Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Durne gadanie

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio doszedł do nas do klanu koleś który ciągle gada że kasa za ibota w jakimś tam % idzie na konto BP prawda to xD ?

Dla mnie to durne gadanie ale ciągle to gada i chce znać wasze zdanie

Mówi ze kiedys jak sie płaciło ze jak kiedys sie robiło przelew to widziało sie nr konta BP i był taki sam jak nr konta od ibota .

Sądzi również ze jak ma sie ibota to jest mniejsza szansa na bana niż jak ma sie kbota

Co wy na to możliwe to ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

BP, to może złodzieje, ale debilami to oni nie są i ta historyjka o tych samych numerach kont, jest raczej zmyślona. Szansa na bana jest taka sama.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Powiem Ci, żebym się nie zdziwił.. IBot - bardzo szybkie aktualizacje, szybko łamią zabezpieczony kod gry..

Mało ludzi dawało kase na gre więc im by się to bardzo opłacało co miesiąc trzeba przedłużyć licencje..

Ale to są same przypuszczenia skąd my mamy wiedzieć czy oni robią bota do własnej gry.

Opublikowano

Zysk od ibota, czy od urki - co za różnica dla bp. hajs się musi zgadzać - $ jest $.

taką teorię słyszałem kilka razy. coś w tym chyba jest

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

jak by dali do płatności i bota jak swój własny bot to by nie mogli banować graczy za to co oni dali wiec lepiej im właśnie jest taka jak teraz sam kiedyś się zastanawiałem czy ibot nie jest wytworem BP

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

jak by dali do płatności i bota jak swój własny bot to by nie mogli banować graczy za to co oni dali wiec lepiej im właśnie jest taka jak teraz sam kiedyś się zastanawiałem czy ibot nie jest wytworem BP

Lecz gdyby ibot był BP to każdego kto kupił kbota banowali by nie ? Bo jaki sens jest utzrymywac wrzoda ?

Opublikowano

No i jak rozpoznasz? Po stylu latania bota? Czy BP miałoby stworzyć bazę 'mogących legalnie bocić'? Bzdury i tyle, nad ibotem siedzą po prostu dobrzy programiści, a i było tak że ponad tydzień szła aktualizacja więc gdyby mieli zabezpieczenia złamane to nie byłoby takich rzeczy. Powiedz temu kolesiowi na TS że jak jest taki mądry to niech znajdzie jakiś dowód czy cokolwiek bo nry kont mogą być podobne, ale przelew za ibota na konto BP? Serio?! Nawet gdyby ekipa Profibota miała związek z BP to raczej logiczne że nie przelewaliby na jedno konto, nie są idiotami.

7yo9.png

Opublikowano

ale jak by dodali bota do płatności to jaki sens by miała gra ? tak samo gimbus pali fajki bo nielegalne w szkole, jak dorośnie to juz sensu niema taka zasada jest.Jak by kbot był legalny to mało ludzi by go używało :)

Opublikowano

Wszystko to kłamstwa. Aktualizacje są szybko bo ibot jest pisany w JAVA. Silnik DO również. Nad ibotem pracuje wiele ludzi, a to, że mniej wykrywalny to pic na wodę (warna dostałem kiedyś za używanie właśnie ibota.)

Opublikowano

Z tym numerem konta, to bodajże była taka sama miejscowość przy płatności.

Opublikowano

no zastanowcie sie nad tym czy skoro bp mialoby zyski z ibota to czemu banowalo jego userow? troche to nielogiczne:) boty to boty a gra to gra i kazdy kreci swoj oddzielny biznes;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Też mi się wydaje, że raczej nie tworzą botów na lewo.

Co do tego:

no zastanowcie sie nad tym czy skoro bp mialoby zyski z ibota to czemu banowalo jego userow? troche to nielogiczne:) boty to boty a gra to gra i kazdy kreci swoj oddzielny biznes;d

Dla mnie to byłoby logiczne, bo osoba co stać ją na comiesięczne opłacanie bota po otrzymaniu bana wyda kasę na premki itp. co jest mniej opłacalne, a BP dostałby podwójny zysk.

Opublikowano

To głupie gadanie, porównajcie sobie 2 opcje:

1. Kupuje bota w tym czasie zarabia kilkaset tyś uri (zależy jaka licencja)

2. Musi kupić te kilkaset tyś uri za pieniądze.

Z czego jest większy zysk?

Opublikowano

Już wiele rozmów na ten temat było i sprawa jest prosta - powiązania między profibotem a BP nie ma.

kamieniarz nie wiesz dokładnie, bo byłeś "tylko resselerem" więc dostępu do takich informacji nie miałbyś

być może, że pobierają z tego procent kto ich tam wie, mi tam takie procenty wiszą jak narazie w powietrzu, dlatego zadowalam się tymi alkoholowymi :D

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

kamieniarz nie wiesz dokładnie, bo byłeś "tylko resselerem" więc dostępu do takich informacji nie miałbyś

być może, że pobierają z tego procent kto ich tam wie, mi tam takie procenty wiszą jak narazie w powietrzu, dlatego zadowalam się tymi alkoholowymi :D

Gdyby BP miał udział w akcjach IBota to czemu klienci korzystający z tego bota również są banowani ? Uważasz że BP pozwalałoby tracić tysiące eurasów aby pobrać jakąś tam część z bota ?? Ta firma nastawiona jest na zysk, boty ten zysk im zabierają więc muszą jakoś walczyć z tym co im się akurat nie udaje :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Mi sie wydaje że gdyby BP miał % nawet z ibota to wszysci mający kbota , pd-bot , i inne boty byli by banowani nie ? Żeby wiecej hajsu z ibota było .

Co sądzicie ?? :)

Opublikowano

Mi sie wydaje że gdyby BP miał % nawet z ibota to wszysci mający kbota , pd-bot , i inne boty byli by banowani nie ? Żeby wiecej hajsu z ibota było .

Pomijając fakt, że oni nie umią wyłapać botów a jak już wyłapią to nawet nie 1/100 tych co bocą, to masz racje. :D

Opublikowano

Nie mogli by zrobić czegoś takiego jak ban tylko kbot-a i pbdobota, bo byśmy się połapali ;)

Poprostu ibot ma szybkie aktualizacje bo ma dobry team i już ;)

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

Weźcie też pod uwagę to, że nad aktualizacjami Ibota pracuje kilka dobrze zgranych osób, a Kbota tworzy sam biedny Ivanek dlatego są takie momenty że wszystkiego nie ogarnia.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...