Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Minecraft by zyczu

Matrix233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie chciałbym prosić o pomoc w wgraniu pewnej rzeczy do minecraft 1.6.1/1.6.2 a mianowicie ...

Do minecraft by zyczu chciałbym wgrać moda Better world generation 4

Instalowałem to poprzez mc ale gdy już wybieram single player on nie działał (nie było wyboru)

Prosiłbym o dokładne opisanie w podpunktach jak moge (czy wogóle sie da) zainstalowac tego moda.

Opublikowano

Better world generation to mod który potrzebuje minecraft forge, upewnij się czy minecraft by zyczu posiada minecraft forge .

Jeśli minecraft by zyczu posiada minecraft forge to ściągasz modyfikacje i wrzucasz ją do folderu \mods

Opublikowano

W .minecraftzyczu sa tylko pliki cache repo tmp minecraftby zyczu i usermodspack.

A jesli miałbym zainstalować minecraft forge to gdzie skoro nie ma bin ani nic ? :D

Opublikowano

Minecraft by Zyczu instaluje modyfiajce do folderu .minecraft ale jesli je juz wgramy to mozemy je tylko uzywac launcherem by zuczy.

Ps. Minecraft by Zyczu to podobno keylogger ale nie wiem.

Jeśli pomogłem zostaw lajka ↗

Opublikowano

Poszukaj na YT poradników są tam do tego :)

a za to mówienie że w zyczu jest key-loger to ajchętniej bym każdemy wyje*** bo nie macie prawa go o to oskarżać no chyba że przeglądaliście kod tego launchera i macie tam czarno na białym coś podejżanego to tak.

Opublikowano

W tym dokładny problem że mi właśnie mody NIE instaluja sie do .minecraftzyczu. xD

Ps:To że w minecraftbyzyczu jest keyloger to jakaś plotka co ktoś strzelił i odrazu spora część ludzi spanikowała.

Opublikowano

To proste:

1) Wchodzisz do folderu: %appdata% / .minecraft / mods

2) Tworzysz tam nowy folder o dowolnej nazwie, np "kotek"

3) Plik zip czy jar z modem Better world generation WYPAKOWUJESZ do utworzonego w pkt. 2 folderu

4) W launcherze tworzysz nową paczkę modów, dodajesz minecraft forge i uruchamiasz grę.

Instalacja modów różni się od premium tylko tym, że je wypakowujemy do podfolderów zamiast bezpośrednio kopiować pliki zip z modami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...