Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz Gm/Testera/Chcesz Zostać Gm/Poszukujesz Sponsora/Hostera/Grafika/Pomocy Przy serwerze

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Project RastiaMT2

Poszukuje

- Technika

- Sponsora

Technik :Chodzi i zrobienie plikow easy . Wynagrodzenie to ranga GA oraz 40% zysku z IS.

Sponsor : Zasponsorowanie VPS'a na pliki a potem servera Dedykowanego Wynagrodzenie ranga [sP] oraz 50% zysku z IS

Zainteresowany ?

Kontakt

GG 36699846

PW NA FORUM

• Odpowiedzi 762
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Pomogę na forum serwera + TS (jako moderator i admin ts).

Głównie interesuje mnie posada moderatora, a admin TS to już ewentualny dodatek.

Moje możliwości to sumienne wykonywanie obowiązków moderatora, jak i tworzenie konkursów za zgodą teamu.

Za sobą mam kilka zabaw / konkursów / GMowanie na paru serwerach, tym razem postanowiłem sprawdzić się w roli kogoś forumowego ;)

Wiek +20. Nie chciałbym otrzymywać ofert z serwerów, na których gra 50/100 osób lub ktory upadnie.

Prosiłbym, aby administracja była ogarnięta, aby szanowała graczy, żebym nie zbierał mięsa za kogoś ;)

Możliwości kontaktu - PM.

Co do umiejętności:

Moderator - wiadomo co, edycje, kasowanie, ukrywanie, warnowanie, praktycznie chyba wszystko ;)

TS Admin - czynności średniopodstawowe, zakładanie kanałów, edycja, nadawanie praw, usuwanie nieaktywnych, ściąganie ewentualnie teamowców na kanały pomocy. Jednak jeśli ktoś będzie chciał robić mi testy na znajomości TS, tej posady odmówię.

Pozdrawiam.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Szukamy maszyny na dopracowanie plików.

Pliki skończone w 50%.

Znamy się na robocie, ale brak środków nas zatrzymał.

Najlepiej przydałby się dedyk, iż skończylibyśmy bez błędów.

Kontakt:

GG:

• 35635233

• 46544464

Czekamy i mamy nadzieje, że ktoś się odezwie.

Nieregulaminowa sygnatura. Wyedytowano przez Naiko.

Opublikowano

nqye00.png

Witaj, nazywam się Krawiec.

Od kilku lat zajmuję się serwerami TeamSpeak 3!

Praca nad nimi to jedna z moich największych pasji.

Robię to z czystej przyjemności, i nie mam z tego żadnych innych korzyści

poza własną satysfakcją.

Zbliżają się wakacje, jestem osobą która dysponuje w tym czasie sporą ilością wolnego czasu.

Chętnie przeznaczyłbym jakąś część na pracę nad jakimś serwerem TeamSpeak 3!

Oferuję pomoc przy tworzeniu serwerów teamspeak 3, oczywiście bezpłatnie, profesjonalnie, oraz solidnie.

Prócz pomocy przy stawianiu chętnie pomogę przy jego administrowaniu, pilnowaniu porządku.

Sporo czasu zajmowałem się TS'ami serwerów Metin2 dlatego również z miłą chęcią pomogę osobie która

jest w trakcie tworzenia prywatnego serwera Metin2.

Oczywiście w zamian oczekuję pełnoprawnej rangi Administratora TS.

Więcej informacji, oraz kontakt pod numerem GG: 47107515

Opublikowano

Witam.

Mam forum IP.Board 3.4.4/5. Wykonam/Zrobię forum IP.Board 3.4.4 ( chodzi o to że ja stawiam forum na życzenie klienta) posiadam kilka licencji IP.Board. Stawiam , ustawiam , wgrywam styl , stawiam na hostingu który klient wykupi. Bo na byle gównie się nie postawi takiego forum.

W zamian wymagam TGM , SGM , GM na serwerze prywatnym Metin2. bądź inne oferty !!!!!!!!!

Więcej:

Kontakt gg : 40960402

Zostanę również też webmasterem , moderatorem , clientmasterem, technikiem ! ! ! !

Doświadczenie 3 letnie !!

Nie robię za kase tylko za GM :)

Opublikowano

PODANIE NA GM

zostane gm na VPS,DEDYK,hamachi,no hamachi

Imię: Łukasz

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Codziennie mogę poświęcać 5-6h na całkowite oddawanie się moim obowiązkom, które są bardzo ważne dla dobra użytkowników oraz ogólnej opinii na temat serwera w internecie czy też w grze.

Zainteresowania: Moim głównym zainteresowaniem jest informatyka, to też było powodem wyboru tego kierunku w technikum informatycznym do którego uczęszczam. Po zajęciach, znajduje czas na grę w piłkę no i oczywiście komputer (gry, programistyka i cząstki grafiki), myślę że ta pasja nie wątpliwie przyda się w obowiązkach Game Mastera.

Czy posiadasz jakieś umiejętności związane z tym stanowiskiem (jak tak, to jakie)?: Swoje umiejętności nabyłem dzięki stażu na 2 serwerach prywatnych gdzie spełniałem rolę Game Mastera. Mianowicie: Hardlinemt2 który istnieje do dziś.Feniksmt2, który dla mnie jest nieodłączną częścią historii Polskich serwerów Metin2. Oba te serwery osiągneły wielki sukces i popularność wśród graczy i nie tylko.

Co mógłbyś wnieść do tego serwera?: Przede wszystkim rozrywkę, której obecnie na serwerze nie znajdziemy zbyt wiele z powodu braku Game Masterów, jednak dam z siebie 100% w wykonywaniu wszystkich obowiązków o które poprosi mnie GA lub też będę samodzielnie wprowadzał innowacje o ile tylko zostanie mi udzielone takie prawo.

W jaki sposób byś pomógł serwerowi jakbyś był na tym stanowisku?: Zdaję sobie sprawę z obecnej sytuacji naszego Head Admina - , który do tej pory musiał oddawać się całkowicie ciężkiej pracy, niektórzy nie doceniają tego co dla nich robi, i to jest przykre... Bolesna prawda jest taka, że ludzie nie wiedzą ile pracy trzeba poświecić by powstała rzecz, w grze ledwo dostrzegalna. Taka jest praca informatyka i doskonale zdaje sobie z tego sprawę... jednak to tylko człowiek i potrzebna mu pomoc, którą ja jako Game Master mogę mu zaoferować... to znacznie przyśpieszy rozwój serwera, który to da nam wiele radości.

Dlaczego chcesz zostać mistrzem gry?: Mam bardzo duży staż jeśli chodzi o metin2 i chcę dzielić się tą wiedzą z innymi użytkownikami. Jako Game Master mógłbym udzielać swojej wiedzy na dużą skalę i przede wszystkim pomagać w rozwoju serwera, który rozwijał by się z pomocą moją i innych Game Masterów o wiele szybciej i efektywniej.

Kontakt gg 32278584

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Opublikowano
urrh.png

Cześć poszukuje poważnej osoby a dokładniej WEBMASTERA który podoła każdemu zadaniu więcej informacji na pw na mpc tylko i wyłącznie

Ps proszę jeszcze raz tylko i wyłącznie poważne osoby nie amatorów web

Dzięki z góry

Opublikowano

Witam, szukam osoby / teamu do stworzenia idealnego serwera medium. Mam pomysł oraz materiały na serwer, który bez problemu wybije się ponad inne.

Jestem bardzo wymagający więc jeżeli chcesz się obijać to nawet nie pisz...

Oczekuję:

- Profesjonalizmu;

- Dużej ilości czasu;

- Sporych umiejętności.

Oferuję:

- Nowe modele 3d specjalnie dla serwera; (

To jest ukryta treść, proszę
)

- Umiejętność wgrywania wielu rzeczy do clienta;

- Pisanie bardzo prostych questów fabularnych.

Kontakt:

GG: 12409233

^^

Opublikowano

Szukam:

- Technika

- Webmastera

- Clientmastra

- Questera

Na serwer no-hamachi

Będę hosterem i dam pomysł na serwer. Jak będzię IS to %, oraz pełny dostęp do ftp i mysql, ranga HA

Kontakt na PW tutaj na forum

Opublikowano

79835125055714719776.png

Poszukujemy :

Sponsora Grafika Game Masterów [4]

Wymagania :

SPONSOR

15+

Umiejętność zabezpieczenia serwera przed atakami DDoS

Posiadanie maszyny dedykowanej [ nie na ovh]

Umiejętność zainstalowania plików serwerowych

GRAFIK

15+

Dobrze rozwinięte umiejętności graficzne

Umiejętność pisania skryptów na stronę serwera

Game Master

16+

Dobra znajomość komend

Wyrozumiałość oraz dojrzałość

Doświadczenie na tej posadzie

Czy pamiętacie czasy serwerów świetnych w swej prostocie , ale

również bardzo dokładnych ?

Które nie opierały się na przedmiotach stworzonych przez Oficjalny Zespół Metin`a ?

My zapewnimy wam optymalną rozrywkę na serwerze easy :)

Lista rzeczy ,które u nas znajdziecie jest bardzo długa ale na tę chwilę

mogę wymienić te najbardziej rzucające się w oczy ,

255 poziom jako TOP

obecnie ekwipunek do 127 poziomu

4 poziomy Atlantydy

Pole Zombies

Pole Naginii

Eden Lake

Zupełnie nowa biżuteria

Nowy koń

I wiele wiele więcej !

27275705091117595605.jpg

41618458021574968758.jpg

58889295037186780377.jpg

31592793058808036828.jpg

68810882408963452353.jpg

60847154871599013876.jpg

33090639859450504994.jpg

96677637661346424601.jpg

78967203329264903255.jpg

17361759557932288900.jpg

02513212233846489985.jpg

48058437705816678871.png

AKTUALNE

Opublikowano

Serwer Neveria2.pl poszukuję do swojego Teamu , 2 osób Grafika oraz Sponsora , którzy rozwiną nasz serwer na serwer Dedykowany pliki skończone w 95% , możemy startować do 2 tygodni , serwer Medium 127 max lvl.

Oczekujemy od Sponsora:

- Dobrego Dedyka.

- Zakupienie Domeny WWW Hostingu.

- Dobrych parametrów oraz zabezpieczeń.

- Ts + mikrofon.

- 16 + Lat.

Oczekujemy od Grafika:

- Wykonanie Zapowiedźi serwera.

- Wykonanie bannerów sygnaturek oraz tła do logowania.

- Profesjonalizm.

- Mikrofon + ts.

Oferujemy Grafikowi oraz Sponsorowi:

- Rangę w grzę GM.

- % z IS.

- Gotowe pliki oraz ogarniętą administrację.

Kontakt : PW

Opublikowano

Wymienię się Bronie/zbroje/biżuteria/Moby/Npc/Pety za nowy interface logowania/nowy wybór postaci nowy interface Gry.

GG 36573557

54010287442563618639.png

Opublikowano

Poszukuję osoby która wykona dla mnie patchera do clienta MT2
za kaskę...

Zainteresowani niech piszą pod nr. gg: 4686318

Zakaz umieszczania gifów

Opublikowano

nqye00.png

Witaj, nazywam się Krawiec.

Od kilku lat zajmuję się serwerami TeamSpeak 3!

Praca nad nimi to jedna z moich największych pasji.

Robię to z czystej przyjemności, i nie mam z tego żadnych innych korzyści

poza własną satysfakcją.

Zbliżają się wakacje, jestem osobą która dysponuje w tym czasie sporą ilością wolnego czasu.

Chętnie przeznaczyłbym jakąś część na pracę nad jakimś serwerem TeamSpeak 3!

Oferuję pomoc przy tworzeniu serwerów teamspeak 3, oczywiście bezpłatnie, profesjonalnie, oraz solidnie.

Prócz pomocy przy stawianiu chętnie pomogę przy jego administrowaniu, pilnowaniu porządku.

Sporo czasu zajmowałem się TS'ami serwerów Metin2 dlatego również z miłą chęcią pomogę osobie która

jest w trakcie tworzenia prywatnego serwera Metin2.

Oczywiście w zamian oczekuję pełnoprawnej rangi Administratora TS.

Więcej informacji, oraz kontakt pod numerem GG: 47107515

Opublikowano

PODANIE NA GM

zostane gm na VPS,DEDYK,hamachi,no hamachi

Imię: Łukasz

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Codziennie mogę poświęcać 5-6h na całkowite oddawanie się moim obowiązkom, które są bardzo ważne dla dobra użytkowników oraz ogólnej opinii na temat serwera w internecie czy też w grze.

Zainteresowania: Moim głównym zainteresowaniem jest informatyka, to też było powodem wyboru tego kierunku w technikum informatycznym do którego uczęszczam. Po zajęciach, znajduje czas na grę w piłkę no i oczywiście komputer (gry, programistyka i cząstki grafiki), myślę że ta pasja nie wątpliwie przyda się w obowiązkach Game Mastera.

Czy posiadasz jakieś umiejętności związane z tym stanowiskiem (jak tak, to jakie)?: Swoje umiejętności nabyłem dzięki stażu na 2 serwerach prywatnych gdzie spełniałem rolę Game Mastera. Mianowicie: Hardlinemt2 który istnieje do dziś.Feniksmt2, który dla mnie jest nieodłączną częścią historii Polskich serwerów Metin2. Oba te serwery osiągneły wielki sukces i popularność wśród graczy i nie tylko.

Co mógłbyś wnieść do tego serwera?: Przede wszystkim rozrywkę, której obecnie na serwerze nie znajdziemy zbyt wiele z powodu braku Game Masterów, jednak dam z siebie 100% w wykonywaniu wszystkich obowiązków o które poprosi mnie GA lub też będę samodzielnie wprowadzał innowacje o ile tylko zostanie mi udzielone takie prawo.

W jaki sposób byś pomógł serwerowi jakbyś był na tym stanowisku?: Zdaję sobie sprawę z obecnej sytuacji naszego Head Admina - , który do tej pory musiał oddawać się całkowicie ciężkiej pracy, niektórzy nie doceniają tego co dla nich robi, i to jest przykre... Bolesna prawda jest taka, że ludzie nie wiedzą ile pracy trzeba poświecić by powstała rzecz, w grze ledwo dostrzegalna. Taka jest praca informatyka i doskonale zdaje sobie z tego sprawę... jednak to tylko człowiek i potrzebna mu pomoc, którą ja jako Game Master mogę mu zaoferować... to znacznie przyśpieszy rozwój serwera, który to da nam wiele radości.

Dlaczego chcesz zostać mistrzem gry?: Mam bardzo duży staż jeśli chodzi o metin2 i chcę dzielić się tą wiedzą z innymi użytkownikami. Jako Game Master mógłbym udzielać swojej wiedzy na dużą skalę i przede wszystkim pomagać w rozwoju serwera, który rozwijał by się z pomocą moją i innych Game Masterów o wiele szybciej i efektywniej.

Kontakt gg 32278584

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Opublikowano

Oferuję strony www, prezentacje, edycje klienta.
GG: 555750

Oferta aktualna to:

1. Blue Knightor
CvT.png
Rozdzielczość FHD 1080p 1920+

2. Standard Experion
mYy.png
Rozdzielczość FHD 1080p 1920+

ORAZ WIELE WIĘCEJ INNYCH STRON - PO WIĘCEJ GG: 555750

www.jarock.pl/soushibo-live

Opublikowano

Witam, szukam osoby / teamu do stworzenia idealnego serwera medium. Mam pomysł oraz materiały na serwer, który bez problemu wybije się ponad inne.

Jestem bardzo wymagający więc jeżeli chcesz się obijać to nawet nie pisz...

Oczekuję:

- Profesjonalizmu;

- Dużej ilości czasu;

- Sporych umiejętności.

Oferuję:

- Nowe modele 3d specjalnie dla serwera; (

)

- Umiejętność wgrywania wielu rzeczy do clienta;

- Pisanie bardzo prostych questów fabularnych.

Kontakt:

GG: 12409233

^^

Opublikowano

Serwer Neveria2.pl poszukuję
do swojego Teamu , 2 osób Grafika oraz Sponsora , którzy rozwiną nasz
serwer na serwer Dedykowany pliki skończone w 95% , możemy startować do 2
tygodni , serwer Medium 127 max lvl.

Oczekujemy od Sponsora:

- Dobrego Dedyka.

- Zakupienie Domeny WWW Hostingu.

- Dobrych parametrów oraz zabezpieczeń.

- Ts + mikrofon.

- 16 + Lat.

Oczekujemy od Grafika:

- Wykonanie Zapowiedźi serwera.

- Wykonanie bannerów sygnaturek oraz tła do logowania.

- Profesjonalizm.

- Mikrofon + ts.

Oferujemy Grafikowi oraz Sponsorowi:

- Rangę w grzę GM.

- % z IS.

- Gotowe pliki oraz ogarniętą administrację.

Kontakt : PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...