Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generator key ze Steam'a.

Messor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Jak pewnie wiecie ma YT jest sporo filmików z domniemanymi generatorami kluczy gier ze Steama, tutaj macie jeden taki:

To jest ukryta treść, proszę

370 łapek w górę, 0 w dół.Zazwyczaj ludzie, którzy robią filmiki na takie tematy, wyłączają oceny i blokują komenty.I teraz jak sądzicie? Ile w tym prawdy?

Opublikowano

"Komentarze mogą nie zostać opublikowane do czasu ich zatwierdzenia przez przesyłającego."

I wszystko jasne, fake na 100%. Takie generatory nie istnieją.

Opublikowano

Wyświetlenia, lajki i komentarze nabite na vagex, enhanceviews lub innym takim serwisie. Brzydko wyglądający blog na blogspocie, link na rapidshare więc albo PPD albo jakiś syf w linku. Nie pobierać takiego gówna. Dziękuje, dobranoc.

Na takich naiwnych ludziach jak autor tematu zarabiam na PPA xD

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Nawet jakby działał, to pograłbyś na tych grach max. tydzień. Później perm za oszustwo.

Nawet nie pobieraj. Keylogger i tyle

9368_gold.png

Opublikowano

Nawet jakby działał, to pograłbyś na tych grach max. tydzień. Później perm za oszustwo.

Nawet nie pobieraj. Keylogger i tyle

Nie tyle perm co usunięcie gry z biblioteki. Nie raz miałem gry z kradzionych kluczy ;)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Nie tyle perm co usunięcie gry z biblioteki. Nie raz miałem gry z kradzionych kluczy ;)

Mnie na Orginie zbanowali za niby kradzione klucze. Myślałem, że na steamie robią tak samo, ale jak tylko usuwają, to wybacz za wprowadzenie w błąd.

9368_gold.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Masakra takie coś nie istneje i nie będzie. Cięzko kupić sobie gre za 50zł albo poprosic rodziców o nia?

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

Zazwyczaj takie programiki to fake chociaż ktoś kiedyś może sobie napisać swój własny co będzie generował klucze według jakiegoś tam wzoru i może raz na ileś tam się trafi jakiś prawidłowy :p

76561198001815076.png
Opublikowano

RapidShare z tego co mi wiadomo to nie płaci z pobrania, lecz zapewne będzie tak, że pobierzesz plik, a on będzie w archiwum na hasło, do tego będzie dodany dokument tekstowy z linkiem do "hasła" do archiwum... Hasło będzie wrzucone na jakiś serwis PPD i będzie trzeba wypełnić (zazwyczaj) płatną ankietę, a okaże się, że to i tak fake. =)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
  • 11 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...