Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.6.x | SKYBLOCK | NAJWIĘKSZY W POLSCE !

Subtelny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`

6_test.png

Nazwa Serwera: DGCraft

IP: mc2.dgcraft.pl

Typ: SkyBlock

Sloty: 200

Opis:

Witaj drogi Graczu ! Jeżeli poszukujesz dobrego serwera SkyBlock to dobrze trafiłeś ! Na naszym serwerze znajdziesz dużo atrakcji m.in. TheWalls, SurvivalGames, Parkoury z nagrodami, Katakumby. Nowy lepszy wygląd wysp, dużo nowych Questów do wykonywania. Walcz na Arenach PVP, uczestnicz w częstych Eventach oraz Konkursach. Handluj z Graczami, twórz ogromne wyspy a najlepsze będą wyróżniane.

Dołącz do nas !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rangi do kupienia lub do wygrania:

VIP

SuperVIP

ExtraVIP

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScreenShoty

Spawn

1373908340-U897682.png

Pokoje VIP

1373908281-U897682.png

Sklep

1373908250-U897682.png

Wygląd wysp

1373908070-U897682.png

Nowy Crafting

1373908540-U897682.png

Komendy:

/wyspa - komendy dla wysp

/wyspa stworz - tworzy wyspe

/wyspa usun - usuwa wyspe

/wyspa info - pokazuje informacje o wyspie

/wyspa ustawdom - zmienia punkt spawnu na wyspie

/wyspa usundom - usuwa punkt spawnu na wyspie

/wyspa dom - teleportujesz się na wyspe

/wyspa napraw - poprawia miejsce spawnu na wyspie

/wyspa wywal - wyrzuca graczy z wyspy ktorzy nie sa w party wyspy

/wyspa dodaj - dodajesz gracza do wyspy

/wyspa wyrzuc - wyrzucasz gracza z wyspy ktory jest w party

/wyspa tp - teleportujesz sie na innego gracza wyspe

/wyspa zabezpiecz - zabezpieczasz wyspe

/wyspa odbezpiecz - odbezpieczasz wyspe

txyr.png

Opublikowano

Polecam ;) Na serwerze jest ogarnieta administracja,ktora pomaga graczom i brak lagow :]

Dziękujemy bardzo za miłą opinię !

Was też zachęcamy do komentowania ^_^

txyr.png

Opublikowano

Bardzo krótka prezentacja, sam nie wiem, czy warto grać. Jak będę miał czas, to może wpadnę. Jest masa fajnych serwerów, opisanych nieco lepiej niż tak. Ale pożyjemy, zobaczymy.

Opublikowano

Polecam serwer, przyjemnie się gra, ale niestety upadek na drabinki kończy się śmiercią ( nie na wierzch, jechałem po drabinkach 95 kratek w dół i chciałem przyśpieszyć, ale niestety się umiera i all eq straciłem :( moglibyście to naprawić) Ogólnie serwer spoko, mogło by trochę graczy wpaść bo tylko ~35 widziałem dzisiaj :P

61911764369359525958.png

Opublikowano

Witam !

Serwer już coraz bardziej się rozwija, dodano plecaki, nowe mapy SG oraz wiecej Questów do wykonywania.

Wbijaj !

,

.

txyr.png

Opublikowano

Reklama 6/10 mogłeś zrobić lepiej. Zagram może chodź za bardzo nie gustuję w tym type serwerów. Ale popatrzę co ta, ciekawego jest :) Pozdro.

Opublikowano

Reklama 6/10 mogłeś zrobić lepiej. Zagram może chodź za bardzo nie gustuję w tym type serwerów. Ale popatrzę co ta, ciekawego jest :) Pozdro.

Dziękuję za komentarz :)

Powiedź mi co mam zmienić to postaram się to zrobić.

.

.

txyr.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przykro mi ale serwer mi się podoba dlatego bo są Moderatorzy nie ogarnięci itp. Jeżeli coś do nich pisze bo mam problem z komendami bo cos nie działaja niektóre a on nic no to nice. NIE POLECAM SERWERA ADMINI 13+ !

Opublikowano

Przykro mi ale serwer mi się podoba dlatego bo są Moderatorzy nie ogarnięci itp. Jeżeli coś do nich pisze bo mam problem z komendami bo cos nie działaja niektóre a on nic no to nice. NIE POLECAM SERWERA ADMINI 13+ !

Akurat mamy adminów only +16, moderator też człowiek musi mieć chwilkę wytchnienia

txyr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...