Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik MPCForum - techse ;-)

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby co znów są te błędy z drive :( nie dawno znów mi wywaliło strone xD Naprawicie to?

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mieć driver errora czytając ten temat... Bezcenne, na dodatek nie mogąc odpisać przez 'Napisz', tylko więcej opcji, wyślij, bo wciąż nie działa części userów JS. ;)

Opublikowano

Witamy technika :D

Naprawicie wreszcie Drive error oraz inne errory jestem świadomy że to wina słabej maszyny ale kto wie może i sie mylę

Kto jest za tym aby Drive error zniknął daje like

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Hehe xD. Ile mu płacicie?

Gz kimkolwiek jesteś ;3

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Gratulacje i powodzenia na nowym stanowisku, panie Techse ;)

A tym wyżej z bólem dupy, bo tacy staaarzy wyjadacze, ojej, żeby wam kich nie porozrywało. Jak narazie to w większości młodzi userzy forum zachowali poziom.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Prosze ciebie napraw pistanie postów mi i Pandragors.

Nie możemy pisać, chyba Java padła. Muszę pisać włączając 'Więcej Opcji' , potem 'Podgląd'.

Nie dzałają statusy, i wszystko na co można klicknąć i jest zwiazane z javą.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

KONIEC DRAJVER ERRORA KOCHANI?!

h3h3 driver error musi być bez niego to nie MPC! :>

Ale widać jego prace o ile to jego :)

Np. Naprawione logowanie, błąd w 'wysłano wiadomosc' były jakieś krzaczki

Opublikowano
Cześć,

Bardzo dziękuję za tak miłe przywitanie na forum. "Drive error" jest mi znany, uciążliwie pracuję nad wyeliminowaniem tego błędu, ale żeby dokładnie to sprawdzić będę musiał prawdopodobnie wyłączyć forum na około 12-24 godziny, aby wykonać test pamięci RAM - obstawiam problem z pamięcią RAM w której jest baza MySQL. Chwilowo chcę tego uniknąć, więc weryfikuję jeszcze inne możliwości. Niestety długo to trwa, ale problem jest dość złożony. Wszyscy zostaniecie poinformowani gdy pojawią się jakieś nowe wieści - chociażby info o planowanym wyłączeniu forum na czas testów.

Pozostałe błędy również są mi znane, o wszystkich poprawkach będę informował Was na bieżąco.

Problemy z forum? Napisz prywatną wiadomość, a w niej jak najwięcej szczegółów dotyczących błędów (screeny, linki i inne :-).

Opublikowano

Cześć,
Bardzo dziękuję za tak miłe przywitanie na forum. "Drive error" jest mi znany, uciążliwie pracuję nad wyeliminowaniem tego błędu, ale żeby dokładnie to sprawdzić będę musiał prawdopodobnie wyłączyć forum na około 12-24 godziny, aby wykonać test pamięci RAM - obstawiam problem z pamięcią RAM w której jest baza MySQL. Chwilowo chcę tego uniknąć, więc weryfikuję jeszcze inne możliwości. Niestety długo to trwa, ale problem jest dość złożony. Wszyscy zostaniecie poinformowani gdy pojawią się jakieś nowe wieści - chociażby info o planowanym wyłączeniu forum na czas testów.
Pozostałe błędy również są mi znane, o wszystkich poprawkach będę informował Was na bieżąco.

Wyłącz nawet na 2 dni, tylko napraw tego errora, bo przez niego powyrywam sobie wszystkie włosy xD

9368_gold.png

Opublikowano

Cześć,

Panie wyłącz pan nawet na tydzień to se wyjdziemy na dwór przy okazji xD

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...