Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz Gm/Testera/Chcesz Zostać Gm/Poszukujesz Sponsora/Hostera/Grafika/Pomocy Przy serwerze

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 762
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostanę Game Masterem ! Dedyk/VPS/Hamachi

Kilka słów na wstęp:

Mam na imię Kryspin i mam 17lat ,pochodzę ze Nowego Sącza. Na co dzień gram w metin2 .Poświęcam około 8godziny dziennie na siedzenie przed laptopem .Interesuje się sportem, oraz informatyką.

Doświadczenie z Metin2:

Posiadam postać w metin2PL na serwerze Candia wojownika 68lv Woj Body. Posiadałem swój własny serwer niektórzy może jeszcze mnie pamiętają pod nick: MrKrytyk. Potrafię dopomóc jako technik ponieważ mam doś.

O sobie:

Jestem osobą spokojną o stalowej psychice. Jestem spokojny, wrażliwy, służę pomocą, nie kaleczę ortografii, doświadczenie 2lat.

Dane Techniczne:

Mikrofon + TS3?-Posiadam

Wolny czas 8h -Posiadam

Kontakt:

PW Forum

AKTUALNE

Opublikowano

Zostanę GM !

Umiejętności które posiadam:

Obróbka graficzna (Poziom określam jako średni)
Obróbka video (Pracuje w Sony Vegas Pro 11 PEŁNA wersja)
Nawiązywanie nowych znajomości
Organizowanie przeróżnych konkursów/eventów/zabaw
Znajomość komend, tych które naprawdę są przydatne w tym fachu. (Resztę posiadam w notatniku zapisane)
Dość dużą wiedzę na temat budowy, funkcjonowania serwerów prywatnych Metin2.

Ilość czasu, który poświęcisz dla Gry:

Średnio dziennie można na mnie liczyć od 4 do 10 Godzin... W zależności czy jest to weekend czy dzień tygodnia. Oczywiście mogą zdarzyć się przypadki, że w któryś dzień będę krócej niż 4h, z prywatnych powodów... No ale nie ma co "gdybać:...

Doświadczenie w byciu Mistrzem Gry:

Moje doświadczenie jako GM itp jest "dobre". Na dedyku byłem 2x GM, serwery mogę podać na PW, jeżeli będzie taka potrzeba (Nie będę reklamował innych serwerów). [Najczęściej można mnie spotkać pod nickiem Indeks . Większość graczy myślę, że była zadowolona z mojej posady, ze względów, że dużo pomagam... Nie "olewam" PW od graczy... Na każde sensowne pytanie na 100% odpowiem... Nie ma u mnie wymówek typu "Bo mam duży spam"... Po prostu mam do innych taki sam szacunek jak i do siebie.

Motywacja na posadę Mistrzem Gry:

Hmm... Gdy raz zasmakowałem posady GM, to bardzo mi się spodobało, lubię mieć obowiązki, teraz po przerwie ok.2miesiące chciałbym znowu zasmakować tej przyjemności. Prawdę mówiąc jest to dla mnie przyjemność jak mogę komuś pomóc... Motywuje mnie jeszcze myśl, że mogę dużo wprowadzić do Teamu jak i wynieś z niego... Człowiek zawsze się uczy czegoś nowego.

Coś o sobie :

A więc mam na imię Dawid, lat 18, znajomi mówią mi Kosa... Pewnie zastanawia was dlaczego ? A więc prawdę mówiąc to dokładnie sam nie wiem... Po prostu kiedyś, koleżanka tak na mnie wymyśliła w szkole podstawowej 1-3 no i tak już zostało do dzisiaj. Mieszkam w mieście, o nazwię Bartoszyce, interesuję się Motoryzacja, Tuningiem skuterów, quadów, samochodów, Koszykówką, ostatnio także piłką nożną (tylko gdy gra nasza reprezentacja), Kobietami , tworzeniem Grafiki, obróbką video oraz edycja/tworzeniem serwerów metina. Jestem otwarty na nowe znajomości, posiadam bogatą kulturę osobistą, cierpliwy, systematyczny, i przede wszystkim miły... Ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi. Lubię dużo się pośmiać, pożartować sobie itp
Często pomagam, graczom w grze, gdy piszą... Trzymam się przysłowia "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie".
Jak każdy człowiek, mam również swoje wady, lecz nie potrafię sam wskazać jakie to... Jedni uznają moje rozgadanie jako wadę drudzy jako zaletę itp... Ciężko jest tu mówić o swoich wadach i zaletach. Na pewno, będzie nie jedna okazja, abyście mnie lepiej poznali. Zawsze, gdy gram jestem również na komunikatorze. Więc nie powinniście mieć dużego problemu z kontaktem ze mną.
Można się po mnie spodziewać, pełnego wypełniania obowiązków. Myślę, że na początek to starczy co już o sobie wypisałem. Jak już wyżej pisałem, na pewno się na mnie poznacie

Pozdrawiam.

GG : 37966911

Opublikowano

Jestem w trakcie robienia nowego ekranu logowania. W tym momencie wygląda ono tak :

To jest ukryta treść, proszę

Do zrobienia miałbyś te 2 buttony połącz i Wyjdź oraz tło pod zapis kont i button z napisem zapisz i usuń, za wykonanie dostajesz cały skrypt + grafikę Twoją i ta co jest dla siebei i możesz z tym robić co chcesz, ja tego na forum nie udostępniam.

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Mamy cały team tylko brakuję nam sponsora , który wykupi najpierw VPS'a to zrobienia plików a później dedyka , na którym będzie serwer stał .

Kontakt

GG : 41977876

PW

Opublikowano

TECHNIK, WSZYSTKO W JEDNYM, SZUKA:

Osoby od drobnej pomocy i drobnego sponsoringu na VPS.

Posiadam 2 różne, oryginalne rodzaje plików MT2 nie udostępnione na MPC, sprawne, działające, WŁASNE.

Chcę postawić dwa serwery tylko muszę wykończyć te pliki (serwery jeden po drugim oczywiście, pliki wymagają drobnych poprawek ale przy moim tempie pracy zejdzie jakieś 2 miesiące).

Posiadam hosting wykupiony na rok bez limitów (1&1), jeszcze nie było problemów z kontaktem oraz działaniem tego hostingu, pliki serwerowe mt2 z klientem i całym syfem mojej edycji, jakieś strony z papierami dot. metin2.

Szukam osoby która zajmie się forum, ts3, zapłaci za tymczasowego VPS (29 zł miesięcznie), funpage, pomoże Mi zbierać opinie o plikach, poprawiać bugi i zajmie miejsce głównego administratora serwera.

Chodzi Mi o stałego, uczciwego i poważnego współtwórcę. Nie zamierzam bawić się w ciągłe zmiany zespołu więc jeśli twoja decyzja jest poważna i masz powyżej tych 16 lat to pisz.

Kontakt pod GG: 47623559

Pracować mam zamiar "na luzie" a nie zapierdalać, nie śpieszy Mi się z wystartowaniem a co do przyszłości serwera to sponsor na pewno się znajdzie, jak zawsze...

Opublikowano

Witam.

Zostane sponsorem na serverze metin 2 Medium.

Różne pomysły pisac na gg : 40833387 .

Mogę wyłożyc 700 zł na start.

Jeśli masz gotowe pliki w 100 % pokaz mi server na hamahi.

Pozdrawiam.

noxia-1373706722.jpg

Opublikowano

Oferuję siebie jako :

Technik od spraw technicznych serwera

Potrafię :

- Wszystko co związane z mysql
- Wszystko co związane z plikami serwerowymi (po za game)

- Edycja clienta

- pisanie questów (poziom średni)

- Robienie broni 3D w 3D max 2007 i 2013

- I wiele więcej o czym zapomniałem

Oferuję:

- To co wypisałem wyżej

- Długie doświadczenie w tego typu sprawach (od 2009 roku)

- Dobra wykonana robota

Oczekuję :

- % z IS, zależy od stanu serwera

- Najwyższej rangi w grze

Więcej pod nr gg : 9495509

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Zostanę GM na serwerze dedyk/hamachi

O sobie:

Nazywam się Sebastian mam 15 lat interesuje się sportem oraz grami online.Jestem osobą kulturalną i opanowaną jestem w stanie zagwarantować solidność oraz pomoc w każdej sprawie.

Doświadczenie:

Jestem graczem metin2 od 6 lat na początku grałem na metin2 pl z kolegami później przerzuciłem się na privy.

Co bym robił jako GM:

-Wyłapywałbym hakerów(wh,bs itp)

-Pomagał w szukanie bugów

-Organizowałbym eventy

-Odpowiadałbym na każde pytanie związane z metin2

Co posiadam:

GG:47980253

Ts+Mikrofon

Wolny czas co najmniej 5h dziennie.

Kontakt

GG:47980253

PW na mpc

1376329988-U387138.png

W razie kontaktu pisz gg:47980253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...