Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dział Neverwinter Dungeons Dragons!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na naszym forum już od jakiegoś czasu dostępny jest dział gry Neverwinter Dungeons Dragons. Gra ciekawa i naprawdę wciąga. Polecam do sprawdzenia tego tytułu, bo wszystko zapowiada się znakomicie. Początek gry posiada polski dubbing, a spolszczenie gry jest prawie dopracowane w 100%. To powinno przyciągnąć wielu naszych rodaków. W grze jest też stworzona gildia MPCForum, o czym możecie poczytać w dziale gry na forum. Kilka klas postaci, masa skilli, questy, bossy, pvp i dungeony - tak w WIELKIM skrócie można opisać to co przygotowali dla nas twórcy tej gry. Osobiście chciałbym, żeby ten dział tętnił życiem. Można go uzupełniać masą poradników, buildów postaci. Dyskusja jest jak najbardziej pożądana. Oczywiście wszyscy czekamy na pierwsze cheaty do gry ;-) Co tutaj więcej pisać.. Pozostaje mi tylko zaprosić ochotników do gry! Wydaje mi się, że warto sprawdzić to MMORPG!

Chciałbym dodać, że na forum pojawił się też dział gry RaiderZ. Warto do niego zajrzeć i rozwijać, bo to od Was zależy czy dział zostanie na stronie głównej forum :-)

Wasz admin,

Seldek

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dział już jest kilka dni, a dopiero teraz news :D

Co do tematu fajnie, że MPC się rozwija.

@serio, było warto pisać newsa z infem powstania jednego działu :O ?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

No i warto dodać, że gra bez innych osób mija się z celem.

Jest to zwykły WoW z polskim dubbingiem i lekko innym systemem...

Wolę WoWa.

Opublikowano

@serio, było warto pisać newsa z infem powstania jednego działu :O ?

Warto, skoro po paru dniach mamy +40 osób w gildii.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

No gra może i warta uwagi ale ja jakoś nie znalazłem tam miejsca dla siebie ;(

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Oczywiście wszyscy czekamy na pierwsze cheaty do gry ;-)

Są/były kody, niestety przy którymś patchu prawdopodobnie skonfigurowali plik, który się edytowało.

Również zapraszam do wspólnej gry i fajnie, że dział powstał na mpc ;-)

Opublikowano

Ech.. wszyscy zaczynają w to grać.. chyba też będę musiał :D

PS: Seldek, przeczytaj PW :P

Napisz mu na PW, że wysłałeś PW xD

Dużo ludzi z MPC zaczyna w nią grać, chyba sam się wciągnę :P Macie jakieś screeny z gry?

69sf.png

Opublikowano

Gra jest ciekawa, szkoda, że napisałeś tylko o tej grze bo prawie równo z działem Neverwinter wystartował też dział Raiderz a w nim jest mniejszy ruch dlatego myślę, że to jemu bardziej przyda się taka reklama.

Opublikowano

Dobry tytuł, ale jak się utknie na drugim poziomie i nie wie gdzie iść to troszkę niefajnie się robi. xD Ale ogólnie pozytywne wrażenie. Bardzo fajny świat, taki realistyczny, a nie przesłodzony. :)

Opublikowano

Dobry tytuł, ale jak się utknie na drugim poziomie i nie wie gdzie iść to troszkę niefajnie się robi. xD Ale ogólnie pozytywne wrażenie. Bardzo fajny świat, taki realistyczny, a nie przesłodzony. :)

Mistrzem gry i tak jest kierzek. To on zgarnia najlepszą śmietankę. Nam pozostaje tylko brudna robota :-)

/dodane info o dziale RaiderZ.

Opublikowano

Gra jest bardzo dobra. Ma wiele misji.. bardzo wiele. Najbardziej mi się podoba system zdobywania ekwipunku na niższy lvl - czyli : żeby mieć jakiś lepszy przedmiot nie wydając kasy musimy dropnąć z potwora Niezidentyfikowany Przedmiot i go "odkryć" za pomocą przedmiotu pewnego, którego nazwy zapomniałem :P

Lvl szybko się wbija questami i tylko nimi bo ogólnie bić potworki jak w metinie się nie opłaca - no chyba, że chcemy zdobyć przedmioty, a brakuje hajsu by kupić :D

1372794467-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...