Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak zostać forumowym prosem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up nie chce nic mówić, ale riot gówno obchodzi 20 osób, a po za tym tak samo dostałbyś bana :D przecież to forum o cheatach pzdr i wgl. elo iks de

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

• Odpowiedzi 398
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze juz o nieudzielanie pomocy tym burakom... Pomyslcie , gdy taki jeden z drugim (zapewne braz V-III) wejda do platyny. Jak oni nawet teraz nie moga sobie poradzic , to co dopiero bedzie w platynie ... Nawet w srebrze I-III nie dadza sobie rady. Oni nawet podstaw angielskiego nie znaja , czyli 0 komunikacji. BoL nie bedzie czynny na dlugo , wyslalem wiadomosc do supportu riotu z linkiem do tego tematu , wiec baniki sie posypia ;<

Ku*** nie chcecie korzystać to wyp****** nikt was nie zmusza, Ci co chcą to grają. Ryze jest taki prosty do ogarnięcia, że nawet bez tego skryptu można nim rozwalać.

Myślisz, że Riot obchodzi link jakiegoś randoma, który wysyła im link jakiegoś forum.

Nie działa wam BoL to do Riotu piszecie, weźcie sie je***** 5 razy w łeb zanim coś zrobicie

PS. Forum o haxach, wypierdalać z tego tematu już was zreportowałem.

Opublikowano

Czy tylko ja nie umiem grać na tym prosze o jakiś film jak ktoś gra na tym bo ja jak gram to mam staty na - i mi to nic nie pomaga ; /

95/100 OSTRZEŻEŃ

MEDIA KŁAMIĄ

Opublikowano

Prosze juz o nieudzielanie pomocy tym burakom... Pomyslcie , gdy taki jeden z drugim (zapewne braz V-III) wejda do platyny. Jak oni nawet teraz nie moga sobie poradzic , to co dopiero bedzie w platynie ... Nawet w srebrze I-III nie dadza sobie rady. Oni nawet podstaw angielskiego nie znaja , czyli 0 komunikacji. BoL nie bedzie czynny na dlugo , wyslalem wiadomosc do supportu riotu z linkiem do tego tematu , wiec baniki sie posypia ;<

No nie.. wysłałeś ticket do supportu.. no to jesteśmy w dupie wszyscy, ty gnoju ty znajde cię!!

@up raport poleciał, jeżeli masz problem że ktoś używa hacków na forum o hackach to radzę wylogować się i więcej tu nie wchodzić.

Opublikowano

Kazdy post ktory bedzie mial negatywna opinie o uzywaniu tego bota dostanie nagrode w postaci 5%. Skoro tak narzekacie to chyba na zle forum trafiliscie lub jestescie hipokrytami. Prosze sie udzielac o samym bocie :).

sstwc.jpg

Opublikowano

Wszystko zajebiście lecz wszystko mi działało wczoraj a dziś jak włączam bota to w ogóle się nie otwiera jakby stał w miejscu usunełem i od nowa pobrałem i dalej ten sam problem otwieram program nawet jak administrator i nic sie nie dzieję jakbym nie otwierał tego a otwieram proszę o pomoc ;(.

Zajebiste kombo na ryze, Diane i xina zabijałem na 1 kombo dzięki wielkie ale proszę o pomoc.

Opublikowano

@up usunąłeś bol z %appdata%, a następnie zreinstalowałeś go ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Pierwsza gra tym sposobem i:

12/3/7 tylko były błędy na czat co chwile.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Apropo tych komentarzy wyżej, riot obchodzi 20 graczy ze skryptem, trust me. 1 taki gracz psuje gre 9 innym a i tak muszą od czegoś zacząć. Prawda jest taka że posypią się za to baniki tylko nie wiadomo jeszcze kiedy.

bez yt.

Opublikowano

ok. Polecą bany, chociaż nie ma ich od 1,5 roku xdd powodzenia.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Co mam zrobić gdy wyskakuje mi Failed to download ?

Edit: Juz wszystko działa, wielki like dla Adolfa

napedna4koła.png
Opublikowano

Co mam zrobić gdy wyskakuje mi Failed to download ?

Edit: Juz wszystko działa, wielki like dla Adolfa

mam to samo od dzis rana

co zrobiles ze juz tego nie masz?

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

mam to samo od dzis rana

co zrobiles ze juz tego nie masz?

wypakowalem bola do folderu lola i usunąłem config.

napedna4koła.png
Opublikowano

Używając tego mam obawiać się, że dostanę bloka na konto, bana lub coś w tym stylu ? Bo szczerze mówiąc przydałoby mi się to, ale w moje konto włożyłem już troche pieniędzy jak i sporo czasu i nerwów ;p

xcysiek_eune_105_3_logo.png

Opublikowano

TO NIE JEST TEMAT DO BOLA!!!! MACIE OSOBNY TUT I TAM SIĘ PYTAĆ

@TOP

nie dizała mi niestty skrypt. brze sie injectuje a a w grze rutime error.

PS. jak komus sie dizeje to samo nie psaić tylko lajknijcie post bo to wkurwia
ps2. sory za wyrazenie

Opublikowano

Używając tego mam obawiać się, że dostanę bloka na konto, bana lub coś w tym stylu ? Bo szczerze mówiąc przydałoby mi się to, ale w moje konto włożyłem już troche pieniędzy jak i sporo czasu i nerwów ;p

Nie, za to nie ma bana.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...