Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.jpg

Czy ten widok nie jest zachwycający ?

Takie pudełko, już odpakowane leży na mojej pułce.

Przed chwilą postanowiłem zagrać w CS`a. Już tydzień temu go kupiłem i chciałem go dzisiaj zainstalować.

Moje pytania co do tego CS`a :

1) Czy po formacie komputera będę mógł zainstalować go ponownie ? Czy mam kupić nową płytę ? o_O

2) Zainstalowałem (tak mi się wydaje) Steam na moim komputerze. Mam ikonkę Steama na pulpicie oraz pojawia się ona w pasku szybkiego wyboru. Na pulpicie mam też takie ikony jak "Condition Zero" i "Condition Zero Deleted Scenes". Niestety wśród ikonek nie ma Counter Strike 1.6 =[ Kiedy próbuje go włączyć (CS 1.6) przez Program Files\Valve\ ==Ikonka CS`a== to włącza mi się Steam i wyskakuje strona CS`a z informacjami o jego możliwości zakupienia o_O WTH ? WTF ?

3) Chcę pograć sobie w Counter Strike 1.6 poprzez Steam, ale jak ? Zwykle grałem na Non Steam, a teraz nie wiem jak włączyć CS 1.6 Steam.

4) Jestem już zarejestrowany w Steam, gdzie mam podać ten klucz który dostałem wraz z pudełkiem ?

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

1 - Tak

2 - Nie wprowadzałeś cd-key'a

3 - j/w

Napisz na gg : 13781622

;O

Opublikowano

Włącz STEAM (jeżeli nie masz konta na STEAM to je zrób btw, tam podajesz CD-KEY), następnie przełącz na Gry (Games). Wybierz grę (CS, CS-CZ itp.). Jeżeli gra nie chce się włączyć spróbuj re-installa.

Po formacie komputera nie musisz kupować nowego CS, ale dla pewności, że wszystko będzie działać lepiej odinstaluj STEAM'A przed formatem.

Jestem w przekonaniu, że nie da się grać na STEAM'ie w CS 1.6...

I zapamiętaj dane konta, bo inaczej będziesz musiał kupić nowego CS...

Mam nadzieję, że pomogłem (kiedyś sam miałem takie problemy -,-) i pozdrawiam.

Opublikowano

Jak się grać nie da Oo

1. Rejestrujesz konto

2. Wchodzisz w Moje Gry

3. Klikasz "Aktywacja produktu w Steam..."

4. Dalej-->Zgoda-->Wpisujesz cd-key-->Wkładasz płytę

5. Gra się zainstaluje...

6. 2 razy klikasz na ikonkę z csem ;]

Mogę zrobić tuta na YT ? Jak chcesz oczywiście.

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

1. Bedziesz mogl ponownie zainstalowac,

2. Aktywuj CD-Keya na steamie.

3. Jak juz wprowadzisz CD-Keya to kliknij prawym myszki na pasku zadan na ikonke Steam. Potem wejdz w Moje Gry ( Jesli steam masz po polsku ), [ Jesli po Angielsku w My Games ] nastepnie 2x klik lewym myszki na Cs 1.6 i grasz :).

4. Klikasz w "Aktywuj Produkt STeaM "

c3e3677f25827.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...