Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacje czas zacząć! ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za wyróżnienie i wiem, że nie wypada takich postów tutaj wypisywać, ale w inny sposób chyba z moim żądaniem (aka prośbą) do Was nie dotrę. Z tego miejsca uprzejmie proszę administrację o zdjęcie nadanej mi rangi. Nie wyrażałam chęci jej otrzymania ani nie spodziewałam się tego. Wystarczająca i satysfakcjonująca jest dla mnie praca na stanowisku moderatora. Uważam, że na forum jest mnóstwo osób, które się do tego bardziej nadają i mają zarazem większy staż. Nie wydaje mi się bym to ja na chwile obecną była odpowiednią osobą.

Dla mnie jesteś teraz odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu.

Ameƞƞ i Dektored lubią to
  • Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie chcę dzisiaj banować i karać, proszę trzymajmy dyskusję na poziomie.

Ty tu jestes adminem i ty tu rzadzisz, ale zastanow sie, tak powaznie, czy nie bylo lepszych wyborow, tak szczerze, nie patrzac na plec bo to malo wazne. Nie patrzac na samo zaufanie tylko prace wlozona w te forum. Napisz szczerze, ja poczekam. Mam nadzieje ze sie postarasz, oczywiscie nie musisz odpisywac ale z checia poznam prawde.

sstwc.jpg

Opublikowano

Seldek i Makin czy to jest zart ten new ten z Global ktory ma 600 postow to jest nie dopuszczenie Adminow tego forum uwazajcie co robicie bo niszczycie Mpc

Ilość postów Gmem nie czyni.

Zaangażowanie, praca, aktywność, staż - a nie ilość zer na profilu. Pamiętajcie. ;)

Co nie zmienia faktu, że niektóre awanse nie zgadzają się ani z jednym, ani z drugim. ;)

'Harper i RaVneS lubią to

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Dzięki za wyróżnienie i wiem, że nie wypada takich postów tutaj wypisywać, ale w inny sposób chyba z moim żądaniem (aka prośbą) do Was nie dotrę. Z tego miejsca uprzejmie proszę administrację o zdjęcie nadanej mi rangi. Nie wyrażałam chęci jej otrzymania ani nie spodziewałam się tego. Wystarczająca i satysfakcjonująca jest dla mnie praca na stanowisku moderatora. Uważam, że na forum jest mnóstwo osób, które się do tego bardziej nadają i mają zarazem większy staż. Nie wydaje mi się bym to ja na chwile obecną była odpowiednią osobą.

Dobra, pierwszy raz taki post tego typu widzę. Myślę że mimo tych 680postów to jednak administracja nie wybrała Cię bez powodu ;). Nie poddawaj się bo nawet dobrze nie weszłaś do grona GMów ;). Powodzenia i nie rezygnuj mi tu

P.S. Pozdrawiam Poznań :)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ty tu jestes adminem i ty tu rzadzisz, ale zastanow sie, tak powaznie, czy nie bylo lepszych wyborow, tak szczerze, nie patrzac na plec bo to malo wazne. Nie patrzac na samo zaufanie tylko prace wlozona w te forum. Napisz szczerze, ja poczekam. Mam nadzieje ze sie postarasz, oczywiscie nie musisz odpisywac ale z checia poznam prawde.

Słuchaj jestem administratorem na mpcforum już kila lat. Bywały różne elekcje. Pojawiały się różne osoby. Nie zawsze oceniamy aktywność jako czynnik numer jeden. Wszystko zależy od zapotrzebowania na MPC, a jest ono różne. Stan forum mało kto zna, bo mało kto widzi to co się dzieje na zapleczu. Trochę dystansu do tego co się dzieje. Zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

Opublikowano (edytowane)

Uwielbiam tematy z awansami, bo zawsze jest po nich tygodniowa spina. ;)

I beka :D

@Naiko

o.O Jednak zostań na tym stanowisku.

//Jutro po południu kolejny news?

Edytowane przez Effective.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Naprawdę dziwi mnie to, jak bardzo przeżywacie decyzje, które zapadają w internecie. Za każdym razem znajdujecie sobie obiekt do internetowych drwin i hejtu. Pamiętam, kiedy Things dostał GM-a. Obelgom nie było końca. Zastanówcie się czy naprawdę warto oceniać kogoś przez pryzmat forum, będące de facto zabawą i hobby. To jest właśnie śmieszne, a nie awanse czy degrady. Eot.

Vergras i Lord Zeus lubią to
Opublikowano (edytowane)

Grateczki od cioteczki :D

i zróbcie normalnie jak przedtem pisanie bo nie da się @reff pisać :(

Edytowane przez aleklejawa

. . .

Opublikowano

Słuchaj jestem administratorem na mpcforum już kila lat. Bywały różne elekcje. Pojawiały się różne osoby. Nie zawsze oceniamy aktywność jako czynnik numer jeden. Wszystko zależy od zapotrzebowania na MPC, a jest ono różne. Stan forum mało kto zna, bo mało kto widzi to co się dzieje na zapleczu. Trochę dystansu do tego co się dzieje. Zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

Tez jestem ciekaw, zaryzykowales z Asik, tutaj tez ryzykujecie, zobaczymy jak to sie potoczy, miejmy nadzieje ze dobre decyzje podjeliscie :).

Ok ide modowac :D

Naprawdę dziwi mnie to, jak bardzo przeżywacie decyzje, które zapadają w internecie. Za każdym razem znajdujecie sobie obiekt do internetowych drwin i hejtu. Pamiętam, kiedy Things dostał GM-a. Obelgom nie było końca. Zastanówcie się czy naprawdę warto oceniać kogoś przez pryzmat forum, będące de facto zabawą i hobby. To jest właśnie śmieszne, a nie awanse czy degrady. Eot.

Ja jej nie przezywam tylko probuje zrozumiec . Jezeli chodzi o Things'a to uwazam go za najlepszego Gm'a razem z Antixem i czekam na admina, nigdy w niego nie watpilem.

PS: Trzeba sie z tymi decyzjami pogodzic, nie zmienimy ich, jedynie mozemy swoje zdanie wyrazic za ktore moze nam drogo zaplacic .

Imbalanced i Seldek lubią to

sstwc.jpg

Opublikowano

Boli mnie tylko to, że teraz za obrażanie mijoszi poza pogaduszkami będzie mogła mnie banować ona sama a nie coming. :/

WYGRAŁEŚ INTERNETY TYM POSTEM.

Co do awansów, to domniemam że Farex poleciał za ten post <KLIK>, bo najpierw exmod, a teraz VIP.

Naiko podziwiam i szanuje, bardzo fajna osoba i bardzo miła ale to jest za wcześnie, przecież to tylko 600 postów, potrzebujecie kogoś do raportów czy jak?

Miyoshi może i zasłużyła ale...

CvS: MOD -> VIP -> GM. Fajna struktura MPC, Good Idea ...

linoskoczek lubi to

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Boli mnie tylko to, że teraz za obrażanie mijoszi poza pogaduszkami będzie mogła mnie banować ona sama a nie coming. :/

W końcu nie będę musiał wykonywać czarnej roboty. Może skończy się hejt na mnie, który trwa już od dłuższego czasu o to? ;)

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

WYGRAŁEŚ INTERNETY TYM POSTEM.

Co do awansów, to domniemam że Farex poleciał za ten post <KLIK>, bo najpierw exmod, a teraz VIP.

Naiko podziwiam i szanuje, bardzo fajna osoba i bardzo miła ale to jest za wcześnie, przecież to tylko 600 postów, potrzebujecie kogoś do raportów czy jak?

Miyoshi może i zasłużyła ale...

CvS: MOD -> VIP -> GM. Fajna struktura MPC, Good Idea ...

Cały czas miał już moda.
Opublikowano

Tez jestem ciekaw, zaryzykowales z Asik, tutaj tez ryzykujecie, zobaczymy jak to sie potoczy, miejmy nadzieje ze dobre decyzje podjeliscie :).

Ok ide modowac :D

Ja jej nie przezywam tylko probuje zrozumiec . Jezeli chodzi o Things'a to uwazam go za najlepszego Gm'a razem z Antixem i czekam na admina, nigdy w niego nie watpilem.

PS: Trzeba sie z tymi decyzjami pogodzic, nie zmienimy ich, jedynie mozemy swoje zdanie wyrazic za ktore moze nam drogo zaplacic .

Za umiejętne wyrażenie zdania nikt Cię nie zje. Chodzi raczej o tych, którzy na siłę próbują być pro, obrażając innych. ;-) Things'a każdy oceniał, śmiał się, a mało kto go w ogóle zna. Nie jestem zdziwiona nagłą falą hejtu i oburzeń, bo chyba przy każdych awansach tak jest. Niemniej, nie ukrywam, spodziewałam się dzisiaj Majkela. ;-)

Opublikowano

Oto skutki idiotycznej i nachalnej proby wyrazania swojego zdania ;).

Pisanie o "zdjęciu cycków za gma na serwerze", to nie jest własne zdanie tylko głupota.

Dektored i Miyoshi lubią to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...