Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH Anty SS jak Wykryć.?

`Pro`#:KamiL`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bo na serwerze na którym gram i mam admina jest dużo pro gości ale nie wiem czy nie mają WH z anty ss bo jak dostaną SS to je wstawiają.

Jest jeden problem:

Bo SS'y robione są co 1 sec niektórzy mają takie czasy:

12:25:45-SS-1

12:25:45-SS-2

12:25:47-SS-3

12:25:47-SS-4

12:25:49-SS-5

A powinny być takie:

12:25:46-SS-2

12:25:48-SS-4

Czy to jest Wall Chack z Anty SS czy bug bo admin który ma kompa słabego procesor 700m

A ma dobre SS'y jak mu ktoś robi.

Proszę o Pomoc.

Za pomoc +.

Opublikowano

GimbusPL ale mi chodzi o to czy jak jest Tak:

12:25:45-SS-2

12:25:47-SS-4

A jest Ustawione SS co 1 sec to czy mają Wall Chack'a z Anty SS.

Opublikowano

Raczej tak, wszystko co się nie zgadza w ss czas,nazwa itp. jest oznaką , że coś przy tych ss'ach było robione.

Opublikowano

Anty SS działa w ten sposób, że przy wpisaniu u klienta komendy snapshot (tak jak to robi plugin) jest wyłączane WH na ok ~6s tak więc nie trzeba nic modyfikować. Przy Anty SSie czas, rozniar itd. byłby taki jak powinien.

Opublikowano

Ale ja testowałem Anty SS na jakimś serwie i było tak że zamiast co 1 sec było tak jak napisałem

Ale nie jestem pewien czy to jest Oznaka że jak ktoś ma taki czasz to Czy nie ma czy ma Te WH

Opublikowano

Ja na swoim servie jak robilem sąsiadowi ss dla jaj :p

To przy ss robionych co sek wyszlo mu co pol sek a wiem ze on nic nie mial, wiec sprawdzalem dlaczego tak mogło być i okazało się że czasem są bugi jak robie ss steam na ns(on miał łukasza świeżego) jednak na odwrót wyszly normalnie z ns na steam. Dodam że wtedy robiłem 15 ss na raz

Opublikowano

Radesh Tylko Niektórym cały czas tak wychodą a robione jest 5 ss

A WGL to z tego co wiem to anty ss podmienia ss'y na takie tylko bez wh bo jak ja testowałem to mi zmieniło czasy

Opublikowano

Radesh Tylko Niektórym cały czas tak wychodą a robione jest 5 ss

A WGL to z tego co wiem to anty ss podmienia ss'y na takie tylko bez wh bo jak ja testowałem to mi zmieniło czasy

Nie podmienia tylko wyłącza WH podczas robienia screenów
Opublikowano

ale z tego co wiem, to nie wyłącza go tylko wychwytuje moment kiedy są robione SS i od 0.01 do 0.05 setnej sekundy wyłącza haxa po czym znów go włącza czyli jak dajesz te 5SS to czas kiedy wyłączy ci haxa wynosi od 0.05 do 0.25setnej sek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...