Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Starożytna Kraina 2 by 20jacek01 - Te same pluginy co na Krainie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie z kąd znam te pluginy pewnie pytacie?
Znam je od pewnego youtubera który na odcinku wpisał /pl

[HOT]Tego jeszcze nie było

[Pluginy]

• AutoSaveing
• ChatMangaer
• Essentials...
• LagEssentials
• LogBlock
• Permissions
• ModifyWorld
• SimpleBackup
• WorldEdit
• WorldGuard
• WorldBorder

[Download]

To jest ukryta treść, proszę

[sKAN]

To jest ukryta treść, proszę

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

Wszystko fajnie, jeszcze mógłbyś to spolszczyć. Dużo roboty nie będzie, bo to zaledwie kilka pluginów.

Dodatkowo usuń LagEssentials i dodaj Authme ew. xAuth.

Ludzie z KM się znają, a tu nie, lepiej być bezpiecznym ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Wszystko fajnie, jeszcze mógłbyś to spolszczyć. Dużo roboty nie będzie, bo to zaledwie kilka pluginów.

Dodatkowo usuń LagEssentials i dodaj Authme ew. xAuth.

Ludzie z KM się znają, a tu nie, lepiej być bezpiecznym ;)

Postaram się wykonać aha i LagEssentials jest na starożytne masakrze ta wersja będzie na serwery Premium zrobie potem wersje na serwery No Premium. Możesz pobrać również moją paczke serwerową kwadratowa masakra

Opublikowano

Pobrałam pliki, wszystko nawet ładnie skonfigurowane, szkoda, że część nie spolszczona...

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

Pobrałam pliki, wszystko nawet ładnie skonfigurowane, szkoda, że część nie spolszczona...

Jak to część? nic nie jest spolszczone, bo nie umiem :P

Oraz dzięki za twoją opinie :)

Opublikowano

Jaki sens jest pisanie przez Ciebie postów, skoro nawet nie sprawdziłaś tych plików? To nie jest już twój pierwszy taki post. Dno..

@Topic

Już kolejne twoje pliki bez żadnej konfiguracji. Wgrane pluginy z dupy i wrzucenie na hosting plików. Co ma to na celu, bro? : 3

Kliknij tutaj, bo Cie zjem.

sopherlandia@gmail.com

Opublikowano

Jaki sens jest pisanie przez Ciebie postów, skoro nawet nie sprawdziłaś tych plików? To nie jest już twój pierwszy taki post. Dno..

@Topic

Już kolejne twoje pliki bez żadnej konfiguracji. Wgrane pluginy z dupy i wrzucenie na hosting plików. Co ma to na celu, bro? : 3

Wgrane pluginy nie z dupy a jak już to sa te pluginy identyczne jak na starożytnej krainie

Opublikowano

To nie są pluginy ze Starożytnej Krainy. Zanim zaczniesz wciskać ludziom kit i żebrać o lajki-srajki które nic nie dają, trochę bardziej się postaraj.

Jak użytkownik kilka postów wyżej: Pluginy ściągnąłeś, wpakowałeś do marnej paczki i wrzuciłeś jeszcze na najgorszy hosting.

A i jeszcze jedno: Wiem, że takie rzeczy powinno się pisać na PW ale to ważne: Nie wiem co to AutoSaveing, popatrz jak ten wyraz okropnie wygląda, Saving! Troszeczkę angielskiego...

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

To nie są pluginy ze Starożytnej Krainy. Zanim zaczniesz wciskać ludziom kit i żebrać o lajki-srajki które nic nie dają, trochę bardziej się postaraj.

Jak użytkownik kilka postów wyżej: Pluginy ściągnąłeś, wpakowałeś do marnej paczki i wrzuciłeś jeszcze na najgorszy hosting.

A i jeszcze jedno: Wiem, że takie rzeczy powinno się pisać na PW ale to ważne: Nie wiem co to AutoSaveing, popatrz jak ten wyraz okropnie wygląda, Saving! Troszeczkę angielskiego...

wpisując /pl masz AutoSaveing -,- ale teraz przejdźmy do tematu dam ci nazwe użytkownika na youtube GajosTube i sobie zobacz -,-

Opublikowano

wpisując /pl masz AutoSaveing -,- ale teraz przejdźmy do tematu dam ci nazwe użytkownika na youtube GajosTube i sobie zobacz -,-

A to przepraszam bardzo, moja wina. :) Ale i tak poprawna nazwa to AutoSaving, widocznie autor się pomylił.

O PATRZ, JESZCZE OSTRZEŻENIE DOSTAŁEM!!! :O

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

O boże, jakie denne pliki, jeżeli takie naprawde są na Starożytnej to się postarali, pewnie Vertez ma serwer na craftserve i wgrywa pluginy jak leci :D A co do paczki to mogłeś chociaż się pokusić o spolszczenie ;)

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

O boże, jakie denne pliki, jeżeli takie naprawde są na Starożytnej to się postarali, pewnie Vertez ma serwer na craftserve i wgrywa pluginy jak leci :D A co do paczki to mogłeś chociaż się pokusić o spolszczenie ;)

Nie umiem spolszczać ale jak zobaczyłem to ani 1 autorskiego pluginu -,- Vertez taki słaawny a pluginów nie umie załatwić :P

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...