Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz Gm/Testera/Chcesz Zostać Gm/Poszukujesz Sponsora/Hostera/Grafika/Pomocy Przy serwerze

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 762
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostanę Game Masterem ! Dedyk/VPS/Hamaczi

Kilka słów na wstęp:

Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić.Mam na imię Bartek i mam 16lat ,pochodzę ze Szczecina.Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Metin2.Poświęcam około 5-6 godziny dziennie na siedzenie przed monitorem.Interesuje się sportem ,od kilku lat gram w piłkę nożną.

Doświadczenie z Metin2:

Moim najwyższym osiągnięcie w Metin2.PL jest Wojownik Mental 75lvl na serwerze Feniks ;)

O sobie:

Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych.Wiem też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA! Podanie pisze tyko z nudów - nie mam co robić ,więc chce poszukać jakiegoś zajęcie ,o którym mam pojęcie.Nie jestem najlepszy ,ale jednak chce się podołać w tym zadaniu.

Co bym robił jako GameMaster ?

To co powinien robić każdy GM :

-pomagał innym,
-służył zawsze pomocą ,w każdej chwili,
-pilnował porządku i estetyki na serwerze,
-potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,
-TĘPIŁ CHEATERÓW!
-i wiele ,wiele więcej;].

Dane Techniczne:

Mikrofon + TS3?-Jest

Wolny czas 5-6h dziennie?-Jest

Kontakt:

PW Forum , GG: 32596228 ;)

(na początek naszej znajomości mogę dostać rangę TGM i ograniczone prawa)

AKTUALNE

Opublikowano

Witam Poszukuję:

- Grafika

- Testerów

- GM'ów

- Technicznego

- Kodera / Skryptera

- Sponsora

GG: 47717875

+16 w góre

teraz:

Obowiązki Grafika jakie oczekujemy:

- Stworzenie Layout Strony / Forum

- Stworzenie Logo / Prezentacji

- Stworzenie Bardzo ładnego Desingu Clienta typu "tło" "uiloading" itd itd.

Obowiązki Testerów jakie oczekujemy:

- Sprawdzanie Wszystkiego dokładnie

- Sprawdzanie powoli i starannie.

Obowiązki GM'ów jakie oczekujemy :

- Pomoc Graczą

- Brak zabawy Komendami !!

- Pilnować porządku

- Nie Kozakować

Obowiązki Technika jakie Oczekujemy:

- Stworzenie Porządnych Plików

- Stworzenie Pięknego Clienta

- Dodawanie Nowośći

- DOdawanie map, mobów no co ja bede tłumaczył...

Obowiązki Sponsora jakie oczekujemy to :

- Opłata Serwera

-- Serwer do Prac= 50zl

-- Serwer dla Graczy = 200zł na start potem zobaczymy

- Pełny dostep (HA)(Mnie) do konta.

Wolne Miejsca:

- Grafika = 3Miejsca

- Testerów = 10Miejsc

- GM'ów = 2MIejsca

- Technicznego = 1Miejsce

- Kodera / Skryptera = 1 Miejsce

- Sponsora = 2/1 Miejsce

Oferta :

GRAFIK: AKTUALNA

TESTER: AKTUALNA

GM: NIE AKTUALNA

TECHNIK: AKTUALNA

KODER/SKRYPTER: AKTUALNA

SPONSOR: AKTUALNA

Opublikowano

Najważniejsze Informacje :

Szukam kogoś, kto pomorze mi przy postawieniu serwera metin2.

Na początku chciałbym postawić serwer na hamachi, aby zrobić pliki,

a następie szukać sponsora i wrzucić ten serwer na dedyka.

Serwer by był easy, z wieloma nowościami, i nowymi item'ami i w ogóle.

Jeśli chodzi o nagrodę to się dogadamy.

Coś o sobie :

Mam na imię Mariusz, lat 15.

Miałem serwer gotowy w 50%,

ale niestety sam sobie nie poradzę.

Chodzę do II klasy gimnazjum ( już kończę :p )

Kontakt:

GG: 32193606

AWPRazeR

GG-39924897

Opublikowano

Serwer Neveria2.pl , poszukuję Sponsora serwer jest Medium pliki skończone w 90% chcemy startować do 3 tygodni , max lvl na serwerze będzie 150.

Oferujemy:

Zgrany Team.

Profesjonalny autorskie pliki.

Forum IPB.

TeamSpeak3.

Rangę GM.

Zyski z IS.

Oczekujemy od sponsora:

Dobrego dedyku.

Firewall nie koniecznie.

Dobre zabezpieczenie mniej więcej.

Szczerość.

+16 Lat.

Więcej na PW. oraz GG 46539921

Opublikowano

Podanie o Game Mastera

Witam

Mam
na imię Damian. Mieszkam w Krośnie jest to małe miasteczko położone na
podkarpaciu. Urodziłem się 15 lutego 1996r więc mam ukończone 17lat.

Coś o Sobie:

Moje główne zainteresowanie to piłka nożna, gram w klubie sportowym. Do moich ulubionych

sposobów
spędzania czasu należy właśnie gra w Metin'a. Na metinie zawsze bardzo
dobrze mi szło, nie miałem z nikim konfliktów i bardzo rzadko używałem
wulgaryzmów. Lubię zawierać nowe znajomości. Bardzo lubię miłe
towarzystwo. Mogę zaoferować doświadczenie, pilność oraz punktualność. Prowadziłem kiedyś serwer Hamachi ale skończyłem z powodu braku chętnych. Wiedzę o metinie mam opanowaną w 90% wie co i gdzie.

Cechy:

Jestem
osobą sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na
sytuacje ,miejsce i czas. Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i
pośmiać. Potrafię każdego zrozumieć. Zawsze służę pomocą w trudnej
sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem
dla każdego taki sam i nic więcej. Ciesze się życiem i to co w nim mam
,nie kłamie. Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w
trudnych chwilach. Jestem osobą pracowitą, dążącą do celu bezwzględnie. Z
radością wykorzystuje swój czas. Umiem się poświęcić dla innych. Wiem
też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA!

Dosyć rozległa wiedza o grze Metin2 - Gram już 6 rok w metina więc wiem co i jak wink.png

Chęć pomocy graczom jak i zapewnienie rozrywki na owym serwerze - Oczywiście zapewne graczom dużo eventów i róznego rodzaju

To jest ukryta treść, proszę
by się nie nudzili

Oczywiście mikrofon / teamspeak - Posiadam

Oczywiście gadugadu - Zawsze miałem i będę miał

Minimalne udzielanie się na forum - Na forum będę zawszę kiedy

Kultura osobista - Posiadam

Dobra znajomość komend - Douczę się

Postawa godna do sytuacji - Do każdej sytuacji potrafię się nastawić, nie ulęknę się żadegmu trudnego wyzwaniu

Ograniczone wulgaryzmy do 95% - Mam kulturę osobistą ;)

Formułowanie zdań - Próbuję pisać zdania konkretne i na temat

Nie kaleczenie języka Polskiego - Nie kalecze ; )

Ile czasu możesz poświęcić na serwer Poniedziałek - Piątek - Wsumie to bardzo dużo, bo szkoła mi się już powoli kończy

Ile czasu możesz poświęcić na serwer Sobota - Niedziela - W soboty i niedziele mogę być ile wytrzymam przed komputerem.. nie mam limitu

GG: 39046426 e-mail: [email protected]

Opublikowano

Potrzebny technik na zaraz! Technik potrafiący edytować game, robić questy( na myśli mam wszystko co ważne), zabezpieczyć... Oferujemy b. dobrego dedyka, procent z IS oraz super współpracowników! Wiecej informacji na gg: 47094524 zapraszam!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

cooltext1039045374.png

Witam serdecznie w moim podaniu na Mistrza Gry.

Na wstępie zacznę od tego, że nie jestem jakimś nie ogarniętym dzieckiem co nie ma pojęcia o tej posadzie.

cooltext1039048060.png

Mam na imię Mateusz pochodze z okolic Warmii i Mazur dokładnie Olsztyn.

Jak na wstępie powiedziałem proszę o rozpatrzenie mojego podania nie dyskryminując mnie wiekiem.

Mam 15 lat, dokładna data 15.09.97 ( tak we wrześniu będę miał już 16 lat ).

Interesuje się sportem, grami komputerowymi i dziewczynami ( tak jak każdy chłopak w tym wieku biggrin.png )

cooltext1039054110.png

W Metina gram od dobrych 4 lat. Zaczynałem przygodę na PL jak powstawały pierwsze prywatne serwery aczkolwiek nie pamiętam już jakie.

Zaczynałem swoją przygodę na serwerze Twierdza jako sura BM, dobiłem nim 64 poziom i grać przestałem. Konto sprzedałem razem z itemami ale nie o tym tu mowa. Przeniosłem się później na serwery prywatne, inspirowała mnie gra na nich bez itemshopu, osiągałem na niektórych maksymalne poziomy jak bardzo dobre i unikalne przedmioty. Po pewnym czasie sama gra mnie znudziła i zastanawiałem się jak stworzyć swój własny prywatny serwer. Ktoś na mpcforum zaproponował mi współpracę na prywatnym serwerze jednakże był to serwer Hamachi gdzie grało ok. 20 osob. Wtedy nie miałem zielonego pojęcia o komendach ani o mysql czy ftp. Później zrezygnowałem z posady GA ponieważ nie chciałem psuć serwera swoim doświadczeniem. I zacząłem tworzyć swój serwer. Z początku moją lekturą był temat na m*cforum z komendami. Czytałem go i czytałem ( tylko te podstawowe id starałem się zapamiętać ). Oczywiscie tworzyłem swój serwer na czystych plikach raina. Po mojej owocnej pracy z swoją maszyną - serwer tworzyłem Hamachi. W godzinach szczytu grało 40 osób ( więcej komputer uciągnąć nie mógł ;/ ) Komendy obeznałem, niestety z powodu moich ocen musiałem zaprzestać hostowaniu swojego serwera i upadł jak to hejterzy mówią. Po jakichś 2 tygodniach dostałem prywatną wiadomość o współpracy jako Game Master na prywatnym serwerze, niestety jego Właściciel zaprzestał ze mną kontaktu nie wiadomo z jakich przyczyn. Moje doświadczenie jako Game Master sięga już roku.

cooltext1039064054.png

Tytuł słabo dobrałem ale chcę tutaj opisać co będę robił jak dostanę tą posadę.

Oczywiście nie będę pisał jakichś bezsensownych rzeczy jak pilnowanie m1 bo to zwykłe fake.

Mam zamiar wyłapywać boty na /inv takie jak ninja hack, wh , fishbot, switchbot itp.

Gra w nocy nie ma znaczenia, żaden bot nie da rady w nocy bocić chyba, że będę bardzo senny ^^.

Organizacja różnych konkursów oczywiście za zgodą Head Admina takie jak OX, ZUO - zrzut ulubionych obiektów. I jakie sobie gracze zapragną.

Na serwer mogę poświęcić około 3 - 4 h dziennie ( zależy od szkoły + kolegów i dziewczyny )

cooltext1039067677.png

TeamSpeak - podasz ip ja wchodze i gadamy :)

Gadu Gadu : 31210151

1382793664-U576448.png

Opublikowano

TEODOR

Programista python.

Oferuję się jako programista python(metin2).

W pythonie potrafię napisać praktycznie wszystko.

Wykonuję tylko rzeczy do metina.

Jeżeli chcesz dowiedzieć się o mnie więcej, oto kontakt do mnie:

GG: 28952858

Lub PW.

Pozdrawiam, .Teodor!

INFORMACJA

(Jeżeli rzeczy są związane z cmdchatem, jestem w stanie dorobić do nich questa, lub różne skrypty php.)

Przykładowa praca:

14159205133945914277.png

Pokazuje ona status oraz ilość graczy online wybranego channela.

#guwno.

Opublikowano

Wykonam oraz zajme sie forum na silniku IPB. Posiadam licencje warta 125$

W kwestii omowienia czego oczekuje prosze o kontakt.

gg 2765288

Opublikowano

Witam wszystkich

Chciałbym zostac Game Masterem na serwerze hamachi/dedyk.

Mam 14 lat. Mam duże doświadczenie w grze jako Game Master oraz jako zwykły gracz. W Metin2 gram już ok. 4 lata. Byłem już Gm'em na kilku serwerach oraz miałem własny hamachi ale bardzo krótko, ponieważ mam słaby sprzęt. Znam prawie wszystkie komendy. Umiem organizowac różne eventy. Umiem się dogadac z innym oraz pomagac graczom. Jestem miły. Nie tworze żadnych konfliktów. Jestem zaangażowany w to co robie. Dziennie na serwer mogę poświęcic 3-6h. Także mogę trochę pomóc przy serwerze jak będzie taka potrzeba.

Jeśli jesteś zainteresowany pisz PW lub 23131195

Opublikowano

GRAFIK

Nazywam sie Aziz, Moją karierę jako grafik zaczynałem na znanym już forum FM gdzie pełniłem funkcje moderatora działu graficznego. Do dzisiejszego dnia wykonuje mniejsze jak i większe zlecenia dla znanego wszystkim serwera Balmora.pl, pisze tutaj np. o tłach na Facebooka lub tez innych projektów graficznych takich jak tła logowania lub też wyboru postaci itd. (Ostatnio zrobilem rowniez nowy baner na kanal FUBUxMETIN).

Również współpracuje lub też współpracowałem z innymi prywatnymi serwerami gry Metin2. Ogólnie jestem zadowolony z tego co robię i codziennie się szkole, używam naturalnej mocy wyobraźni dzięki której tworze ładne prace które później jeszcze lepiej się prezentują. Codziennie odwiedzam, oglądam lub tez czytam rożnego rodzaju Tutoriale, staram się być na bieżąco ze światem graficznym.

"Wiedz, ze wiedza bierze się z doświadczenia"

y3I1v0g.png

ebQ73kf.png

pViyHnX.jpg

Moje doświadczenie graficzne oceniam na bardzo dobre. Współpracowałem z bardzo znanymi serwerami, jak i firmami. Ostatnio postanowiłem spróbować swoich sil w grafice 3D ale jak na razie jestem w tym temacie zielony "Nie oczekuj lepszych rezultatów, jeśli wciąż robisz to samo". Dokładnie tak, trzeba się rozwijać i wspinać po swojej życiowej drabinie.

Wspolpraca ze mna jest na najwyzszym poziomie.

Wykonuje roznego rodzaju tla do klienta, logotypy, zapowiedzi serwera jak i prezentacje, banery na youtube i facebooka, sygnatury itd.

Jezeli jestes zainteresowany wspolpraca, napisz do mnie na gg: 47104313

Opublikowano

! Szukam !

1. Hostera : Który Zdoła utrzymać serwer na 200 osób :) lub wiecej może

! Zostanę !

1. Game Master'em
  • Potrafię Banować , Kickować , Tłumaczyć ..
  • Posiadam Kulturę Osobistą a także Ogromną Wiedzę o Metin'ie

Pozdrawiam

Zeusek

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Cześć .

Mówię od razu od rzeczy . Szukam kogoś z kim mogę postawić serwer Metin2 !! . Szukam kogoś ogarniętego, osoba ta musi mieć mikrofon, skype, TS :) .

Pierw był by to serwer hamachi potem jak by wszystko dobrze poszło zrobiło by się dedyka ;] . .

'' TAK WIEM GOOGLE NIE BOLI, ALE CÓŻ '' .

Moje Gafu Gadu - 34461180 .

Skype - Maffeczek

Z góry dziękuję pozdrawiam Meffi .

Opublikowano

Witajcie:)

Mam na imię Dominik,mam 16 lat i od 3 lat zajmuje się serwerami metin2.

Dzisiaj chciałbym się zatrudnić jako technik/GM/Tester servera Dedykowanego lub VPS(nie pomagam na hamachi)

Potrafię zrobić prawie wszystko,jedynie nie potrafię pisać questów.

Mam wiele ciekawych pomysłów na server Medium.

Nowe questy,mapy,itemy,mobki.

Jestem spokony,warto ze mną pracować,więc PW!!

Posiadam własny client w 100% spolszczony,nowy design.mapy i inne ciekawostki(itemy,rosy,nowe poty)

Pisać do mnie tutaj na forum:)

GG dam na priv.

de8.gif

Opublikowano

Poszukuje sponsora !

Typ serwera: Medium

Max lvl: 150

Pkt statusu: 95

Początkowo oczekuję wykupienie VPS .

Daj nam szansę .

Więcej informacji na GG - 25648807

83623117812142826139.png

Opublikowano

Zgłasza się technik

Karol,18 lat,uczę się na technikum informatycznym.Zostanę technikiem ogarnę wszystko po stronie clienta jak i plików,patcher,freebsd itd.Posiadam pełen wolny czas,gdyż już koniec roku szkolnego.Ogarniam trochę grafikę.Posiadam TS3/Skype.Piszę poprawną polszczyzną.

Wymagam:

-ogarniętego teamu/sponsora(nie, że wszystko poleci na moje barki i będe musiał sam wszystko robić za cały team)

-jakieś maszyny do pracy(np.vps)

-możliwa dalsza współpraca

Kontakt:GG 1739951 / Skype : kndzrek

86609055853348996726.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...