Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki - Gej ?

pajeczek

177 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e rurki u faceta/ch?opaka s? gejowskie ?

• Tak.
      89
    • Nie.
      37
    • Wisi mi to.
      36
    • Nie wiem.
      7
    • Jestem gejem.
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie twierdze, że osoba w rurkach od razu gustuje w chłopakach, ale jest hipsterem. Dobrego słowa użyłem? Bo sam nie wiem, czy ma takie znaczenie.

Opublikowano

Mam być szczery? Rurki =/= Gej. Rurki = PEDAŁ. Nazwanie pedała gejem jest obraźliwe dla normalnego geja. Rozumiem, że każdy ma swój styl (Teraz 70% gimnazjalistów ubiera się i stylizuje na pedała) ale to naprawdę wygląda żałośnie i jak kupione w damskim sklepie dla anorektyczek. Do tego co im się nie powie to strzelają focha albo grożą nie wiadomo czym. Przynajmniej u mnie tak jest. Ale spokojnie, skończy się era Justina B. i One Direction a już więcej ich nie zobaczymy. Tylko proszę, zapamiętajcie to raz na zawsze:

Rurki =/= GEJ. Rurki = PEDAŁ

Opublikowano

Czyli jak dzisiaj ubrałem rurki a jutro dresy to znaczy, że zmieniłem orientację?

Koleś w rurkach może komuś się wam nie podobać (Zwłaszcza jeśli jesteście hetero) ale to nie znaczy, że trzeba linczować takich ludzi. Każdy ma swój styl i niech się go pilnuje a nie wielcy obrońcy polski bronią nas przed pedalstwem którego nie ma.

Dla mnie nie jest gejem, ani pedałem, ani innymi homoseksualistami, ma po prostu chujowy styl i gust.

No nareszcie ktoś normalnie myśli tylko czemu tych ludzi tak mało?

Nie twierdze, że osoba w rurkach od razu gustuje w chłopakach, ale jest hipsterem. Dobrego słowa użyłem? Bo sam nie wiem, czy ma takie znaczenie.

Hipster to osoba która żyje przeciwnie niż większość a to powoli staje się większością także to było hipsterstwo kilka lat temu. Teraz to jest popularne.

Opublikowano

Akurat taki styl ubierania nie jest od razu powodem, zeby twierdzić, że jest pedałem. On może powiedzieć, że jeśli nosisz dresy to ty jesteś pedałem, tylko takie stereotypy wymyślone przez patologię.

Opublikowano

W rórkach nie powinno się chodzić ponieważ coś tam na jądra i bezpłodność . bla bla .

mimo wszystko wisi mi to .

Opublikowano

Ile razy jeszcze będzie ten temat poruszany? Aż się to już nudne robi.

Jeśli komuś pasują szczupłe spodnie to czemu ma ich nie nosić?

Ja prywatnie noszę rurki, a gejem nie jestem.

Haters gona hate so fuck it.

Opublikowano

@Up

Na jadrach , bezplodnosc ŁatTaFak o czym ty gadasz ?

Tak samo jak by ktos zalozyl sukienke to trzeba go od razu nazwac gejem czy lepiej zjebem/kims kto lubi beke.

Opublikowano

Tak jak @2up

Rurki sa modne i nie rozumiem czemu jak sie widzi kolesia w rurkach to od razu "Gej" , "Pedal" , "Hetero" i co tam jeszcze jest...

@Up

Kazdy ma inny styl.

Jak dokomponujesz ladna bluzke/buty do rurek to nie wygladasz jak ktos bez stylu.

Opublikowano

Prawdziwy mężczyzna w rurki się nie zmieści :) Nie lubię tego gówna ale jak ktoś nosi to niech nosi. Każdy niech sobie chodzi w czym chce, a nie.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Nie widzę w tym nic złego. Każdy nosi to co uważa za wygodne i ładne. I nie lubie też wyrażania się o kimś "gej" powinieneś to przede wszystkim napisać "gay" ale wolę słowo "homoseksualizm". Nie którzy nazywają ludzi "pedałami" co jest bardzo nie rozsądne z ich strony, gdyż te słowo na samym początku nosiło miano pedała od roweru, a nie człowiekiem, ale taka moda 21w.

Opublikowano

Tak jak @2up

Rurki sa modne i nie rozumiem czemu jak sie widzi kolesia w rurkach to od razu "Gej" , "Pedal" , "Hetero" i co tam jeszcze jest...

@Up

Kazdy ma inny styl.

Jak dokomponujesz ladna bluzke/buty do rurek to nie wygladasz jak ktos bez stylu.

To dlatego, że kurwa mam problem rozróżnić czy się patrzę na dupę chłopaka czy dziewczyny....

Opublikowano

Zależy, jeżeli ma te rurki naprawdę tak obcisłe, że mu się w dupe wbijają, to już przesada.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Tak jak @2up

@Up

Kazdy ma inny styl.

rurki modne?

to ty chyba kompletnie nie masz pojęcia o modzie, teraz slim faty, albo slimy version, a nie rurki. najlepsze i tak są chinosy, rurki dawno nie w modzie, poza tym jajka się w nich gotują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...