Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak zostać forumowym prosem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a7t5.pnghf9.png

(Przykładowe statystyki przy użyciu tego sposobu, SeleX1337, i ja)

Witajcie, jako doświadczony użytkownik tego forum postaram się przedstawić Wam świetny sposób na szybkie wbicie Diamentu 1 dzięki czemu będziecie mogli śmiać się w twarz innym ludzikom z MPC, a przede wszystkim mieć możliwość dowartościowania się dzięki tematom z Waszymi osiągnięciami, ludzie będą gratulować Wam sukcesów a Wy będziecie uświadamiać sobie że jesteście najlepsi.

Jako przykład mogę podać tutaj ten oto temat, niestety obecnie hejtowany przez gimbusów którzy myślą że SeleX to hakier... co za noby.

http://www.mpcforum.pl/topic/962150-ss-selex-diamond-soloq/

Czego będziemy potrzebowali?

- Bot Of Legends (poradnik: http://www.mpcforum.pl/topic/835377-tut-bot-of-legends/)

- Skryptu na Ryze:

To jest ukryta treść, proszę

- Kilku tygodni do wbicia Diamentu

- Lekka umiejętność używania mózgu nie zaszkodzi, mimo wszystko sam skrypt za Was gry nie wygra.

INSTRUKCJA OBSŁUGI.

1. Otwórz Bot Of Legends.

2. Przejdź do zakładki Custom Scripts.

3. Kliknij na [+] New Script.

4. Skopiuj i wklej skrypt podany wyżej.

5. Zapisz.

6. Przejdź ponownie do zakładki Custom Scripts i zaznacz go ptaszkiem HE_HE.

7. Ustaw wersję BoLa na Latest. (lub 3.8 obecnie, ta PreHF coś się buguje mi).

** Dodatkowo polecam skrypt który zaznacza wam miniony które można zlasthitować Autoatakiem**

--[[

simpleMinionMarker
v1.1
Written by Kilua
]]
function OnLoad()
minionTable = {}
for i = 0, objManager.maxObjects do
local obj = objManager:GetObject(i)
if obj ~= nil and obj.type ~= nil and obj.type == "obj_AI_Minion" then
table.insert(minionTable, obj)
end
end
PrintChat(" >> simple Minion Marker Loaded.")
end
function OnDraw()
for i,minionObject in ipairs(minionTable) do
if minionObject.dead == true or minionObject.team == myHero.team then
table.remove(minionTable, i)
i = i - 1
elseif minionObject ~= nil and myHero:GetDistance(minionObject) ~= nil and myHero:GetDistance(minionObject) < 1500 and minionObject.health ~= nil and minionObject.health <= myHero:CalcDamage(minionObject, myHero.addDamage+myHero.damage) and minionObject.visible ~= nil and minionObject.visible == true then
for g = 0, 6 do
DrawCircle(minionObject.x, minionObject.y, minionObject.z,80 + g,255255255)
end
end
end
end
function OnCreateObj(object)
if object ~= nil and object.type ~= nil and object.type == "obj_AI_Minion" then table.insert(minionTable, object) end
end

Pod shift możecie ustawiać focus oraz zmieniać ustawienia skryptu. Standardowo trzymanie spacji = wykonanie pełnego combo w przeciwnika.

Zresztą jak nie jesteście totalnymi głąbami to sobie poradzicie, bo obsługa bota jest niesamowicie prosta.

Dodatkowo aby zwiększyć Wasze szanse na sukces polecam przejść do zakładki Search Scripts i pobrać stąd skrypty takie jak "Perfect Ward" oraz "hidden Objects" dzięki czemu wygracie praktycznie wszystko a Wasza forumowa kariera nadejdzie bardzo szybko. Oczywiście te skrypty również zaznaczamy ptaszkiem w zakładce BoL Mods.

Stań się forumową gwiazdą już dziś, nie zwlekaj! Czelendżer to tylko formalność!

Tutaj macie gotowy folder z BoLem zawierający 3 skrypty: automatyczne unikanie skillshotów (trzeba włączyć w menu pod shift w grze), minion marker pokazujący kiedy można zlasthitować stwora oraz skrypt na Ryze oczywiście.

Download:

Skan:

Jako że wiele osób prosiło o build którego używam, oto on:

3265.png3255.png / 3027.png / 3040.png / 3110.png / 3102.png / 3135.png

Co na start?

1004.png / 2003.png / 2003.png / 2003.png / 2003.png / 2004.png / 2004.png

Co po pierwszym powrocie do bazy?

3070.png / 1028.png / 2003.png / 2044.png / 2044.png

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To tak kasha wbił diamond. Wypróbuję na smurfie eu west. W ile czasu da radę wbić diamond? Dobra nie ważne, w kilka tygodni xD

@down. Wiem, że to ty :P

Opublikowano

To tak kasha wbił diamond. Wypróbuję na smurfie eu west. W ile czasu da radę wbić diamond? Dobra nie ważne, w kilka tygodni xD

Ja jestem kasha, i tak właśnie wbiłem diament, polecam każdemu. Niestety od diamentu wyżej jest troszkę trudniej mając gorszy komputer i na takich fpsach nawet program średnio sobie radzi.

@up to dobrze, myślałem że nie wiesz.

Opublikowano

Mój tok myślenia, masz + :P

No bo ja może i mam brąz 3 i może i przegrywam all, ale to przez to że Riot to specjalnie ustawił mi 1 lvle w teamie.

Gdybym miał ludzi z brąz III to jutro by mi nową dywizje wymyślali ;< Smutne że Riot tak robi z prawdziwymi koxami, wgl. zamiast nas reklamować to jakieś noobskie ikspeki strimujo . . .

Poradnik ładny czytelny, długi, przejrzysty, imponujace rozpisanie oraz treść, tak samo jak wątki ujęte i świat opisany plusik leci

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

bardzo dobry poradnik kto tak uwarza dajcie lubie to

p.s : mi nie odpala nie wiem czemu

Opublikowano

Mam pytanie, możesz mi powiedzieć co zrobić żeby BoL działał w lolu? w tutorialu tego nie ma a ja ułomny jestem . .

Poprostu jak zrobic tak żeby ryze mi wbijał platyne? xD

@offtop LOOOOL Adolfo to kesza O_o

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Bo wersja free jest out-dated a dla vipow jest aktualna. Placzcie.

PS. dostane za to bana?

PMK3yt4.png

Opublikowano

Za w miesiace widzimy sie w diamencie !

Łap lajka :D

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Bo wersja free jest out-dated a dla vipow jest aktualna. Placzcie.

PS. dostane za to bana?

Nie, nie dostaniesz za to bana, od 1,5 roku nie było żadnego przypadku poza banami za skrypt z zoomhackiem (dawno dawno temu, teraz jest bezpieczna, wbudowana wersja w BoLa).

Wersja dla all userów jest dostępna od poniedziałku.

Opublikowano

Nie, nie dostaniesz za to bana, od 1,5 roku nie było żadnego przypadku poza banami za skrypt z zoomhackiem (dawno dawno temu, teraz jest bezpieczna, wbudowana wersja w BoLa).

Wersja dla all userów jest dostępna od poniedziałku.

To wkoncu dziala to czy nie, bo jak nie to temat zamykam.

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie, to nie jest wykrywalne... chyba że będziesz używać skryptu typu Kata przeskakuję z E w czasie 0.1 sec na 5 enemy i ma pentakila... wtedy jeżeli enemy jąrgną się że coś jest nie tak to mogą cię zgłosić.. wtedy oni cię obserwują a wtedy to już banik. Sam w sobie nie jest bannable.

Opublikowano

To wkoncu dziala to czy nie, bo jak nie to temat zamykam.

TAK DZIAŁA... Od PONIEDZIAŁKU (17.06.2013 ROKU) bot jest darmowy dla wszystkich użytkowników aż do następnego update LoLa, później darmowi użytkownicy muszą czekać 5 dni.

Opublikowano

A u mnie jest problem z BoL'em.

Wyskakuje dymek, że wszystko jest ok, "bot załadowany"

A w momencie, gdy powinno wyskoczyć okienko z ładowaniem postaci, to wyłącza się gra.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Skad wziasc inne skrypty, np do orianny,lissandry itp?

Nie wiem czy mogę tu podać linki do innego forum? Wolę nie ryzykować, więc wygoogluj Bot Of Legends i wejdź na forum, tam masz BoL Studio > Release > Champion Scripts.

@down nie wiem dlaczego wyłącza Ci grę mimo że komunikat jest załadowano poprawnie, ponieważ sam nigdy nie doświadczyłem tego błędu, zapytaj się Anonymousa bo jest tam Developerem albo po prostu załóż temat na forum BoLa.

Opublikowano

Okej idę zagrać SoloQ zobaczymy jak działa, opłaca się coś zmieniać w skrypcie czy zostawić jak jest?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Nikt mi nie pomoże tak? :<

Wyskakuje że bol injected suksefuly ( nie wiem jak to sie pisze ;- ;) i wyłącza mi lola

już napisałem wyżej, nie wiem co to za błąd, nigdy go nie doświadczyłem, po prostu napisz na forum BoLa tam ci pomogą.

Opublikowano

Ok wszystko ładnie śmiga tylko jedno pytanie jak zrobić żebym ryze nie chodził podczas trzymania spacji, ponieważ gdy trzymam spację, postać się przemieszcza w miejsce gdzie jest myszka.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Możesz podac link do tego "lasthitowania minionow?" albo w notatniku ? coz mi zle kopiuje...

@uop w opcjach gry sterowanie i takie tam, poszperaj.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Dobra... Albo jestes uposledzony albo nie wiem jak to gówno zrobic aby działało.... Nigdzie mi nie pokazuje ze sie zaladowal..

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Podpinam się do pytania, jak zrobić aby nie chodzić za kursorem po wciśnięciu spacji, jest to strasznie irytujące.

Bot działa, aczkolwiek miałem crashe włączając Bota na minionki na normalu.

Game Over

Opublikowano

ma ktos dobrego scrypta na Ryze/ Annie

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...