Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nieoryginalny pad do ps3

Avertus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałbym sobie zakupić drugiego pada. Mam jednego oryginalnego. Widziałem w jakimś centrum handlowym pada pod ps3 firmy esperanza. Był w 100% taki sam jak pad od ps3, tylko miał napis esperanza. Rozstaw guzików itd. taki sam. Był za 70 zł. Opłaca się go kupić? Może macie jakies inne pady.

Opublikowano

Może i to samo, ale nie koniecznie ;] Ten od ps3 jest lepiej wykonany. W tej esperanzie zacinają się przyciski i analogi nie są tak "ruchliwe", a przynajmniej w tym którego miałem w dłoniach.

Opublikowano

Miałem takiego pada i powiem Ci że da się grać ale w FPSach trochę zawodzi kompletnie nie umiałem nim wykręcić dobrego wyniku celownik chodził jak chciał ponieważ opór gałki był większy więc bardziej trzeba było to ogarniać ale jeżeli do gier przygodowych czy sportowych to jak najbardziej polecam.

RMCF

Opublikowano

Znaczy pad będzie wykorzystywany do gry z kumplami w fifę. Bo dotychczas gramy po 1 połowie xD. Jakiego pada innego możecie polecić?

Opublikowano

Nie kupuj podróbek, później będą kolejne tematy o popsutych padach, przeszukaj forum.... już nie raz był temat o tym padzie.

Kupując buble za 20-80zł trzeba się liczyć z tym, że pad się prędzej czy później zepsuje albo w ogóle nie sparuje się z konsolą.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Kup oryginalnego za 130 zł widziałem nowe. Jakąś podróbę mój kolega przyniósł do mnie bo w fife chcieliśmy pograć we 2oje i jak się okazało ten pad to gówno, co chwile się zacinał.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Niektóre tanie pady mają poodwracane klawisze, np. X to O i inaczej ;)

U nas na sklepie sprzedaje się najlepiej ten:
Gamepad Tracer TRJ-C6 Ranger (Bezprzewodowy) - 89zł

Zawsze jest najlepiej kupić autoryzowanego i oryginalnego. Teraz już dużo nie kosztuje, bo w granicach 90-140zł.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Niektóre tanie pady mają poodwracane klawisze, np. X to O i inaczej ;)

U nas na sklepie sprzedaje się najlepiej ten:

Gamepad Tracer TRJ-C6 Ranger (Bezprzewodowy) - 89zł

Zawsze jest najlepiej kupić autoryzowanego i oryginalnego. Teraz już dużo nie kosztuje, bo w granicach 90-140zł.

Dokładnie, zmiany klawiszy to norma przy nieoryginalnych padach, ciekawostką jest też to, że zaobserwowałem to samo podłączając DS2 do PS3 przez przejściówkę USB :)

Pragnę przypomnieć, że od FW 3.50 Sony blokuje gamepady bez licencji. Co jakiś czas w nowych FW są blokowane pady typu "no name" które nie są licencjonowane.

Opublikowano

Wszystkie TRACER'y działają sprawnie z PS3.

Bo są licencjonowane, tak samo jak w przypadku padów od Logitech które też sprawnie działają.

Opublikowano

Tani pad BOXKER również działa z PS3 (u nas 24,99zł). Wszystko pięknie działa.

9960be4a5fb009b3gen.jpg
zdjęcie zapożyczone z allegro

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Co z tego, że działa jak np. z gry do menu już się nie wyjdzie... o przeczytaniu wiadomości podczas grania czy odebraniu zaproszenia do wspólnej gry też można zapomnieć, wyjściem jest posiadanie przynejmniej jednego sprawnego DS3.

Brak przycisku PS boli ;)

Opublikowano

Sory że troszkę odbiegnę od tematu ale na pewnej aukcji widziałem na sprzedaż nowego pada, sprzedawca podaje że to oryginalny pad ps3 z gwarancją na 12 miesięcy. Ale pad kosztuje 65zł. To kolejny naciągacz czy ds3 można kupić w takiej cenie?

Opublikowano

Przydałby się link do aukcji. Ale skoro pisze, że oryginalny w 100% to pewnie tak jest. Warto zwrócić uwagę czy ma opakowanie paragon, gwarancje. Zawsze możesz zwrócić go w ciągu bodajże 10dni bez podania przyczyny.

Bez-nazwy_hanxnrr.png

Opublikowano

Tylko i wyłączenie oryginalny. 100% pewności i bezpieczeństwa. Tym bardziej, że teraz wiele osób chcąc pozbyć się konsol oraz akcesoriów od PS3 w celu kupna PS4 sprzedaje te pady za pół darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...