Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA - mody na SAMP.

alexooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemasz! Szukam modów które będa działały na SAMP`ie. (proszę najlepiej o linki, jeśli nie macie to nazwy)

Chodzi mi tu o mody:

-jakiś fajniejszy celownik.

-realistyczna krew.

-realistyczna grafika

-łuski pod strzale zostają na ziemi przez chwilę.

I to chyba wszystko, jeśli macie jeszcze jakieś fajne mody tego typu, piszcie.

Opublikowano

Na serwerze SA:MP, twórca takiego nie może praktycznie takiego czegoś wgrywać :) Dostępne jest to tylko w MTA, czyli Multi Theft Auto oraz wersji SinglePlayer. ;)

Napisałeś trochę nie jasno, więc nie wiem czy o to ci chodziło.

PS. Nazywa się to skrypty jeżeli chodzi o MultiPlayer czyli wgrane od razu na serwer, a nie modyfikacje.

Opublikowano

"Na serwerze SA:MP, twórca takiego nie może praktycznie takiego czegoś wgrywać"

Uczył pisać mistrz Joda Cie ?

W samp, możesz wgrywać takie rzeczy, jak napisał gość wyżej, wystarczy, że poszuka takich skryptów na gtao.

Widzę, że jesteś expertem w GTA, bo to już Twój kolejny post, który w pełni odzwierciedla Twoją wiedzę na temat tej gry.

SORY, BRAK WIEDZY.

Opublikowano

Możemy wrócić do tematu?

Chodzi mi o MODY, nie skrypty na serwer. Chodzi mi o mody które ja będę widział tylko. TZN. ta krew itp. Nie mam swojego serwera i nei chodzi mi o żadne SKRYPTY!

Opublikowano

"Na serwerze SA:MP, twórca takiego nie może praktycznie takiego czegoś wgrywać"

Uczył pisać mistrz Joda Cie ?

W samp, możesz wgrywać takie rzeczy, jak napisał gość wyżej, wystarczy, że poszuka takich skryptów na gtao.

Widzę, że jesteś expertem w GTA, bo to już Twój kolejny post, który w pełni odzwierciedla Twoją wiedzę na temat tej gry.

SORY, BRAK WIEDZY.

Po pierwsze nie jestem twoim kolegą :)

Nie wiem czy wiesz ale teraz na prawdę się popisałeś "bo kolega wyżej" napisał o co mu chodziło, bo jak napisałem nie napisał on tego dość zrozumiale - z czego wyszedł mój błąd :mellow:

W dodatku chyba nie znasz się na tym kolego... skryper(po stronie serwera) w SA:MP nie może wgrywać na serwer podmianek celowników, broni etc. może jedynie dać download na stronie serwera ;) Taka możliwość ,że gdy wbije się do gry od razu pobiera się na TEN konkretny serwer jest tylko w Multi Theft Auto, czyli MTA. W dodatku skrypty(dla SAMP) dodają napisy, no.. najwyżej hud'y itp. ale nie podmianki, żeby takie posiadać trzeba pobrać sobie samemu.

Wracając do tematu,bo kłócić się tutaj nie będę ani prowokować innych jak zrobiłeś to ty... a więc:

Celowniki:

To jest ukryta treść, proszę

Realistyczna Krew:

Realistyczna Grafika:

Na wypadające naboje:

Mam nadzieję ,iż tym razem dałem to o co ci chodziło oraz przepraszam za tamten post, którym "właściwie" nic nie wniosłem do tematu-choć wynikało to z mojego błędu, bo trochę nie jasno napisałeś w temacie.

Opublikowano

Dał byś jakąś krótką info. Jak zainstalować naboje i calownik i krew?

Naboje za pomocą Cleo :)

Celownika za pomocą TXD WorkShop.

Zaś Krew to inna sprawa ponieważ musisz wrzucić dane pliki do danych folderów w GTA - jest dużo poradników na YouTube. ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...