Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjne nagrody i kilka newsów ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tych pierwszych zdjęciach jest w tle widoczna panna, ustawione :>

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

owszem gratulacje nie chce nikomu ublizac ale taka prawda ze Botanic po znajomosciach i temu nikt nie zaprzeczy tak jak i Miyoshi

i juz nie wspominajac o dwatrzy24 bo to juz jest gruba przesada....

Botanic po znajomości? Wątpię, sam widok takiej ilości kasy od razu poprawia ludziom samopoczucie :D

Co do Miyoshi, fajnie to zrobiła. Inaczej niż wszyscy. Papużka popijająca drinka, słodkie ;-)

Naiko, Solymr, VSVP i 1 inny lubią to
Opublikowano

No tak Wredna gratulacje GM'a po raz drugi ;D. A tak ogółem to wygrali tak jak stawiałem, choć myślałem że kolega z pierwszym wyróżnieniem będzie miał 3 miejsce ;3. Przypadek? Nie sondze

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

JustStay i Saguaroo jak najbardziej zasłużenie ;P

Rozyebaliście mnie chłopaki xD

Dziękujemy, miło nam!

Ktoś tam wyżej pisał, że jakaś dziewczyna podstawiona do naszego zdjęcia no ale się mylisz. W sumie cieszę się, że nie było dużo ludzi bo sprzęt przywieźliśmy na taczkach kolegi hahaha więc wiecie :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

No tak Wredna gratulacje GM'a po raz drugi ;D. A tak ogółem to wygrali tak jak stawiałem, choć myślałem że kolega z pierwszym wyróżnieniem będzie miał 3 miejsce ;3. Przypadek? Nie sondze

Oj, nieee ;-)

Opublikowano

W pełni zasłużone pierwsze miejsce za oryginalny pomysł na zdjęcie wakacyjne. Gratuluję chłopaki :D.

PS. JustStay mogłeś zmienić link z sanguaroo na do mojego profilu ;]

VSVP lubi to

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...