Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie słyszę graczy (Steam)

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jak większość wie że na steamie jest taki patch który niby naprawia bugi itd. jednak psuje voice.

Nie słysze innych graczy i inni mnie nie słyszą.

Jeśli ktoś gada to mi mryga ich nick.

Jak to naprawić?

Opublikowano

Możesz cofnąć aktualizację, ale wtedy nie będziesz słyszał ludzi z nową aktualizacją, czyli to nic nie zmieni ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie będzie. Valve chcę wyeliminować graczy nonsteam. Żeby jeszcze móc zarobić na cs 1.6...

1921.png

Opublikowano

Nie będzie. Valve chcę wyeliminować graczy nonsteam. Żeby jeszcze móc zarobić na cs 1.6...

Jeszcze?

Ty myślisz ,że ta gra upada?

@Top

Jak zakupisz steam i będziesz grał na serwerach only steam to będzie wszystko w porządku.

Regmannn

Opublikowano

Każda firma dąży do wyeliminowania piratów więc nie widzę sensu do płaczu.

Może nie jest to mocno w porządku, ale musimy to przeżyć, ale CS będzie podupadać przez takie akcje.

Jeszcze?

Ty myślisz ,że ta gra upada?

Podupada ;-)

Jeśli chodzi o turnieje itp. to owszem, ale według statystyk steama, w cs 1.6 STEAM gra więcej osób niż w cs:go ;) Z miesiąc temu było to cs 1.6 około 60tys, a w cs:go 20tys ;)

Popatrz na rok 2009/2010 ;D

Dobra, nie kłóce się :D

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Każda firma dąży do wyeliminowania piratów więc nie widzę sensu do płaczu.

Może nie jest to mocno w porządku, ale musimy to przeżyć, ale CS będzie podupadać przez takie akcje.

Podupada ;-)

Jeśli chodzi o turnieje itp. to owszem, ale według statystyk steama, w cs 1.6 STEAM gra więcej osób niż w cs:go ;) Z miesiąc temu było to cs 1.6 około 60tys, a w cs:go 20tys ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

@Top

Jak zakupisz steam i będziesz grał na serwerach only steam to będzie wszystko w porządku.

no chyba nie ja jakos gram na only steam i nic nie slysze sprzed aktualizacji i po to samo

Opublikowano

Da radę słyszeć tylko ludzi ze steamem po aktualizacji.

Jak chcesz sobie pogadać z NS'ami, to albo cofka aktualizacji, albo pobranie ns'a Cię czeka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...