Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Neverwinter] Wybór Rasy do Klasy

Venti.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś zaprezentuje wam mini tut ,który przedstawi wam jaką rasę wybrać do klasy, dzięki temu ograniczy się powstawanie tematów typu. "Jaką klasę wybrać dla Roque?" lub "Jaka będzie odpowiednia rasa dla GWF?". Wszystko wam napisze biało na czarnym, więc zaczynamy.

Ludzie - Oddany Kapłan, Zbrojny Strażnik, Specjalista w broni dwuręcznej, Łotrzyk Oszust, Manipulujący Czarodziej

Drowy - Łotrzyk Oszust

Elfy ( Leśne Elfy ) - Manipulujący Czarodziej, Oddany Kapłan

Pół-elfy - Oddany Kapłan

Krasnoludy - Zbrojny Strażnik, Oddany Kapłan, Specjalista w broni dwuręcznej

Niziołki - Łotrzyk Oszust, Specjalista w broni dwuręcznej, Zbrojny Strażnik

Pół-orkowie - Specjalista w broni dwuręcznej, Łotrzyk Oszust, Zbrojny Strażnik

Diabelstwa - Manipulujący Czarodziej, Oddany Kapłan

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo przejrzysty poradnik i na pewno przydatny.

PS. Czy do krasnoluda można dać łotra?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Bardzo przejrzysty poradnik i na pewno przydatny.

PS. Czy do krasnoluda można dać łotra?

Jak ci się tak podoba to nikt ci nie zabroni, ja napisałem tylko najlepsze kombinacje.

Opublikowano

jak wybrałem pół-elfa jako łotrzyk oszust czy to duży błąd, bo się wahałem między człowiekiem a pół-elfem :)

Opublikowano

jak wybrałem pół-elfa jako łotrzyk oszust czy to duży błąd, bo się wahałem między człowiekiem a pół-elfem :)

Każda rasa ma swoje plusy i minusy i każdą można grać.

Opublikowano

* kolejność klas odpowiada na najlepszą rasę w kolejności

Czyli, że dla Kapłana najlepiej wybrać człowieka lub pół elfa? Oto chodzi?

y6eft.gif

Opublikowano

* kolejność klas odpowiada na najlepszą rasę w kolejności

Czyli, że dla Kapłana najlepiej wybrać człowieka lub pół elfa? Oto chodzi?

TuT zaktualizowałem, gdyż doszukałem się błędów. Kolejność jest przypadkowa.

Opublikowano

Ja wybrałem Diablę dla Specjalisty w broni Dwuręcznej, da radę tak grać na wyszżych lvl?

Da się grać, ale bedziesz miał trudniej na end game. Dla GWF najlepszą rasą jest półork.

Opublikowano

A mnie się rewelacyjnie gra łotrzykiem z rogami (diabelstwo). Nie wiem, czemu tej klasy w rasie diabelstwa nie uwzględniłeś.

Opublikowano

A mnie się rewelacyjnie gra łotrzykiem z rogami (diabelstwo). Nie wiem, czemu tej klasy w rasie diabelstwa nie uwzględniłeś.

I co z tego, że gra ci się przyjemnie jak na end game się przekonasz ,że źle wybrałeś. Diabeł nie jest dobry dla łotrzyka.

Opublikowano

I chyba zacznę grać kapłanem :D Manipulantem fajnie się gra, przyznaję... Ale dużo kasy trzeba tracić na potki, bo inaczej na misjach się padnie... Za to Manipulant do pvp jest super :D Jeżeli o to chodzi to polecam ;x

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Ja gram Człowiekiem jako Łotrzyk i gra się zajebiście. Wiecie, że dopiero wczoraj się skapłem, że miałem jeden sztylet atak jakoś 51-55, a drugi 9-13 ?:D Na szczęście udało mi się poszperać i zmieniłem na lepszy :P

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Drowy czyli? Jaka to rasa? I tutaj jest 8 ras a ja mam tylko 7, z kad wziasc tego drowa? ;p

Opublikowano

a z kad go wziasc? bo jak robie nowa postac to go nie widze? ;/

Ponieważ nie jest jeszcze dostępny i mają rasę wprowadzić wkrótce.

Opublikowano

a już chciałem zmienić połork łotrzyk na niziołka łotrzyk uff <3 uratowałeś mi dobre 16 h gry

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

a mozesz powiedziec dlaczego polecasz niziolka?

Ma pierwszorzędną cechę dla rogue czyli zręczność i drugorzędną charyzmę na dodatek ma bonusy do 3% odbicia ciosu oraz efekty zmniejszające na Crowd Control, te cechy czynią jedną z najlepszych ras dla rogue.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...