Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

_Pientaszek_ VS _Pientaszek_ 1o1

Mcc2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fail Ile Ten ,,Pientaszek'' Ma lat 10 max 15 słabe mniej spowalniania bo jest żalosne GDZIE Wuuub Wuuub słysze tylko anoder dej tutuututut tytyytytyt jejeje wub wub wub anoder dej

Opublikowano

Nie podobała mi się ta gra;c Coś tam robisz postępy, ale brakuje Ci jeszcze do dobrego efektu(skill oczywiście jakiś tam jest). Filmik nie za specjalnie wyszedł + logo bandicama na górze ;f

// mówiąc efekt chodzi mi o dobre akcje i jakieś wyszczególnienie tej akcji. Ty tylko zrobiłeś wyskok z tego domku i kill w zwolnionym tempie i nic więcej.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dektored narazie do kiedy kompa nowego nie zamówiłem niestety tylko Camstassia bo Sony Vegas przy obrabianiu laguuje i nie mogę tydzień dwa i będzie komp będą i efekty

Fail Ile Ten ,,Pientaszek'' Ma lat 10 max 15 słabe mniej spowalniania bo jest żalosne GDZIE Wuuub Wuuub słysze tylko anoder dej tutuututut tytyytytyt jejeje wub wub wub anoder dej

17 ma tylko tak go tutaj słychać

Opublikowano

Już w to gówno nie gram ;)

ale popytaj sie o MagicShotPL ;} zacytuje kolege z klanu ''Magic ty jesteś jak harry potter'' ^_^

To jest ukryta treść, proszę

i wpisz sobie MagicShotPL i porównaj moje staty do twoich.

Pokazuje się profil mojego konta, a nie twój nick. Popraw to :P ~Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...