Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zainstalować i scrackować ElfBot'a pod Tibię 8.60

Wildhells

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

W dzisiejszym krótkim poradniku wytłumaczę jak zainstalować oraz scrackować ElfBot'a pod Tibię 8.60

1. Na początek będą nam potrzebne trzy pliki.

Tibia 8.60

To jest ukryta treść, proszę

ElfBot 8.60 + Crack

Standardowe virusy z crack'ów i bot'ów.

2. Gdy już zaopatrzyliśmy się we wszystkie pliki przystąpy do zainstalowania naszej Tibi 8.60

Nasz klient jest już zainstalowany, ale nie uruchamiamy go.

3. Kolejnym krokiem jest zainstalowanie ElfBot'a 8.60, który znajdziemy w paczcę, którą pobraliśmy.

Gdy już zainstalujemy naszego bot'a nie uruchamiamy go, a w instalatorze odznaczamy opcję automatycznego uruchomienia.

4. Następnym krokiem jest uruchomienie Crack.exe, który także znajduje się w paczce.

Powinno wyskoczyć nam okienko, w którym musimy wybrać dwie rzeczy, a mianowicie Tibia.exe oraz loader.exe

Tibia.exe - znajdziemy w folderze z Tibią.

loader.exe - znajdziemy w folderze z zainstalowanym ElfBot'em.

5. Ostatni już krok to przyciśnięcie klawisza CRACK IT i oczekiwanie aż uruchomi się Tibia z naszym ElfBot'em.

Mam nadzieję, że poradnik przyda się początkującym.

Regards,

Wildhells

Opublikowano

Witajcie.

W dzisiejszym krótkim poradniku wytłumaczę jak zainstalować oraz scrackować ElfBot'a pod Tibię 8.60

1. Na początek będą nam potrzebne trzy pliki.

Tibia 8.60

ElfBot 8.60 + Crack

2. Gdy już zaopatrzyliśmy się we wszystkie pliki przystąpy do zainstalowania naszej Tibi 8.60

Nasz klient jest już zainstalowany, ale nie uruchamiamy go.

3. Kolejnym krokiem jest zainstalowanie ElfBot'a 8.60, który znajdziemy w paczcę, którą pobraliśmy.

Gdy już zainstalujemy naszego bot'a nie uruchamiamy go, a w instalatorze odznaczamy opcję automatycznego uruchomienia.

4. Następnym krokiem jest uruchomienie Crack.exe, który także znajduje się w paczce.

Powinno wyskoczyć nam okienko, w którym musimy wybrać dwie rzeczy, a mianowicie Tibia.exe oraz loader.exe

Tibia.exe - znajdziemy w folderze z Tibią.

loader.exe - znajdziemy w folderze z zainstalowanym ElfBot'em.

5. Ostatni już krok to przyciśnięcie klawisza CRACK IT i oczekiwanie aż uruchomi się Tibia z naszym ElfBot'em.

Mam nadzieję, że poradnik przyda się początkującym.

Regards,

Wildhells

Skan dodaj inaczej warn

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

W katalogu Tibia w właściwościach Tibia.exe ustaw zgodność na Windows XP SP3 i zaznacz uruchom jako administrator. Następnie w katalogu z ElfBot'em nadal właściowści na loader.exe tak samo jak na Tibia.exe powinno działać.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wie moze czemu nie moge uruchomic ElfCracka? Wyskakuje mi blad i od razu blokuje mi program antywirusowy i wyrzuca mi cracka z windowsa.. :(

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema. Ten ostatni link nie ch e mi dzialac ;x

Chodzi Ci o skan?

3z6nz0.jpg

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłem wszystko jak w instrukcji. Mam problem - bot się nie włącza razem z Tibią po kliknięciu crack it. Poustawiane mam wszędzie admina i winXP.

• 5 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...