Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] serwer testowy

bycio15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wejść na serwer testowy?

nie ma go na ilscie serwerów

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

jest juz włączony siedze na nim bo zarejestrowałem sie na test2 ale na stare konto nie moge wejsc bo nie ma go na liscie

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

za huj nie wejdziemy bo pełny będzie :D

Opublikowano

mam pomysł zmienię ip na jakieś amerykańskie ciekawe czy się pokaże

To jest ukryta treść, proszę
With over 2.000 players in the first 15 minutes the Testserver2 is currently full. Please try again later, the server will become visible as soon as there are open spots.

Opublikowano

Rly ;)?

1vgg.png

Ex Blue Member | Ex Gold Member | Ex MPC Media Team | Ex Mentor | Ex Moderator DarkOrbit

Opublikowano

myślę ze tak

Opublikowano

u mnie nie widac testowego :/

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

serwer testowy zostanie wyłączony 5 lipca godz 17.00..

UP tak samo mam

tym razem każde konto testowe dostaje na start 2 mil uri i 5 mil kredek

Opublikowano

No to teraz cierpliwie trzeba czekać na slota :/

Jak odpalili serwer testowy to bedzie też jakis update do darkorbit. Wie ktoś może jaki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...