Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Riot Points - PaySafeCard

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Teraz jest promocja riot pointsów i postanowiłem zakupić RP poprzez PSC. Tylko ciekawi mnie 1 rzecz. PSC można kupić za 10/20/50/100/200 zł, a RP coś koło 7600 teraz za 140. Chodzi o to że jak kupie psc za 100 zł i 50 zł i doładuje za 100 i potem 2 raz to więcej na tym stracę niż raz doładować za 140. Da się to jakoś połączyć te 100+50?

csyt2-signa.png

Opublikowano

Tak, jest opcja w której możesz wpisać więcej niż 1 kod psc, dokładniej to się nazywa "Podaj dalsze kody PIN". W ten sposób możesz kupić Rp za połączone wartości kilku kodów PSC.

Opublikowano

Tak, da się.

Jak kupisz kod za 100zł i 50zł, to wejdź w sklep, i wybierz RP za 140zł.

Wciśnij na dole "wpisz więcej kodów" (jakoś tak), i wpisz tam ten kod za 100zł i 50zł, doładuje Ci wtedy za te 140.

Do tego zostanie Ci te 10zł, za co sobie kupisz 400 RP.

279981407253602336505.png
Opublikowano

A takie pytanie bo na razie nie mam dostępu do LoL-a. Można kupić PaySafeCrad za 40 zł właśnie do LoL-a ?

paysafecard jest czymś w stylu sieci komurkowej - teoretycznie ogolno dostępna. dodatkowo sieć dzieli się na plus, t-mobile itd

podobnie jak psc które można używać w wielu, naprawde wielu grach

(wiem że głupi przykład xD)

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

A takie pytanie bo na razie nie mam dostępu do LoL-a. Można kupić PaySafeCrad za 40 zł właśnie do LoL-a ?

Można. Podobnie jak przykład autora tematu: żeby kupić PSC do LoLa za 40zł musisz kupić 2 kody po 20zł a następnie je wpisać na raz za pomocą opcji "Podaj dalsze kody PIN".

To jest jedyne wyjście z tego powodu, iż nie ma nominału 40zł więc musisz to rozdzielić na inne nominały (np. 2*20).

Opublikowano

Tak, wyjdzie Ci 2160 RP a po wyjściu ult skina będzie przez kilka dni kosztował coś koło 2000.

Także starczy Ci :)

Opublikowano

No pomyśl sobie, dali promocje na RP niby czemu :) ZA 40PLN dostajesz 1960 RP z promocji, a skin będzie 1950 kosztował, więc 2x po 20zł wystarczy, sam mam zamiar tak zrobić, bo mam 0 RP.

fs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...