Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz Gm/Testera/Chcesz Zostać Gm/Poszukujesz Sponsora/Hostera/Grafika/Pomocy Przy serwerze

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

90r.png

ZOSTANĘ GRAFIKIEM SERWERA METIN2

Staż: Ponad 2 lata

Pracuje na: GIMP Premium i tworze tam rzeczy lepsze niz na psie.

Tworzę grafike dla: Serwerów Hamachi/Dedykowanych

i3k.png

Oczekuje:

- Poważnego podejscia do sprawy,

- Minimum 15 lat u osoby która do mnie napisze,

- Odpowiedzialnosci i stałego kontaktu,

- Rangi na serwerze.

Narazie napisalem tyle, potem mozemy sie dogadac.

90r.png

KONTAKT:

GG: 33556005

i3k.png

KILKA MOICH PRAC:

jgx.png

z43.png

96198351913872448079.jpg

• Odpowiedzi 762
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od niedawna zacząłem myśleć nad postawieniem serwera hamachi, a może kiedyś dedyka.

Chodzi mi o to, że robi się ostatnio nudno, nadchodzą wakacje i chciało by się zająć czymś w wolnym czasie, a więc pomyślałem żeby

postawić jakiś serwer który będzie odbiegał profesionalizmem od innych ( Chodzi mi o hamachi, iż nad dedykiem będzie dłuższa praca)

Przechodząc do sedna sprawy

Mam chęć postawić serwer hamachi na plikach ( prawdopodobnie terenzo -> Easy Jakieś inne czyste -> 4 fun ) . Wszystko będziemy robić praktycznie od zera, więc to nie będzie się opierać na gotowcu

Easy/old School ( drobiazgowy )

* . * Max 99-105 LvL

* . * Typ : Easy -> Hamachi / Typ : Medium/Easy -> Dedyk

* . * 3/4 Zbroje

* . * 3/4 Bronie

* . * 3/4 Nowe mapy ( 1 expowisko , Mapa Boss-ow i Metinow , Mapa od Dungeonu x2 )

* . * Nowe Systemy takie jak system kolczyków

* . * Nowe Dungeony ( Autorskie )

* . * Bank

* . * Odmieniony lekko system energi ( udoskonalony )

* . * Nowe Questy Fabularne Quizy etc

* . * Nowe eq. itemy ułatwiające grę

* . * Fryzury, kostiumy

* . * i wiele więcej

* . * Max lvl w 2 dni lub 3 -> Hamachi / Max LvL w 10-15 dni -> Dedyk

4 Fun ( Hamachi / Dedyk )

* . * Max LvL -> 200-250

* . * 5+ Broni

* . * 5+ Zbrojek

* . * Nowe Dungeony

* . * Nowe Mapy

* . * Nowe Questy ( ulotne )

* . * Nowe Systemy

* . * Nowe przedmioty, eq

* . * Bank

* . * Kostiumy

* . * Fryzury

* . * Max LvL - 1 dzień -> Hamachi / Max LvL - 5 dni -> Dedyk

* . * i wiele więcej

Nasz team będzie się składał z 2 Technikow, 1 Grafika, 1 client mastera, 1 video mastera , 1 Questera , 1 Hostera

Team / Poszukiwani

Technik -> Wgrywanie map, zbrojek, broni, etc. [2/2] -> x Nie będę za dużo jako technik robił, lecz coś tam robię Ranga -> GA

Grafik -> Zrobienie Loga, Tła itp. [1/0] -> x Ranga -> GS

Client Master -> Dodanie Bonus Page, mapy, Like FB, etc. [1/0] -> x Ranga -> CM

Video Master -> (Minimum 50 subów) Nagrywanie filmików z życia serwera, zrobienie gp itp. [1/0] -> x Ranga VM

Quester -> Ja: Pisanie Dungeonów, Questów fabularnych etc. [1/1] -> x Ranga -> GA

Rangi Stale ! Na dedyku bez zmian

Hoster -> Czas -> w tygodniu ok 10h + W dni wolne week. 15 + . Ogarnięte podstawy. [1/0] -> x

Wymagania sprzętowe

4 gb ram na serwer

Procesor 4x 2.9 ( Minimum )

Net : 10 mb/s (Minimum )

Ranga na hamachi -> HA

Ranga na Dedyku -> TGA / GA

Sponsora będziemy szukać jak skończymy pliki i serwer będzie stał ponad 2 tyg na hamachi!

Sieci Hamachi :

Quett2

Quett2/1

Haslo : 123

Opublikowano

PODANIE NA GM

zostane gm na VPS,DEDYK,hamachi,no hamachi

Imię: Łukasz

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Codziennie mogę poświęcać 5-6h na całkowite oddawanie się moim obowiązkom, które są bardzo ważne dla dobra użytkowników oraz ogólnej opinii na temat serwera w internecie czy też w grze.

Zainteresowania: Moim głównym zainteresowaniem jest informatyka, to też było powodem wyboru tego kierunku w technikum informatycznym do którego uczęszczam. Po zajęciach, znajduje czas na grę w piłkę no i oczywiście komputer (gry, programistyka i cząstki grafiki), myślę że ta pasja nie wątpliwie przyda się w obowiązkach Game Mastera.

Czy posiadasz jakieś umiejętności związane z tym stanowiskiem (jak tak, to jakie)?: Swoje umiejętności nabyłem dzięki stażu na 2 serwerach prywatnych gdzie spełniałem rolę Game Mastera. Mianowicie: Hardlinemt2 który istnieje do dziś.Feniksmt2, który dla mnie jest nieodłączną częścią historii Polskich serwerów Metin2. Oba te serwery osiągneły wielki sukces i popularność wśród graczy i nie tylko.

Co mógłbyś wnieść do tego serwera?: Przede wszystkim rozrywkę, której obecnie na serwerze nie znajdziemy zbyt wiele z powodu braku Game Masterów, jednak dam z siebie 100% w wykonywaniu wszystkich obowiązków o które poprosi mnie GA lub też będę samodzielnie wprowadzał innowacje o ile tylko zostanie mi udzielone takie prawo.

W jaki sposób byś pomógł serwerowi jakbyś był na tym stanowisku?: Zdaję sobie sprawę z obecnej sytuacji naszego Head Admina - , który do tej pory musiał oddawać się całkowicie ciężkiej pracy, niektórzy nie doceniają tego co dla nich robi, i to jest przykre... Bolesna prawda jest taka, że ludzie nie wiedzą ile pracy trzeba poświecić by powstała rzecz, w grze ledwo dostrzegalna. Taka jest praca informatyka i doskonale zdaje sobie z tego sprawę... jednak to tylko człowiek i potrzebna mu pomoc, którą ja jako Game Master mogę mu zaoferować... to znacznie przyśpieszy rozwój serwera, który to da nam wiele radości.

Dlaczego chcesz zostać mistrzem gry?: Mam bardzo duży staż jeśli chodzi o metin2 i chcę dzielić się tą wiedzą z innymi użytkownikami. Jako Game Master mógłbym udzielać swojej wiedzy na dużą skalę i przede wszystkim pomagać w rozwoju serwera, który rozwijał by się z pomocą moją i innych Game Masterów o wiele szybciej i efektywniej.

Kontakt gg 32278584

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Opublikowano

Krótko i na temat:

Jestem Sponsorem,zajmuję się tym już od 1.5roku,więc jestem osobą dosyć doświadczoną :)

Pisać proszę tylko poważne oferty :)

Oferuje na początku małego dedyka z OVH na dokończenie plików a później do uzgodnienia w zależności od jakości serwera (plikow itp.)]

Przyjmuje tylko oferty z plikami min.70% skonczonymi plikami :)

GG:12186833

Ew.Dla osób nieposiadających gadu-gadu proszę pisać PW :)

Pozdrawiam

Opublikowano

90r.png

ZOSTANĘ GRAFIKIEM SERWERA METIN2

Staż: Ponad 2 lata

Pracuje na: GIMP Premium i tworze tam rzeczy lepsze niz na psie.

Tworzę grafike dla: Serwerów Hamachi/Dedykowanych

i3k.png

Oczekuje:

- Poważnego podejscia do sprawy,

- Minimum 15 lat u osoby która do mnie napisze,

- Odpowiedzialnosci i stałego kontaktu,

- Rangi na serwerze.

Narazie napisalem tyle, potem mozemy sie dogadac.

90r.png

KONTAKT:

i3k.png

KILKA MOICH PRAC:

jgx.png

z43.png

96198351913872448079.jpg

Proszę nie wierzyć owemu użytkownikowi.

Jego wiedza jest nikła a prace skopiowane. Prace z revolutiona zostały stworzone przez użytkownika - Baksiu

Jest to kolejny random który próbuje zabłysnąć, pozdrawiam.

57650800702838058299.png

Opublikowano

Zbieram ekipę (18+) do serwera typu Hard. Pilnie poszukujemy :

• Technika
  • Webmastera
  • Clientmastera

Posiadamy :

• Serwer Dedykowany
  • Hosting na stronę www (OVH)
  • Domena
  • Autorski Auto-Patcher
  • Stronę

Oferty prosze kierować na GG

GG - 1410690

Opublikowano

Witam.

Zrobię forum IP.Board 3.4.4 ( chodzi o to że ja stawiam forum na życzenie klienta) posiadam kilka licencji IP.Board. Stawiam , ustawiam , wgrywam styl , stawiam na hostingu który klient wykupi. Bo na byle gównie się nie postawi takiego forum.

W zamian wymagam GM na serwerze prywatnym Metin2.

Więcej:

Kontakt gg : 40960402

Zostane też webmasterem , moderatorem , clientmasterem, technikiem !

Opublikowano

PODANIE NA GM

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na serwer?: Codziennie mogę poświęcać 5-6h na całkowite oddawanie się moim obowiązkom, które są bardzo ważne dla dobra użytkowników oraz ogólnej opinii na temat serwera w internecie czy też w grze.

Zainteresowania: Moim głównym zainteresowaniem jest informatyka, to też było powodem wyboru tego kierunku w technikum informatycznym do którego uczęszczam. Po zajęciach, znajduje czas na grę w piłkę no i oczywiście komputer (gry, programistyka i cząstki grafiki), myślę że ta pasja nie wątpliwie przyda się w obowiązkach Game Mastera.

Czy posiadasz jakieś umiejętności związane z tym stanowiskiem (jak tak, to jakie)?: Swoje umiejętności nabyłem dzięki stażu na 2 serwerach prywatnych gdzie spełniałem rolę Game Mastera. Mianowicie: Hardlinemt2 który istnieje do dziś.Feniksmt2, który dla mnie jest nieodłączną częścią historii Polskich serwerów Metin2. Oba te serwery osiągneły wielki sukces i popularność wśród graczy i nie tylko.

Co mógłbyś wnieść do tego serwera?: Przede wszystkim rozrywkę, której obecnie na serwerze nie znajdziemy zbyt wiele z powodu braku Game Masterów, jednak dam z siebie 100% w wykonywaniu wszystkich obowiązków o które poprosi mnie GA lub też będę samodzielnie wprowadzał innowacje o ile tylko zostanie mi udzielone takie prawo.

W jaki sposób byś pomógł serwerowi jakbyś był na tym stanowisku?: Zdaję sobie sprawę z obecnej sytuacji naszego Head Admina - , który do tej pory musiał oddawać się całkowicie ciężkiej pracy, niektórzy nie doceniają tego co dla nich robi, i to jest przykre... Bolesna prawda jest taka, że ludzie nie wiedzą ile pracy trzeba poświecić by powstała rzecz, w grze ledwo dostrzegalna. Taka jest praca informatyka i doskonale zdaje sobie z tego sprawę... jednak to tylko człowiek i potrzebna mu pomoc, którą ja jako Game Master mogę mu zaoferować... to znacznie przyśpieszy rozwój serwera, który to da nam wiele radości.

Dlaczego chcesz zostać mistrzem gry?: Mam bardzo duży staż jeśli chodzi o metin2 i chcę dzielić się tą wiedzą z innymi użytkownikami. Jako Game Master mógłbym udzielać swojej wiedzy na dużą skalę i przede wszystkim pomagać w rozwoju serwera, który rozwijał by się z pomocą moją i innych Game Masterów o wiele szybciej i efektywniej.

Kontakt gg 32278584

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Opublikowano

Oferuję

- Projektowanie Stron www pod serwery metin2

- Tworzenie sygnatur , bannerów

- Tworzenie graficznych prezentacji serwerów

- Tworzenie szablonów pod forum

Kontakt

Gadu Gadu : 37897534

Szablony Stron pod serwery Metin2

5nlj4p.jpg

hmr66a.jpgokwa28.jpg

9tefeo.jpg

Przykładowe Pracę :

71zibr.jpg

66j064.jpgb12vgb.jpg

Opublikowano
Witam.

Zostanę [TGM] lub testerem na serwerze dedykowanym lub hamachi.

Oferuję:

Znajomość gry metin2.

Umiejętność rozwiązywania problemów.

Znajomość komend.

Współpracę z teamem.

Miłą i zabawną atmosferę.

Ortografia.

Porozumiewanie się bez problemów.

Bezpośredni kontakt do mnie.

Dobry kontakt z graczami.

Znajdowanie bugów.

Oczekuję:

Współpracę teamu.

Znajomość gry metin2.

Umiejętności rozwiązywania problemów.

Przyjemnej atmosfery.

Wyrozumiałości.

Chęci przy pracy.

Coś o mnie:

Witam mam na imię Damian lat 17.

Pochodzę z województwa pomorskiego.

Aktualnie uczę się na Gastronomika.>

Interesuję się sportami ekstremalnymi, piłką nożną, hokejem, komputerami, grami.

Chciałbym osiągnąć coś więcej w życiu niż tego co oczekują ode mnie inni.

Dla mnie najbardziej w życiu liczy się rodzina i przyjaciele.

Moje hobby to granie w gry przez internet, Akcji, Sporty i to co wpadnie w łapki :).

Znajomość z grą metin2 mam nawet sporą 7 lat na to straciłem i nie czuje się zawiedziony ponieważ nauczyłem się dużo od tej gry i chciałbym móc uczyć się więcej o tej grze i zdobywać co raz większe doświadczenie.

To moja lepsza strona której nie ukazywałem.

Kontakt: GG-34767897.

TS3: 178.32.240.186:9988

Nick na ts3: XeLin.

Opublikowano

PODANIE NA GM

Kontakt gg 32278584

Opublikowano

Oferuję pomoc przy stronkach WWW.
Mam jedną stronkę gotową pod większy serwer Metin2.
GG: 43699580
TS3: CristalSpeak.pl >
Nick na TS3: rZYT >

Kanał: Stronka MT2 >

YtWnUHH.png

Opublikowano

Szukam sponsora na vps (30-60 zł ) na serwer metin2 4fun na czas wakacji ! Więcej info PW forum

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano
Witam.

Zostanę [GM] lub testerem na serwerze dedykowanym lub hamachi.

Oferuję:

Znajomość gry metin2.

Umiejętność rozwiązywania problemów.

Znajomość komend.

Współpracę z teamem.

Miłą i zabawną atmosferę.

Ortografia.

Porozumiewanie się bez problemów.

Bezpośredni kontakt do mnie.

Dobry kontakt z graczami.

Znajdowanie bugów.

Oczekuję:

Współpracę teamu.

Znajomość gry metin2.

Umiejętności rozwiązywania problemów.

Przyjemnej atmosfery.

Wyrozumiałości.

Chęci przy pracy.

Coś o mnie:

Witam mam na imię Kamil, lat 17.

Pochodzę z województwa mazowieckiego.

Aktualnie uczę się w LO ;d

Interesuję się sportami ekstremalnymi, piłką nożną, komputerami, grami.

Chciałbym osiągnąć coś więcej w życiu niż tego co oczekują ode mnie inni.

Dla mnie najbardziej w życiu liczy się rodzina i przyjaciele.

Moje hobby to granie w gry przez internet, Akcji, Sporty i to co wpadnie w łapki :).

Znajomość z grą metin2 mam nawet sporą
Gram w Metina od 10-tego roku zycia.

Kontakt: GG 33556005

Opublikowano

Zostane hosterem serwera Mt2. Hamachi.

Oczekuje plików przerobionych/mogą być gotowce ale dodane coś od siebie,

Pomyslu na serwer,

Chęci pracy,

Komunikacji

wiecej dogadamy sie na gg/skype

MÓJ SPRZĘT:

Procesor Intel i6

Ram: 4gb moge przeznaczyc na serwer

Łącze: 15mb z boostem do 30

Opublikowano

Szukam profesjonalnego QUESTERA

Oferujemy

-Ranga

-% z IS w zależności od wykonanej pracy

Kontakt

GG 47280780

Opublikowano

nqye00.png

Witaj, nazywam się Krawiec.

Od kilku lat zajmuję się serwerami TeamSpeak 3!

Praca nad nimi to jedna z moich największych pasji.

Robię to z czystej przyjemności, i nie mam z tego żadnych innych korzyści

poza własną satysfakcją.

Zbliżają się wakacje, jestem osobą która dysponuje w tym czasie sporą ilością wolnego czasu.

Chętnie przeznaczyłbym jakąś część na pracę nad jakimś serwerem TeamSpeak 3!

Oferuję pomoc przy tworzeniu serwerów teamspeak 3, oczywiście bezpłatnie, profesjonalnie, oraz solidnie.

Prócz pomocy przy stawianiu chętnie pomogę przy jego administrowaniu, pilnowaniu porządku.

Sporo czasu zajmowałem się TS'ami serwerów Metin2 dlatego również z miłą chęcią pomogę osobie która

jest w trakcie tworzenia prywatnego serwera Metin2.

Oczywiście w zamian oczekuję pełnoprawnej rangi Administratora TS.

Więcej informacji, oraz kontakt pod numerem GG: 47107515

Opublikowano

Szukam questera:)

Wymagania:

-Za range w grze pracowałby [GM/Quster]

-12lat+

-gg

-umiejętność pisania doungeonów

OFERUJE PLIKI SERVEROWE!

-Nowe questy,

-Nowe przedmioty,

-Wiele,wiele innych rzeczy.

Szukam sponsora do nich:)

Nie biorę % z IS :)

Jedynie doładowanie 50 zł miesięcznie.

Server Medium:)

de8.gif

Opublikowano

Witam.

Zostanę Technikiem Tylko i wyłącznie hamachi , no hamachi . Dlaczego tylko ? ponieważ moje umiejętnosci nie są zbyt zadowalające np. Na dedyka.

Bądz szukam Hostera który zahostuje mi serwer To będzie gotowieć który sam bądz z hosterem będziemy edytować. Tak fajnie by było git Kontakt zemną:

GG:46695390

Ts3:Też posiadam + Microfon lecz własnego nie mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...