Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sune4s ile osob chcetnych?

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Koniec spamu, sprawy prywatne załatwiamy na pw. A zamiast się przechwalać to poczekajcie aż tomek włączy serwer i pokażcie swojego skilla.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

ludzie czy wy robicie z siebie debili czy tylko udajecie? to jest 4story beta... to jest prywatny serwer a sracie sie jak by to byl pl...tomek robi tego serwa, jest tutaj jeszcze wiele bugow ktore wymagaja poprawy, przypadkiem tomek wyslal nam pierscienie gm z 1000 ataku i obrony i co? obrazicie sie za to i nie bedzieci grac? gram na tym serwie ( jak narazie z 2 osobami ) i jak narazie lepjej mi sie gra niz na pl ( na plz kazdy mnie ignoruje ze wzgledu na brak eq i lvl ... ) ten serwer bedzie fajne o ile tacy co ciagle placza, uzalaja sie nad soba...jesli wam serwer nad ktorym tomek pracuje i my mu pomagamy ( przynajmniej troszeczke )to grajcie na pl i wydawajcie +100 zl miesiecznie na eq.. serwer bedzie miec przyszlosc i go polecam ( nie jest za latwy anie za trudny tylko wystarcza checi by sie zebrac i grac wspolnie )

Opublikowano

Jak juz przestaliście robić z siebie idiotów to może ktoś odpowiedzieć ?

''A czemu jak chcę się zalogować na serwa to wyskakuje mi "" Network error "" ?

Od nowa się trzeba zarejestrować teraz ?

Bo zarejestrowałem się chyba wczoraj albo przedwczoraj .

@Edit

Dokładnie taki "

'' Network Error

Terminating Connection''

Opublikowano

No mam nadzieje ze juz niedlugo wlaczy serva bo jest 21:07 i nic..

EDIT: 21:26 i nie ma... jeśli Tomek uważa to za punktualność to aż strach pomyśleć co uważa za spóźnienie.

Opublikowano

3 STRONY SPAMU I PO CO? MAM ZYCIE A PC NIE BEDZIE CHODZIL 15 GODZIN ZEWZGLEDU NA HAMACHI JAK MNIE W DOMU NIE MA. MIALEM PARE SPRAW DO ZALATWIENIA DEDYK JEST POSTAWIONY W 50% WIEC STULIC SPAM I SPAC. JAK NIE PASUJE, IDZCIE NA PL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...