Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ban?

DexQ13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie natomiast nie pokoi co z PP, czy to tylko tak ma być, czy też może wyzerowali :( podobno też ulepszenia przedmiotów usunęli ...

Nikt nic nie usuwał i nic nie zostanie usunięte, teraz widać kto wyłapał banika i grał uczciwie a kto nie :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze ? prawda bociłem, ale nie 24/7 :P Dodam jeszcze że na swoim 2 koncie bociłem długo, i często i ani złotówki nie wydałem i nie mam bana. a na tym koncie co mam wydałem trochę kasy, i kupiłem premkke.. i widać jak to sie skończyło :P dziwi mnie jak oni to sprawdzali.

gfgdf

Opublikowano

Ja po banie boce jak mnie zbanuja poprosze o oddanie mojej kasy za niewykorzystanie premki którą kupilem

Wyśmieją Cię prosto w twarz, nie ma jakiejkolwiek szansy aby Ci zwrócili kasę za premium niewykorzystane w pełni, w końcu to twoja wina nie ich jeśli dostałbyś bana bo to ty bociłeś.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Z ciekawości wbiłem na nowe konto na globalu jeszcze z liberatorem nie bocone iiiii patrze i na bazie 2-3 osoby 3-3 1 osoba 3-4 brak xD?

Opublikowano

Z ciekawości wbiłem na nowe konto na globalu jeszcze z liberatorem nie bocone iiiii patrze i na bazie 2-3 osoby 3-3 1 osoba 3-4 brak xD?

Dziwisz się ? 95% bociarzy zawieszonych w dodatku są wakacje więc nie każdy ma ochotę na grę, z kim teraz Ci uczciwi będą grać ... nic tylko bić kubiki lub palladium zbierać :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ja im Qrwa automata dam ! napisali do mnie z automata że to nie ich sprawa ze dostalem bana za bota w wyniku jakiś pomyłek pisać do centrali ja im dam !

Opublikowano

Ja im Qrwa automata dam ! napisali do mnie z automata że to nie ich sprawa ze dostalem bana za bota w wyniku jakiś pomyłek pisać do centrali ja im dam !

Nic im nie zrobisz, jeśli nie bociłeś a bana dostałeś niesłusznie to odczekaj te 72h i po odbanowaniu nadal nie używaj bota nie martwiąc się o perma ;) Taka ich natura olewają usera i tyle. Nic się z tym nie da zrobić.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Powiem wam , że ta GRA o ile ją teraz można nazwać grą zeszła całkowicie na psy :c Olewaja userów , banuja prawie każde konto pokolei jak leci a w odpisce w supporcie kaza list poczta polska do niemiec wysylac :c

EDIT: Znacie jakieś gry typu DO gdzie grają jacyś ludzie ?

Opublikowano

Ja po banie boce jak mnie zbanuja poprosze o oddanie mojej kasy za niewykorzystanie premki którą kupilem

To boć dalej i wyłap szybko perma bo zgodnie z OWH wtedy oddadzą Ci 25 % kasy za premkę czyli i tak kicha.

Opublikowano

Ktoś uwierzy ? na początku mojej znajomości z do (a nie było to dość dawno) , gdy nawet nie miałem bladego pojęcia o jakiś botach /wspomagaczach itp a golca kupiłem za uri z wysłanych sms... dostałem perma ( zostałeś zidentyfikowany jako... ble ble ble )

Opublikowano

Mi tez 1 konto zbanowali tak za free, a jak coś to nie kupuj golca przez sms bo kredyty w 1 dzien mozna nazbierać bez żadnych problemów

Opublikowano

Ktoś uwierzy ? na początku mojej znajomości z do (a nie było to dość dawno) , gdy nawet nie miałem bladego pojęcia o jakiś botach /wspomagaczach itp a golca kupiłem za uri z wysłanych sms... dostałem perma ( zostałeś zidentyfikowany jako... ble ble ble )

No to co ? Każdy... nawet osoby które pakują mnóstwo kasy w konto a bocą dostali tego bana. Jak widać nie robi im to różnicy czy osoba pakuje kasę i daje im zarobić tylko traktują każdego tak samo.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ΞИĐzdiu pamiętasz jak u nas dawniej było wszyscy jechali na czym dało się i nawet BioBot nie dostawał banów a za kbota trzepali jak popadnie :D

Opublikowano

Powiem wam , że ta GRA o ile ją teraz można nazwać grą zeszła całkowicie na psy :c Olewaja userów , banuja prawie każde konto pokolei jak leci a w odpisce w supporcie kaza list poczta polska do niemiec wysylac :c

EDIT: Znacie jakieś gry typu DO gdzie grają jacyś ludzie ?

Tak np. BlackUniverse to jest praktycznie stare DO

Opublikowano

Nikt nic nie usuwał i nic nie zostanie usunięte, teraz widać kto wyłapał banika i grał uczciwie a kto nie :P

i tutaj jesteś w dużym błędzie, punkty sobie poszły jak to widać ale nie tylko a to dopiero zobaczycie po odbanowaniu kont, teraz jest płacz a będzie szloch i lament ha ha

Opublikowano

ΞИĐzdiu pamiętasz jak u nas dawniej było wszyscy jechali na czym dało się i nawet BioBot nie dostawał banów a za kbota trzepali jak popadnie :D

Pamiętam pamiętam ;) Sam pułkownika na KBocie wbijałem na x-2 :D ahh cóż za miłe wspomnienia

i tutaj jesteś w dużym błędzie, punkty sobie poszły jak to widać ale nie tylko a to dopiero zobaczycie po odbanowaniu kont, teraz jest płacz a będzie szloch i lament ha ha

Szczerze nie zamierzam się z wami kłócić na temat resetu punktów, mi się wydaje że nic nie zostanie odjęte ale jak będzie przekonamy się niebawem ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Czekamy jeszcze 23 H ale kur. u nich juz nic nie kupie ;/ a miałem kupywać 330.000 uri by mieli 300zl a takto przeszlo im kolo nosa..

Opublikowano

Wczoraj wszedlem sobię na mapę (ja bana nie mam :D) i na czacie pisał FENIKS. Pisał coś o sobotniej niespodziance. Nie chciał powiedzieć co to będzie. Co o tym sądzicie ?

Opublikowano

Wczoraj wszedlem sobię na mapę (ja bana nie mam :D) i na czacie pisał FENIKS. Pisał coś o sobotniej niespodziance. Nie chciał powiedzieć co to będzie. Co o tym sądzicie ?

Pewnie jakieś misje specjalne np tak mi sie wydaje za 100k uri . To bedzie + dla normalnych graczy ,a boty zbanowane

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Pewnie jakieś misje specjalne np tak mi sie wydaje za 100k uri . To bedzie + dla normalnych graczy ,a boty zbanowane

Też myślę że coś takiego ale pamiętajmy że boty w sobote wyjdą zbanowani więc sam już nie wiem.

Opublikowano

Też myślę że coś takiego ale pamiętajmy że boty w sobote wyjdą zbanowani więc sam już nie wiem.

Boty zostały zbanowane popołudniu jeśli się nie mylę, może kto się zaloguje w tych i w tych godzinach dostanie jakiś bonusik ? Wkońcu zapowiadano że osoby które nie zostały przyłapane na bocie nie będą stratne a wręcz przeciwnie, zyskają :P

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...