Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kary za bana :C

DexQ13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 pp i 31 cdd na 33 jprdl nie dam rady :( hamy jebane i jeszcze gonj od szefa klanu ze odeszłem bo wojna ze swir mi przeszkadza

0572.jpg

Opublikowano

Nie orientuję sie w prawie ale czy to aby w 100% legalne ? konta które zakładamy na NASZE DANE jest AntyBP co więcej, pakujemy w nie NASZE PIENIĄDZE które mimo wszystko nadal jest firmy AntyBP czy to nie jest lekko dziwne ?

ps. Cos się aktywny robie w tych pieprzonych tematach o AntyBP -.-

Korzystanie z botów jest naruszeniem Ogólnych Warunków Umowy firmy Bigpoint. Prosimy zapoznać się punktem 1.2.9 OWH: “Korzystanie z gier i serwisów dozwolone jest tylko przy pomocy przeglądarki internetowej lub specjalnych, udostępnionych przez Bigpoint lub wyraźnie dopuszczonych narzędzi („zakaz korzystania z nieautoryzowanych skryptów“). W szczególności oznacza to, że stosowanie programów, które powodują nadmierne obciążenie serwera, jest niedozwolone. Zastosowanie oprogramowania do systematycznego lub automatycznego sterowania grami lub poszczególnymi funkcjami gier (boty, makra), do reprodukcji lub analizowania gier, ich elementów lub treści umieszczonych na portalu jest niedopuszczalne.

Opublikowano

to ich wina, bo jeżeli ktoś nam na cokolwiek pozwala choć, trochę normalne, że to wykorzystamy, a dodatkowo informatycy BP są zbyt tepi, żeby zrobić taki skrypt, by żaden bot nie mógł funkcjonować, w niektórych grach tak jest

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Drodzy forumowicze ale o co ten lament :D Sam straciłem na pp i ulepszenia ponad 10 baniek urki... i co z tego? Dla normalnego czytaj uczciwego gracza to kosmiczna kasa a dla Nas ? Trzeba bocić bardziej z głową , palkę zbierać troszkę wolniej a straty szybko się odrobi. To "uczciwi" płacą, płaczą i g... mają ale myślę że nie MY

Opublikowano

Gra jest oparta na zbijaniu kasy.

Gra z botem eliminuje potrzebę płacenia.

Nawet jak 100% bociarzy skończy grę - [ zakładając, że nie płacili ] to dla właścicieli gry nie robi to różnicy. Ich nie interesuje ile osób jest na serwerze, ale ile wpływa kasy na konto.

Swego czasu czytałem artykuł o grze. Wprowadzono wtedy dodatkowy dron aspisa za kosmiczną cenę kilku tyś euro.

Cena była zaporowa, ale i tak znaleźli się tacy co wydali kasę na dodatkowego drona aby byc lepszym o 3% od reszty [ tak to wyliczyli ] i zarobiono kilka milionów euro coś koło 20 czy 50 - już nie pamiętam.

Maniacy zawsze się znajdą ;)

Opublikowano

To nie jest Twoje konto tylko ich konto. Tak dla ścisłości. :D

Dziwne, że teraz tak zabierają EQ.

4417049059_6234f40fb5.jpg
Storm has passed but the destruction are still visible.

Opublikowano

Gra jest oparta na zbijaniu kasy.

Gra z botem eliminuje potrzebę płacenia.

Nawet jak 100% bociarzy skończy grę - [ zakładając, że nie płacili ] to dla właścicieli gry nie robi to różnicy. Ich nie interesuje ile osób jest na serwerze, ale ile wpływa kasy na konto.

Swego czasu czytałem artykuł o grze. Wprowadzono wtedy dodatkowy dron aspisa za kosmiczną cenę kilku tyś euro.

Cena była zaporowa, ale i tak znaleźli się tacy co wydali kasę na dodatkowego drona aby byc lepszym o 3% od reszty [ tak to wyliczyli ] i zarobiono kilka milionów euro coś koło 20 czy 50 - już nie pamiętam.

Maniacy zawsze się znajdą ;)

jeśli nie boty to na serwerach zostanie po kilkadziesią osób płacących za gre powiedz mi komu to się będzie opłacać

Opublikowano

Wy nie jesteście far wobec Bigpointu to dlaczego On ma być wobec Was dobrze że wyzerowali.

Jeśli nie będzie graczy, nie ważnie jakich, czy uczciwych czy botów, bo każdy w końcu graczem.. To nie będzie także gry.. Myślicie że jeśli ktoś stale pyka na bocie to nie robi dodatkowo przelewów ? To was zaskoczę, sporo ludzi robi.. Tak więc.. Lata sobie taki botek po x-2, nikomu nie wadzi i dodatkowo robi przelewy. BugPointowi opłacało by się go banować? Postawcie się na ich miejscu..

Warny według mnie dali tylko dla tego aby ludzie mniej bocili a więcej płacili, a na permy w takiej ilości jak warny by się w życiu nie odważyli bo by zbankrutowali na DO. :)

Opublikowano

hahaha dobrze wam bardzo dobrze;d wszyscy skonczycie z mp1 na pokladzie;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...