Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okno ładowania gry nie uruchamia się.

Power is Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wybraniu postaci i zatwierdzeniu przez wszystkich nic się nie dzieję, jedynie mam uruchomionego lola i tam pisze że mecz się rozpoczął. Próbowałem uruchomić jeszcze raz ale po kliknięciu odnów połączenie nadal nic się nie dzieje, nawet nie pojawia się okienko z napisem League of Legends.

Proszę o pomoc.

9S7gMK0.jpg

Opublikowano

@up KUR*A CZŁOWIEKU SZLAG MNIE TRAFIA JAK WIDZĘ TAKICH ***** JAK TY, DLA KTÓRYCH RECEPTĄ NA WSZYSTKO JEST REINSTALL

co do tematu, to nawet jak Ci się usunął jakiś pliczek tak jak napisał up to możesz po prostu zrobić naprawę klienta, odpal klienta, w górnym prawym rogu masz ikonkę ustawień, kliknij Napraw/Repair i sprawdź też czy masz zaznaczone Allow Peer to Peer Transfer

Opublikowano

@up KUR*A CZŁOWIEKU SZLAG MNIE TRAFIA JAK WIDZĘ TAKICH ***** JAK TY, DLA KTÓRYCH RECEPTĄ NA WSZYSTKO JEST REINSTALL

co do tematu, to nawet jak Ci się usunął jakiś pliczek tak jak napisał up to możesz po prostu zrobić naprawę klienta, odpal klienta, w górnym prawym rogu masz ikonkę ustawień, kliknij Napraw/Repair i sprawdź też czy masz zaznaczone Allow Peer to Peer Transfer

Już sprawdza pliki, dam edita i napisze czy pomogło.

@2up: Czy na każdy problem w lolu tylko reinstall? Nie sądze, tak więc pomyśl zanim coś napiszesz.

9S7gMK0.jpg

Opublikowano

Już sprawdza pliki, dam edita i napisze czy pomogło.

@2up: Czy na każdy problem w lolu tylko reinstall? Nie sądze, tak więc pomyśl zanim coś napiszesz.

Nie, ale w 90% przypadkach to pomaga...

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

siema. usuń lub wyłącz swojego antywirusa .. powinno pomóc  powodzenia  :)

japierd*le kur*a m*c!!!!!!!!!!!!!!!!!11 jaki idiota

@ zwykły repair powinien pomoc + odznacz transfer peer too peer

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

ja mam podobnie chyba :P

już jak wszyscy wybrali postać i zatwierdzili, to wtedy odlicza te 10s. do rozpoczęcia gry i mija 10 sekund i nic się nie dzieję ..

wyszłem wtedy z gry i wczoraj mi pisało, że serwer zajęty i nie mogę wejść na niego. Dziś próbuję ponownie, znowu wszyscy mają wybrane i zatwierdzone i tak samo, wyszłem z gry i tym razem udało się wejść na serwer. piszę że gra jest rozpoczęta i mam przycisk "odnów połączenie.." czy jakoś tak, klikam i nic się nie dzieję ... :C

teraz naprawiam lola, ciekawe czy pomoże :<

Opublikowano

Macie problem z clientem wywalcie folder, który znajduje się w : League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases, uruchomcie LoLa ponownie, a on sobie pobierze naprawiony folder po czym powinno działać.

mpcSygna.png

Opublikowano

Macie problem z clientem wywalcie folder, który znajduje się w : League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases, uruchomcie LoLa ponownie, a on sobie pobierze naprawiony folder po czym powinno działać.

lol się już naprawił i teraz chcę spróbować czy pomogło, jak nie pomoże to zrobię to co tu napisałeś :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak bloknie ci czasami firewall to wchodzisz w Alt+Shift+Escape i w procesach wyłączasz wszytkie związane z lolem LOLCCLIENT LOLPATCHER itp. włączasz od nowa grę i reconect, u mnie działa zawsze.

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Chciałbym odświeżyć temat. Mam ten sam problem co kolega wo342 i chociaż wykonałem wszystko co było tu opisane nic sie nie zmieniło. Okno z wczytywaniem sie postaci dalej sie nie pojawia.

Opublikowano

Znalazłem Rozwiązanie problemu , wystarczy odinstalować i usunąć folder w którym jest Zainstalowane League Of Legends potem pobieramy i instalujemy na nowo i magia Gra się włącza :D mam nadzieje że pomogłem tym którzy próbowali innych sposobów lecz nie działało też próbowałem :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...