Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak zostać forumowym prosem?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie może działać ponieważ ten skrypt nie jest aktualny

Ten skrypt jest aktualny lol i jest to jeden z najlepszych skryptów na forum. Właściwie to są 2 skrypty ten i ubogi skrypt TRUSA który się pie*doli.

Opublikowano

kur*a

jakiś pedalski skrypt z ezem coś tam śmiga a ten nie ...

wyjeb błędów na starcie ..

no cóż takie życie :<

Zrób ss z tymi błędami, zobaczę wtf.

@Cheatek obudziłeś się ze snu zimowego czy jak? To ja, miło mi i właśnie w tym tucie pokazuję jak do tego doszedłem

Opublikowano

No trenuj, trenuj. xD

Nom, nom, teraz ogarniam skrypt na Oriannę, to powiem Ci że też op, zniszczyłem 3 challangera na EUNE więc moc jest!!!

Dodałbym do tutoriala ale niestety tylko dla VIPuf.

Opublikowano

Nom, nom, teraz ogarniam skrypt na Oriannę, to powiem Ci że też op, zniszczyłem 3 challangera na EUNE więc moc jest!!!

Dodałbym do tutoriala ale niestety tylko dla VIPuf.

Szkoda, ja to mam noob teamy cały czas i w ogóle..

Nie gram ponad miesiąc;/

Opublikowano

nie zapisuja mi sie screeny w lolu a jak wkleje do painta ot mam cały ekran czarny o.O

ale jest napisane :

Runtime error: attempt to index global"ts" (a nil valye) [500 time]

Runtime error: attempt to index global"ryzeconfig"[231time]

trace ryz nakurwiator.lua (line 401)

trace ryz nakurwiator.lua (line 615)

i tak w kółko nie koniecznie w tej kolejności

@@@ i było coś tam napisane o folderze common i sprites xD

Opublikowano

SUPER JEST TEN CHEAT!

ALE Jak używać poszczegulnych opcji i oc oznaczaja?

Burst Combo - Szybkie combo w przeciwnika - spacja

Long Combo - powolne combo w przeciwnika - X

Ignite if Killable - Podpala przeciwnika kiedy można go zabić ignitem :O - O - włączenie/wyłączenie

Use ultimate in combos - używa ulta w combo.

Use ultimate in Jungle combos - to samo co wyżej tylko na stwory w jungli...

Auto use muramana if champs around - automatycznie włącza muramanę jeżeli przeciwnicy są w pobliżu, kiedy się oddala wyłącza ją

Cage enemy unter tower harras - automatycznie używa W na przeciwniku który jest focusowany przez tower.

Auto Q Farm - automatycznie farmi z Q - T

@mixer21 uploaduje Ci mój folder z BoLem, zostawiłem tylko 3 przydatne skrypty.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze osoby ktore na tym graja jak to sie pisze ""i hope u want get cancer and die"" co z tego, ze wbijesz challengera skoro co gre ryzem czy innym gownem grac nie bd bo potem juz oni od Ciebie wymagaja i jak Ci bd zle szlo to albo "accbuyer" albo od innego scierwa Cie bd wyzywac, szkoda slow na takich ludzi ktorzy nawet w tak latwej grze sobie rady nie daja.

Opublikowano

Kazdy post ktory bedzie wyrazal negatywna opinie na temat graczy ktorzy uzywaja tego bota jak i samego bota beda nagradzani 5%. Chyba nie wiecie gdzie sie znajdujecie. Co do samego cheata, ja nie bede go uzywal osobiscie, bo mam za slabego kompa i spadaja mi niesamowicie fps'y ale niektorzy na tym bocie skorzystaja.

sstwc.jpg

Opublikowano

Focus w kolejnosci nie dziala , co zrobic zeby bilo np pierwszego Eza potem Mordekaisera , ustawic to w kolejnosci od najmniejszej do najwiekszej czyli np. 1- Ez 2-Morde 3- itd. czy 5- Ez 4- Morde?

Opublikowano

No ja na tym jechałem z tydzień ale ludzie.. to się strasznie nudzi jak dla mnie. Zabijasz typa na combo + ewentualne dobicie i potem gra nudna się staje :D Jedynie miałem problemy z zabiciem Swaina nie wiem dlaczego tak ciężko było go zabić.

@UP

1m9.png

1372794467-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...