Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Login Design "Aincrad Online - Metin2"

AincradOnline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobaczymy wasz NOWY ORYGINAŁ by terenzo w grudniu <3

Wzorujecie się jeszcze na czymś z diablo?

Nie łącz mnie kat z tym gównem, nie mam już z tym nic wspólnego ^^

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A już myślałam, że nexanity pójdzie w odstawkę. Widzę nie poddajecie się, ale wiecie co, nie polecam. :*

Potraficie tylko mydlić oczy jacy to wy wspaniali jesteście, ile potraficie, kto inny jak nie wy, a tak na prawde to gówno prawda. (polonistka >D)

Demetri, Twoja grafika jak zawsze będzie mnie urzekać. Kains, nie pogrążaj się dziubek;*

Tyle w tym temacie.

229401491222156497913.gif

Opublikowano

A już myślałam, że nexanity pójdzie w odstawkę. Widzę nie poddajecie się, ale wiecie co, nie polecam. :*

Potraficie tylko mydlić oczy jacy to wy wspaniali jesteście, ile potraficie, kto inny jak nie wy, a tak na prawde to gówno prawda. (polonistka >D)

Demetri, Twoja grafika jak zawsze będzie mnie urzekać. Kains, nie pogrążaj się dziubek;*

Tyle w tym temacie.

Jeżeli chcesz coś pisać na temat serwera Nexanity to pisz w ich tematach, nie naszych.

To, że mamy takiego samego partnera biznesowego to nie oznacza, że jest ten sam team / serwer.

Mam nadzieję, że się więcej coś takiego nie powtórzy bo nudne jest wtrącanie innego serwera w nasz bo ktoś zasiał taką modę.

Pozdrawiam.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Jeżeli chcesz coś pisać na temat serwera Nexanity to pisz w ich tematach, nie naszych.

To, że mamy takiego samego partnera biznesowego to nie oznacza, że jest ten sam team / serwer.

Mam nadzieję, że się więcej coś takiego nie powtórzy bo nudne jest wtrącanie innego serwera w nasz bo ktoś zasiał taką modę.

Pozdrawiam.

Partnera biznesowego? Dlatego Kains jest na ssach? ^^

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Wygląd bardzo ładny ; ) Super to wygląda.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...