Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ban?

DexQ13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja bociłem ostatnio na PBDO i nie mam bana :)

BONUS OD jD

From a "type of bot" point of view, it doesn't matter if its a pixel bot or a packet bot, their update will catch you. Its a new script, so it has nothing to do with the client at all! There is no way for us developers to "bypass the anti-bot scripts", only upto the community! Thats why PBDO-Bot was and still is the best, we allow so much flexibility with task scripts, every bot looks different!

That is really the only way to get around this now, make a task script that looks like you are 100% human! We will probably update some alien logic to make it look more realistic (eg. no more perfect circles, random changes in direction and behaviour, random "dancing" wink.gif).

#opened, please keep it civil!

-jD

a z tego co ja rozumiem to jest tak że :

To nie ma znaczenia jaki bot czy nawet pixelbot. Nie ma sposobu żeby całkiem ominąć skypt. Coś tam mówi żeby PBDO jest najlepszy. jD zamierza zrobić skrypt który się zachowa jak w 100% człowiek . Coś tam mówi o aktualizacji bardziej realnej. Będzie zmieniał przypadkowo kierunki, będzie walił z różnego zasięgu i ,,tańczył '' ??

Słabe tłumaczenie ale coś tam wydusiłem.

Opublikowano

Wszystko jest możliwe, gdy sie boci trzeba znać umiar a nie latac 24h na dobe. Uważaj żeby perma nie było xD

Opublikowano

po warnie również wracam do bocenia ;) wychodze z założenia że albo dostane bana albo nie i nie ma na to reguły ile % skuteczności mają, mimo że zrobili nalot na wszystkie serwy :P chcieli to sie postarali, zobaczymy jaki beda mieć gamonie dochód bo nie sądzę żeby byl porównywalny z dotychczasowym :D Kogo zastraszyli tego zastraszyli, a to jest tylko gra B)

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

hahah wykupilem licencje na bota 2 tyg temu z czego prawie tydzien bylo akutalizacji kbota i wg wszystkich i koniec akutalizacji odpalilem latalem z tydzien i ban ale sie na bawilem tym kbotem 40 dychy w plecy bo juz z kbota nie z korzystam bo nie chce stracic konta za duzo w nie wladowalem zeby stracic to konto teraz wole zrobic sobie drugie i bocic na drugim a na tym gdzie dostalem bana teraz bede latal ,,recznie " na kubiki sie wybiore sporo urki mozna zyskac palla. po zbieram sobie recznie. FE mam musze tylko CDD kupic i bd SFE duzo nie brakuje

Opublikowano

nic tylko olać darkorbit a na sam koniec wywalić na 1 mape z 1k/2k osób i padną serwery ten kto pisze że bedzie sprawiedliwie to mu powiem coś :

Sprawiedliwie nie bedzie dlatego że dużo osób ma SFE a co ma zrobić taki z flaxami ? skończyć gre to samo fe dobre po co ma grać jak i tak już się nie wybije ? no chyba że bedzie robić przelewy po 1k mieś ... tyle ode mnie

mca.png
Opublikowano

po warnie również wracam do bocenia ;)
wychodze z założenia że albo dostane bana albo nie i nie ma na to
reguły ile % skuteczności mają, mimo że zrobili nalot na wszystkie
serwy :P

Opublikowano

No i co, że jest aktualizowany jeśli za niego najwięcej banów ?

Teraz równie dobrze mogę latać na bio bocie .....

Więcej banów ?

Akurat jD ma zamiar zrobić aktualizację w której już bot się innaczej będzie zachowywał a jak to podałem kilka postów wyżej

Opublikowano

Nawet jeśli to ciekawe skąd to wiesz...

Po 2 wątpie bo co mogą zmienić w zachowaniu bota ?

po 3 i może.... ibot coś z tym zrobi,ew. kbot ale PB wątpie...

Opublikowano

Ciekawe co oni zrobili, wczoraj, żeby zobaczyć co się dzieje zalogowałem na 2 konto, a dzisiaj to konto też ma bana. Dodam, że rok temu uzyłem triala kbota i to 1, może 2 godziny

Opublikowano

Nawet jeśli to ciekawe skąd to wiesz...

Po 2 wątpie bo co mogą zmienić w zachowaniu bota ?

po 3 i może.... ibot coś z tym zrobi,ew. kbot ale PB wątpie...

Boże :facepalm: serio ?

strona 7 poszukaj mojego posta info jD i to PB najlepiej wyjdzie bo on jest na taski i w ogóle bardziej jak człowiek lata

Opublikowano

wystarczy sprawdzić ,ile jesteś dziennie online i co bijesz i wiedzą kto jest botem

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

A co radzicie, jesli dostałem bana to mam dalej bocic czy jesli włącze bana to raczej tak ''z marszu'' dostane perma?

Teraz jak już dostałeś warna to przestań bocić bo nastęnym razem perma wyłapiesz, teraz jednie albo graj sam albo konto sprzedaj.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...