Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

,,Tajemniczy'' kod

misiek2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wysłałem SMS (11zł) na złoto (trochu chciałem przeskoczyć monotonny czołg) Podałem raczej zły numer telefonu, i przyszła do mnie wiadomość, żebym ten kod podał przy następnej transakcji z MOPAY. Nie wiem o co w tym chodzi (próbowałem podać kod, ale zeżarło mi kolejne 11 zł :x ) Jeżeli ktoś tak miał proszę o pomoc bo ciekawość mnie ,,zgryza''

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Jak mogłeś podać zły nr telefonu, jak przyszła do Cb wiadomość? Strasznie chaotycznie to napisałeś, spróbuj się lepiej wyrazić. Ale i tak skoro kasę ci zjadło a golda nie dostałeś to pisz do supportu i tyle ;d

2815676267.png

Opublikowano

Kod wpisujecie w :

1. Klikasz kup złoto

2. Przechodzisz do transakcji SMS

3. Wybierasz za ile wysłałeś SMS

4. Jeśli wyskoczy Ci okienko do wpisania nr telefonu nie wpisujesz go a klikasz Użyj kodu promocyjnego lub podarunkowego

5. Wpisujesz kod i gotowe, Gold jest na koncie.

(:

Opublikowano

No dobra, ale wiedz, że trzeba wysłać SMS potwierdzający.

Jak mogłeś podać zły nr telefonu, jak przyszła do Cb wiadomość? Strasznie chaotycznie to napisałeś, spróbuj się lepiej wyrazić. Ale i tak skoro kasę ci zjadło a golda nie dostałeś to pisz do supportu i tyle ;d

Opublikowano

Kod wpisujecie w :

1. Klikasz kup złoto

2. Przechodzisz do transakcji SMS

3. Wybierasz za ile wysłałeś SMS

4. Jeśli wyskoczy Ci okienko do wpisania nr telefonu nie wpisujesz go a klikasz Użyj kodu promocyjnego lub podarunkowego

5. Wpisujesz kod i gotowe, Gold jest na koncie.

(:

,,Dzienkował'' :) + leci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...