Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem , błąd gta.sa.exe.

4Eveer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ,mam mały problem, otóż pobrałem Sobie save po misji z lowrider'ami , wszystko Się tam zapisało i wgl. Więc tak wchodzę na GTA , włączam tego save'a , ładuje Się , a po chwili ekran zmniejsza Się , po czym crashuje grę , i wyskakuje błąd gta.sa.exe. Następnego dnia wchodzę po raz kolejny , pogrzebałem tam w necie , usunąłem z user files , plik " gta.set " Czy coś w tym stylu. No i dobra , ogarnięte , pograłem w SAMP'a jakieś 15 minut , nagle crash ... Dobra , nie dało Się nic już zrobić , program gta.sa.exe przestał działać. No i dupa , a ni multi ani single player , nie działa, nie wiem co już mam robić , save nie działąją , nic nie działa. Odpalam GTA SA , zero reakcji a po 10 sekundach wyskakuje program gta.sa.exe przestał działać. Nie wiem co robić , w necie nic już nie znalazłem. Pomocy , proszę ,z góry wielkie dzięki .!;3

Opublikowano

Usuń gra programem CCleaner i zainstaluj je ponownie ;) Przy usuwaniu pamiętaj o usunięciu całej zawartości gta sa tj. również folderu GTA San Andreas User Files.

Mam nadzieję ,że pomoże :)

Opublikowano

Dobra , GTA odpala , jest moc ! Ale został problem z save'ami .. Ani jeden nie działa .. Gra Sie minimalizuję i błąd gta.sa.exe przestał działać .. ;x

No i znowu , GTA zadziałało za 1 razem , odpalam save i znów błąd. Teraz po raz kolejny GTA wgl nie odpala , ciągle bład .

Pomoże ktoś ? ;c Nwm już co robić . ;x

Opublikowano

albo coś w tym savie jest związane z modami których twoje gta wymaga albo zły save. Ściągnij dobry save 100% to może coś to da.

Aha i tak na wypadek, przechodziłem GTA SA i byłem już w mieście LV (Las Venturas) i gdy chciałem zrobić misje w "Fabryce mięsa" to jak z niej wychodziłem to mnie wywalało z gry i też pojawiał się błąd z gtasa.exe . W wielu gta jest ten błąd i odradzam ci przechodzić misji w gta, albo zainstaluj sobie cleo mod na wybór misji i będzie git.

Opublikowano

Zrobiłem to co napisałeś .. I tak GTA odpala już na luzie , ale teraz zostały save'y , pobrałem 100% , no i ciągle crashuje grę . ;x

Pomoże ktoś ?

Opublikowano

No więc tak - niektóre save są po prostu złe, nie raz miałem taki problem.

Za pewnie chodzi Ci o misję "Cesar Vialpando" gdzie należy skakać lowrider'ami w rytm muzyki.

To jest ukryta treść, proszę

Save sprawdzony przeze mnie.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Hmm.. to dziwne, że Ci serio żaden save nie działa. Chyba będziesz musiał grać bez save.

7ba4ef2746a62.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...