Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wejdzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ram to nie wszystko :P lepiej napisz ile masz ghz , mghz // karta graficzna ;) ale przy tylu ramu napewno wejdzie // WoW duzo nie potrzebuje do ,,chodzenia" ;)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

cytuje z przypiętego tematu...

"Na początek rozsądne wymagania tej gry:

Pentium III 800 MHz,

1 GB RAM,

karta grafiki 64MB (GeForce 5700 lub lepsza),

Windows 2000/XP"

RAM RAM i jeszcze raz RAM .Jeśli nie chcesz mieć zwisów 1gb ramu MUST HAVE !

Dział WoW [*]

Opublikowano

Ja nie pytam sie jakie są rozsądne wymagania tylko czy mi wejdzie na 256 mb ramu panie moderatorze -.-

e8k1et.gif
Opublikowano

Tak ruszyć sie nie da. Ja mam Teraz New Komputer za prawie 3000 zł (Nie chwale się!) I mam w Mieście 70 fps +

8391080b25acbedd18fe93e0fcb24a57970b1167315.gif

83913bc5bf5efc04f568f7b8a2606a9a47e7163829.gif

839163e5f3d9d46566413a949abd403cf5d09131792.gif

839187fc40ca0c6cdaea0d99f1695968dfd5791776.gif
Opublikowano

Sir demon dokup sobie 2 kość 256 albo 1024 i będzie spoko u mnie na starym kompie ( identyczny jak twój tylko 512 ramu ) chodziło 40~55

Ps

Ja mam za dokladnie 3198 złotych ale sam składałem i chodzi 80-100 coś w mieście, kacper podaj configa ;)

NADCIAGA LORD M.

Strach sie bac. :P

Opublikowano

Teraz sobie dokupie 1 gb ramu to bede mial 1280 MB tylko nie wiem czy będą razem pracowały pamięci z 2 różnych firm? teraz mam kingstona i chce kupic GoodRam

e8k1et.gif
Opublikowano

Sprawdź ile masz MHZ na tej 256 i szukaj o takiej samej 1giga ;D , musi byc tyle sam MHZ inaczej nie będą współpracowały aha jeśli nie znajdziesz, sprawdź jakie "mhzy" obsługuje płyta główna i będzie spoko jakby co mogę ci doradzić na gg albo tu :D trochę sie znam na tym :D pisz na pm jakby co

@down

Tez dobry pomysl ale jak kolega chce zachowac ;d

NADCIAGA LORD M.

Opublikowano

ja bym Ci radzil wywalic te 256mb i kupic na dualu 2x512mb

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

hehe ;s co do wymagan to jest roznie ;p np. ja mam

1,6 ghz podkrecone na 2,4 ghz

2048 ram

radeon 9550

miasto - tnie sie jak cholera ;s niektore lokacje tez i np. wiem ze to jest od procka bo ,,durony" sa do dupy ;P

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Hmm jak masz kingstona, najprościej otworzyć kompa ;d i zobaczyć na samej kości na 100 % jest napisane ile mhz :D a jak nie to ci podam pozniej jak bo zapomniałem :D

NADCIAGA LORD M.

Opublikowano

Nie jestem pewny na 100% ale pamieci chyba nie musza pracowac na tej samej czestotliwosci wszystkie. W kazdym badzrazie, z 1gb a 1.256gb roznicy prawie że nie ma, a jeżeli kupisz 2x512mb na dualu to bedzie dzialac duzo szybciej a te 256 by tylko "psulo" duala

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

I tym optymistycznym akcentem zamykam temacik, gdyż imo wszystko co trzeba zostało powiedziane :D

Dział WoW [*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...