Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Jak szybko wylevelować smurfa 1-30 LVL?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz coś bot mi nie działał. Po tym patchu jak wchodzę do gry to na czacie mi się nie pisze, że bot się załadował. U was też tak jest?

Opublikowano

Mam problem z tym directemx w BoL'u, wyskakuje mi żebym pobrał, ja to już mam, pobieram znowu i tak BoL nie działa. Co zrobić?

Opublikowano

Niby wszystko ładnie śmiga, lecz jeżeli ktoś wyjdzie z gry lub zabiorą Ci sorakę bot głupieje i nie odpali już nowej gry... Łatwo przez to o bana na smurfie.

Opublikowano

Mam problem z tym directemx w BoL'u, wyskakuje mi żebym pobrał, ja to już mam, pobieram znowu i tak BoL nie działa. Co zrobić?

Musisz wejsc w folder tam gdzie rozpakowales direct. Pozniej to musisz dopiero zainstalowac.

Opublikowano

Mam problem. Gdy odpalam bota to on nic nie robi, tylko myszka gdzieś ląduje i się nie rusza, jak ruszam myszką to wraca na miejsce migając.

"A na ulti rozbija szampana na głowie przeciwnika

icon_wink.gif )

Pod Q rozlewa szampana (taki sam zamach jak toporem)

Ale co na E? Jak miałby przyciągać?"

-"Wsysanie do butelki ;o"

Opublikowano

Heh , puszcze sobie to na laptopie a na kompie bede sobie na moim normalnym koncie grac :D;)

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

No to Ja mam taki problem , wszystko ładnie działa lecz już w grze stoi i nic nie robi dlaczego ? Możecie mi dać skrypt np do garena ? zeby sam chodził i bił moby ???? No i zabijał

Opublikowano

@up

nie ma takowego ...

to jest skrypt support - niezabija mobów, ani champów, tylko healuje i daje mane + stawia wardy

nie działa wam ten skrypt, ponieważ od 16.07 dopiero działa BoL normalnym userom.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ja mam taki problem że jak się dołącza do gry i pisze Akceptuj Odrzuć to nic się nie dzieje...

Opublikowano

Mi się coś zepsuło.Wszystko działa do czasu kiedy gra wejdzie nie pokazują się żadne napisy że soraka loading czy coś. Tylko soraka stoi w miejscu i nic nie robi.

ImChallanger_eune_67_2_logo.png

Opublikowano

A da się zrobić to jakoś na laptopie z rodzielczością 1600 na ileś tam? Czy po prostu wystarczy ją zmienić we właściwościach.

Wybaczcie to durne pytanie, ale po prostu się na tym nie znam.

Opublikowano

Jak zrobić z tym, że mam bugi i wyłącza mi lola? Soraka kupuje itemy, podąża za adc ale po tym nagle jest zwiecha i ten cały problem występuje. Jakieś wskazowki?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy bot działa? Mi nie chce działać wcale, nie potrafi kliknąć na Graj - klika gdzieś obok - cały czas w to samo miejsce. :c

Musicie mieć angielską wersje lola. Na polskiej nie działa.

Ja mam rozdzielczość 1600x900 (16:9). Bot działa na zasadzie szukania obrazków, które są po angielsku. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...