Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam bardzo starej strzelanki, grało się chyba z botami, podział na niebieskich i czerwonych o ile dobrze pamiętam, w drużynie był cyborg i jakaś kobieta, jak się kogoś zabiło to broń obracała się w okół własnej osi na tym kimś, było chyba sporo krwi i szczątków, przejmowało się chyba flagę przeciwników, graj jest bardzo stara.

Opublikowano

Unreal Tournament

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Unreal Tournament

Też nie to.Tam byli tylko ludzie i cyborgi, bez żadnych potworów itd.

Opublikowano

Wolfenstein Return To Castle? Bo tam byli ludzie (żołnierze) i taki cyborg czy *** wie co :P

242660-ps2_wolfenstein_06.jpg

O to chodzi?

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Wolfenstein Return To Castle? Bo tam byli ludzie (żołnierze) i taki cyborg czy *** wie co :P

242660-ps2_wolfenstein_06.jpg

O to chodzi?

Kojarzę, ale to też nie to.To był prosty FPS, team vs team

Opublikowano

2D czy 3D ? Może chodzi Ci o grę Soldat ?

3D, nie, to nie to.Z broni to pamiętam, że była jakaś snajperka, granatnik i taka broń strzelająca różowymi kulami.

Opublikowano

Nic poza Quakiem i Unreal Tournament nie przychodzi mi do głowy. Ta gra miała tryb multiplayer ?

@UP nie

Raczej nie, ale fabuła była taka, że są 2 drużyny, niebiescy i czerwoni, w każdej drużynie jest cyborg i chyba jakaś kobieta.Była tez jedna mapka w kosmosie a na niej ta broń miotająca różowymi kulami.

Opublikowano

3D, nie, to nie to.Z broni to pamiętam, że była jakaś snajperka, granatnik i taka broń strzelająca różowymi kulami.

Przecież nie ma lepszego strzału w 10-tkę niż Quake III Arena ... to wszystko co napisałeś w tym temacie to jest właśnie w tej grze.

Opublikowano

Przecież nie ma lepszego strzału w 10-tkę niż Quake III Arena ... to wszystko co napisałeś w tym temacie to jest właśnie w tej grze.

Nie...Tam nie było żadnych potworów, normalny FPS

Opublikowano

Miałem tą gre , z kiosku kiedyś , to było warquake czy coś takiego , jak sobie przypomne to dam edita

@edit1

No niestety nie znalazłem a gre w Polsce zostawiłem , jutro zobacze. ;)

@edit2

Może być Serious Sam ale nie wiem bo sam nie grałem

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Miałem tą gre , z kiosku kiedyś , to było warquake czy coś takiego , jak sobie przypomne to dam edita

@edit1

No niestety nie znalazłem a gre w Polsce zostawiłem , jutro zobacze. ;)

@edit2

Może być Serious Sam ale nie wiem bo sam nie grałem

Nie, to nie to.To był prosty fps, team vs team, bez żadnych potworów.

Opublikowano

Pamiętasz może w jakim roku ta gra wyszła?

Może była to gra XIII.

Nie pamiętam, ale jest bardzo stara, gdzieś przed 2005 rokiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...