Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki wybrać serwer ?

Saciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim.
Mam pewne pytanko, które widzieliście już pewnie w tytule ;P
Otóż mam pewien dylemat na jakim serwerze grać w sf. Nie chodzi mi o prywatne serwery ale oficjalne, np. serwer Wielkiej Brytanii, s5. (No chyba, że to nie ma znaczenia, wtedy to napiszcie)
Bardzo proszę o odpowiedź, nie pogardzę lajkami ;)

Opublikowano

Po co polecacie s23... Nie napisał że chce się wybić. Jeżeli chcesz szybko wbijać lvl. To na s1. Trafisz do dobrej gildi. I szybko lvl/kasa wpadają. Polecam serwer 1.

1921.png

Opublikowano

Po co polecacie s23... Nie napisał że chce się wybić. Jeżeli chcesz szybko wbijać lvl. To na s1. Trafisz do dobrej gildi. I szybko lvl/kasa wpadają. Polecam serwer 1.

Ok, dzięki, mam już konto na s1, tylko myślałem, że założę drugie :P

Opublikowano

Wg mnie poczekaj jeszcze troszke, niedlugo ma wyjsc s24 jak sadze, wtedy topka bedzie lezala u Twoich stop ;p

A jak nie s23 oczywiscie pl

@down

Niestety przypuszczenia, gdzies wlasnie czytalem, ze ma wejsc ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wg mnie poczekaj jeszcze troszke, niedlugo ma wyjsc s24 jak sadze, wtedy topka bedzie lezala u Twoich stop ;p

A jak nie s23 oczywiscie pl

Jest gdzieś oficialne info o tym że ma wyjść czy to tylko przypuszczenia?

Oczywiście ja polecam jeśli byłbyś skłonny płacić grzybki na początku to możesz wybrać serwer 2 czy 3 (bo na pierwszym już nie można) i dojść do jakieś gildi gdzie potrzebują grzybiarzy. Ja mam 10 lvl i jestem w guild gdzie jest max exp i gold a grzybki są potrzebne na twierdzę :). Z ankiet da się wyżyć.

Pomogłem kliknij "Lubię to", a pomogę znowu :).

Opublikowano

Według mnie nie ma znaczenia jaki serwer.

Ja wole sprawdzone serwery i tam najlepiej grać, nawięcej graczy, dużo możliwości zdobywania gildii.

Czyli oczywiście - s1,s2,s3.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...