Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskuja] Co sądze o priv hard "nowych"

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,bardzo serdecznie dzisiaj wam powiem co sądze o serwerach hard na polskiej scenie metin 2 ,jak wszyscy wiemy od dłuższego czasu wychodzą serwery hard "nowe" którę każdy stawia i myślą że będą mieć zysk. Nie pieprzyć mi tutaj ,że serwer tylko dla fanu postawiony żeby nic się nie zwracało a graczom się przyjemnie grało. Teraz hardami się rzygać chcę i nawet ostro pewnie 80% zaglądających to potwierdzi . Można sobie pograć na hardzie jakimś ale będzie nudno bez dobrej reklamy ( ludzii ) . Teraz serw hard powstaje gra 600 ludu przez 2 tyg i serw upada do 300-200 graczy bez reklamy się nic nie zrobi ,ale taka prawda ktoś reklamuje harda na YT ,mówi kolejny " kolejny hard boze wez nie reklamuj tego gownainego harda " ,ale tez to wedlug mnie jest strasznie zenujace ze powstaje hard,dla mnie na tej scenie hardow powinny byc 2 serwery ravia i balmora ,ale i tak sie znudza jak mi jak cos sie osiagnie ,ale wrocic mozna (osobiscie nie przepadam) za scena hardow bez reklamy ,na privach sie liczy fun albo zarobek,osobiscie gralem na ravii ibalmorze pod zarobek. zarobilem swoje i teraz bym oczekiwal jakiegos mediuma/easy A WIECIE CO KUR** POWSTAJE ?? HARD. Ale startuje algorie co myslicie wlasnie o tych hardach co tworza napiszcie

kxAyLut.png

Opublikowano

Według mnie to jeden wielki burdel się zrobił z tymi hardami co powstały niedawno, to już nie jest to co kiedyś.

Zagrał bym na takim hardzie jakie powstawały 4-5 lat temu to były najlepsze privy na których grali ludzie z całego świata i szło się dogadać :)

Opublikowano

Dzisiejsze hardy robione są po to, żeby oskubać gimbusów z pieniędzy <_<

Stare, dobre czasy już przeminęły, gdzie zdobywało się wszystko bez użycia ISu.

Teraz to kurwa każdy dzieciak robi swój serwer, nie mając żadnej wiedzy na ten temat, zakładając, że zdobędzie fortunę -.-

Opublikowano

Jeśli chcesz o tym poinformować wszystkich to napisz to w prezentacji serwera, ktora cie urzekła, nie potrzeba nawet tutaj twoich sądzeń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...