Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExpBot na serwery prywatne

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wbudowany teleport nie działa po za tym wszystko szmiga jak należy // szykujesz jakieś aktualizacje hacka ?

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A więc tak mam następujące błędy przy starcie programu ::

tmsj.jpg

kolejny to:

s789.jpg

Dodam iż mam Win Viste jak sami widzicie Próbowałem zainstalować brakujący plik ale nie da się Może wy macie jakiś pomysł

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale mi też to nie działa. Mógłbyś napisać dokładniejszą instrukcję? :)

@EDIT:

Jeszcze mam problem taki, że właśnie robię wszystko DOKŁADNIE TAK jak jest napisane w instrukcji. Po chwili wyświetla mi się czarno-zielone okienko i znika po 2 sec. Czemu tak się dzieje? ;3

Opublikowano

Mi wszystko śmiga, ale po 5-10 min wyłącza całego metka i wyskakują pytajniki , zamykam ten błąd ( z pytajnikami ) i wyskakuje kolejny błąd po jakimś czasie, równierz z pytajniczkami :D. Wie ktoś co jest nie tak ?

@Edit:

dodam że musze odpalać poprzez levelbot-kopie poniewaz przy normalnym levelbocie nic nie wyskakuje :)

Opublikowano

Proszę o dokładną instrukcje, bo ta jest tak chujowa, wgl, to co ściągnąłem nie ma 3 plików tylko 5 ..

Popraw to wszystko..

EDIT:

Zainstalowałem jakoś i działa, tyle że nie wiem kilku opcji

Może mi ktoś pomóc Co mam wpisać w polu od potów i obok pelerynek? bo wgl mi nie luruje i potuje tylko chodzi w tą i spowrotem i się tp do głównego miejsca.

Będą like'y +

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...