Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare dobre serwery

SiemkaEniuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na newlongju był ten klimat... Nie pamiętam dokładnie co tak przyciągało na te serwerwy, ale aż się chciało wejść i grać. Parę podstawowego sprzętu i to wszystko co było można zdobyć. Bez żadnych Hwangów złotych srebrncych zielonych czy innych w kolorach tęczy, skille na M,G, na P było ciężko. To byly czasy gdzie aż się paliło do wieczornych gierek!

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwery Hard nie są nudne jeżeli potrafisz grać - Triadica/Anime od Bambuska to były dobre Polskiego serwery... teraz takie coś już nie powstaje.

Opublikowano

CSYT2 to była zajebistość - nie powiem, ale ja tęsknię za starą, dobrą Triadicą czy Anime, jak tam wyżej powiedział. Triadica była moim pierwszym hard'em, dużo wspomnień. Avalon też nie był zły. Przypomniał mi się jeszcze RemixMT2 i EliteMT2 trzy lata temu, fajnie było.

Opublikowano

Ja jak bym miał robić serwer to bym zrobił jak w 2010r podajże bez tych niebian i innych dupereli ^_^
Bojowy miecz i zasówać trzebaa, achh to były czasy.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Serwery Hard nie są nudne jeżeli potrafisz grać - Triadica/Anime od Bambuska to były dobre Polskiego serwery... teraz takie coś już nie powstaje.

Ahh, zgadzam się z tobą w 100%,

Triadica była bardzo fajna, niby hard a chciało się grać,

pamiętam jak miałem tam surke 76lvl z jako takim eq ;p

Miałem chyba stalkę na +8 i szpona na +9 i lwią na +7 ;d

Jak na hard miałem całkiem dobre eq, fajne gdyby wróciła triadica <3

20uy6hw.png

Opublikowano

pamietam ZZYTMT2 :) tęsknie troche za nim...

PS: grałem na serwerach HARD : ZZYT , NewLongju , Triadica - Teraz to jest Tiveria , i jeszcze YitianMT2 tesz był Hard / Medium

Taaa Triadica to był mój pierwszy prywatny serwer na jakim grałem... :)

apBVFJp.png

Opublikowano

Ja pamietam stary lomaxmt2 to byly czasy :)

Dokładnie :> ...

Pamiętam jak mój kumpel miał 250lvl nick Pitt

grał wojem, full szacun jak tylko wbił do gry full szeptów

Może ktoś pamięta go ;D

ale stary LomaxMT2 był najlepszy, miałem ninje 222lvl Pitt mi dał za free ;D

chociaż zbytnio mnie nie lubiał ;>

20uy6hw.png

Opublikowano

A ja powiem wam tak, piszecie o serwerach starych, ale gdyby taki powstal to już nie to samo.

Kiedys był 1/2 serwery prywatne to dalo się grac i się no lajfilo;d Teraz milion serwerow i kij wie na czym grac.

Kiedys takiego wyboru nie było, nie myslalo się o zmianie serwera.

Pamietam jak z PL-a przenosiłem się na jakiś chiński serwer, co się omeczylem żeby konto zrobić.

Ale podniecenie wtedy było ostre;p Myslicie ze gdyby powstal stary chiński serwer to polacy by się na niego rzucili?

Wlasnie ze nie, kiedyś się mało o metinie wiedziało, nie robilo się wgl biologa bo się tylko latalo i nakurwialo:)

Czasy się zmieniają, tak samo metina.Trzeba grac na tym co jest i się cieszyc, a nie wydziwiać to, tamto sramto...

Pozdrawiam;P

Opublikowano

Kilka lat temu (a może tylko 2^^, ale raczej jeszcze póżniej) był fajny serwerek Shenlong z max lvl'em 127;)

ale był zarabisty

GM bardzo o niego dbał i organizował liczne eventy. Choćby nawet OX było organizowane kilka razy w tygodniu (nawet kilka tur na dzień)

Do tego zrzucali czesto Tanaki w m1, robili eventy znajdź GM czy obrona królestw, o zuo nie wspomne nawet:)

Ehh teraz takich serwerów już nie ma;(

• 4 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

wątpię żeby teraz spodobał się komuś serwer csyt2 itp..

One błyszczały 5 lat temu :D teraz można stworzyć dużo lepsze projekty ale serwer trzeba robić z głową

40922277020460886480.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...