Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Premium za SMS

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są takie strony gdzie można kupić Minecraft SMS (nie classic) ?

Gift Code/konto MUSI DZIAŁAĆ !

PS.Prosze by w regulaminie (przy koncie MC) MOŻNA było zmienić login i hasło :).

Daje like (nie za spam i za ,,Nie ma'')

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma.Znaczy są ale za 200zł SMS'em i jest to NIE opłacalne... Lepiej kupić za 90zł na minecraft.net ew. na allego jakąś zaufaną aukcje ;)

Opublikowano

Tak jak up. Nieopłacalne, dodatkowo jeśli kupujesz z "dziwnych" stron, narażasz się na niebezpieczeństwo/oszustwo. Radziłbym ci zakupić w normalny sposób, na oryginalnej stronie Minecrafta, bezpiecznie, taniej ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Jest jedna na pewno bo widziałem nie tylko z minecraft ale z innymi grami także też można było kupować za sms oraz gry były tańsze ale.... nie pamiętam strony ;(

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś , a jeżeli są to oszusci no takie coś jak mine***.pl wysylasz smsa za 23 zł piszą ci że cd-key przyjdzie ci w kilkanascie minut chociaż możesz czekać rok nic nie przyjdzie

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

na stronie mc-sms.pl możesz kupić konto do minecrafta za sms, kosztuje 12.30zł a kupujesz takie same konto jak te na Allegro, a w razie problemów z kontem wystarczy napisać do właściciela strony

Pozdrawiam,

elljot

Opublikowano

na stronie mc-sms.pl możesz kupić konto do minecrafta za sms, kosztuje 12.30zł a kupujesz takie same konto jak te na Allegro, a w razie problemów z kontem wystarczy napisać do właściciela strony

Nie wieże jak można się na takie coś nabrać. Za taką cenę to można dostać najwyżej sam login i hasło do konta z którego korzysta wiele osób w tym samym czasie... Najlepiej kupić na stronie mojangu. A jeśli nie ma się PayPal czy innych dziadostw to zostaje PaySafeCard :)

Opublikowano

FiberHost.pl albo KontaGier.pl 1 za 125zl sms 2 za 105 zl sms

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...