Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] #1 Dungeon - EvilBlast.pl

derin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/\
\/
/\
\/
/\
\/
/\
Reklama
\/
/\
\/
/\
\/
/\
\/

Witam !
Pokaże wam dzisiaj mapę pod nowy dungeon, która znajdzie się na serwerze EvilBlast.pl.

Mapa została stworzona przez TreeN.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

5.jpg

Team serwera:
[HA]Akron - questy, client, ogólna budowa gry
[HA]Azab (BombWork / pieczara22) - grafika, modele 3D, strona www
[HA]Derin - zabezpieczenia, client, ogólna budowa gry
[HA]Treen - nowe mapy, modele 3D

Wsparcie:
Arsob
Arkadiusz

Zapraszamy na naszego fanpage: Klik

To jest ukryta treść, proszę

derin.png

Opublikowano

Dungeon już przezemnie napisany :) jak napisze wszystkie, myśle koło 15-20 dungeonów dla low jak i high lvli oraz 4 nowe dodatkowe umiejętności dla graczy to nagramy każdy dungeon jak go przechodzimy. Gwarantuje, że nie znajdziecie takich map jak i systemów/dungeonów na żadnym serwerze. Niech ten będzie dla was unikalny! Jedyny w swoim rodzaju.

evilblast_baner.png

FanPage - EvilBlast.pl!

EvilBlast.pl!

Opublikowano

Dungeon już przezemnie napisany :) jak napisze wszystkie, myśle koło 15-20 dungeonów dla low jak i high lvli oraz 4 nowe dodatkowe umiejętności dla graczy to nagramy każdy dungeon jak go przechodzimy. Gwarantuje, że nie znajdziecie takich map jak i systemów/dungeonów na żadnym serwerze. Niech ten będzie dla was unikalny! Jedyny w swoim rodzaju.

Pozdrawiam,

Akron

Jesteś tego pewny , że sam go zrobiłeś ? bo wybacz ale widziałem identycznego na Forum zaczynającym się na E a kończącym na S. No ale spoko dosyć fajnie się prezentuje jak na metina.

Adresu nie dam , bo warna dostanę. Zaraz znajdę i na PW Ci wyślę.

Opublikowano

Jesteś tego pewny , że sam go zrobiłeś ? bo wybacz ale widziałem identycznego na Forum zaczynającym się na E a kończącym na S. No ale spoko dosyć fajnie się prezentuje jak na metina.

Hmm , co by ci tu odpowiedzieć..? Zaczynasz gadać bzdury, że już go widziałeś( a nawet nie dałeś linku niby do tej mapy :) ), a mapa została wczoraj dopiero zrobiona przez TreeN'a....

evilblast_baner.png

FanPage - EvilBlast.pl!

EvilBlast.pl!

Opublikowano

Mapka bardzo ładna, ale czy na tym ostatnim screen'e te filary po lewej mają tak nachodzić na siebie ?

BombWork robi bardzo dobre prace ale zastanawia mnie czy znowu będzie tak jak na innym serwerze, że na każdym nowym

modelu było logo serwera.

Opublikowano

Bardzo fajna mapa, ale skądś mam wrażenie, że widziałem już gdzieś takie kolumny xD Ale mniejsza z tym, + za prace : )

Opublikowano

Arkadiusz to ten hakjer z Fanpejdża Dranoru? <3

Co do mapki , fajnie wyszła. Wygląda tak jakoś inaczej, niż pozostałe. Jest okej, czekamy na więcej <3

footer_logo.png

Opublikowano

Arkadiusz to ten hakjer z Fanpejdża Dranoru? <3

Co do mapki , fajnie wyszła. Wygląda tak jakoś inaczej, niż pozostałe. Jest okej, czekamy na więcej <3

Nie to nie ten Arkadiusz.
Opublikowano

Mapa jest mojego autoratwa. Mozecie sb szukac tak jak zawsze i tak nie znajdziecie bo nie ma. Ale to jest mpc wiec gdy jest cos nowego przecie nie moglo byc zrobione przez polaka.

Opublikowano

Wszystkie "nowe" obiekty na mapie są z Tera Online i nie są autorskie.

Dziękuje dobranoc.

Człowieku jeżeli próbujesz hejtować to nie tutaj ;) My wiemy swoje ty wiesz swoje , ale nie nie mam zamiaru prowadzić walki z wiatrakiem :)

evilblast_baner.png

FanPage - EvilBlast.pl!

EvilBlast.pl!

Opublikowano

Piękna mapa aż chciałbym ujrzeć video :)

może kiedyś będzie taka możliwość, ja również chciałbym, bo strasznie się podoba.

random.jpg

Opublikowano

może kiedyś będzie taka możliwość, ja również chciałbym, bo strasznie się podoba.

do jutra rana nagramy wam wideo z nową umiejętnością "LockPickingiem" to jest coś jak hmm polimorfia, znaczy całkiem inny system. Chodzi o dodatkową umiejętność. Zostanie ona nagrana o na tej właśnie mapie.

evilblast_baner.png

FanPage - EvilBlast.pl!

EvilBlast.pl!

Opublikowano

4ba7e985-22e7-4be8-a8ef-7cc118a956d9.jpg

8508344.png

Środkowy obiekt z Tera Online tak jak mówiłem, znajdę resztę to podeślę.

Balders_Temple.jpg

Obiekt tej babki z Tera Online.

Jeszcze raz niech ktoś z was powie autorskie kłamliwi frajerzy...

Resztę też bym znalazł ale to ogrodzenie jest z tej samej mapy co posąg babki z wazonem a szukać mi się najzwyczajniej w świecie nie chce.

Nie ma to jak niszczyć opinie serwera przez administracje.

Opublikowano

8508344.png

Balders_Temple.jpg

Resztę też bym znalazł ale to ogrodzenie jest z tej samej mapy co posąg babki z wazonem a szukać mi się najzwyczajniej w świecie nie chce.

Nic tutaj nie wskórasz , dla 80 % dzisiejszych "metinerów" wyciąganie czegoś z innej gry to Autorstwo :c

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

8508344.png

Balders_Temple.jpg

Z nimi nie wygrasz banda wiedzowych impotentów choć byś im chuj wie jakie dowody przedstawił i tak się zakłamane kurwy będą wypierać.

Ty poczekaj jak bombtworek wprowadzi piąta postać na serwer.

64562221938.png

Opublikowano

Z nimi nie wygrasz banda wiedzowych impotentów choć byś im chuj wie jakie dowody przedstawił i tak się zakłamane kurwy będą wypierać.

Ty poczekaj jak bombtworek wprowadzi piąta postać na serwer.

Powie, że autorska a 1 osobą która ją wprowadziła na serwer prywatny to Keyto. -.-

No i co tak ucichliście frajerzy?!

Opublikowano

8508344.png

Balders_Temple.jpg

LarsRavson, dnia 18 Lip 2013 - 18:28, napisał:

Powie, że autorska a 1 osobą która ją wprowadziła na serwer prywatny to Keyto. -.-

No i co tak ucichliście frajerzy?!

Nie wiem po co robisz taką spine sam pewnie wyciągasz z innych gier bo wątpię że potrafisz stworzyć coś sam od podstaw.

vwzr.jpg

A jeżeli chodzi o Twój opis w sygnie to animacji od podstaw sam nie zrobisz pracuje w 3d max'e już prawie 4 lata i sam do końca nie zrobię wszystkich animacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...