Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dwa konta

Szlufik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gram w jedną grę w przeglądarce. Posiadam tam 2 konta. Lecz użytkowanie 2 kont na razie grozi Banem..

Wpadłem po mysł wchodzenia na jedno konto przez Proxy, lecz strony z google proxowe wchodzą w grę lecz nie moge sie zalogować bo jest bezczynnosć działania. po prostu stoi strona..

Pomyślałem że można napisać lub jest jakiś program do zrobienia czegoś takiego działającego żebym mógł codziennie wejść z innego IP na grę.

Chodzi tutaj o grę Plemiona.pl

Pozdrawiam i czekam na porady.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nikt nie zna żadnego sposobu ?

sprawdzałem już bardzo duży stron proxowych i jak wejdę to pisze:

Musisz aktywować Javascript w swojej przeglądarce, by możliwa była gra w Plemiona.

To jest ukryta treść, proszę

Po wpisaniu loginu i hasła i kliknięciu Zaloguj strona stoi w miejscu , zero reakcji..

Na Pewno ktoś z was już główkował w tej sprawie , dlatego czekam na pomoc

Pozdrawiam !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam bez kombinowania :) . Musisz mieć dwa inne hasła do kont . i albo jednym wręczasz zastępstwo albo ustawiasz dzielenie łącza . Ja tak grałem przez cały rok i nikt mnie nie zbanował ponieważ to jest zgodne z regulaminem plemion

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

No Dobra tylko mi chodzi o to że potrzebuję wysyłać wojska do pomocy z jednej wioski na drugą , a przy dzieleniu łącza jest to zabronione.

I z tego samego IP nie mozna wejsc na 2 konta bo będzie dzielenie łącza i nie można wymieniąc surków , wysyłać wojsk ani pomagać ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czlowieku ustawiasz dzielenie lacza piszesz ze 2 konto to dziadka, matki, ojca, psa, kota , pryszcza na twarzy i tyle ... i nikt nie powinien miec obiekcji by ci zablokowac konta !!!! i mozesz robić wszystko wysylac wojska, wysylac surke czy miec farme !!! boshe blogosław ameryke bo tacy ludzie ja zniszcza ...

76561198013232167.png

Opublikowano

Najlepiej jest po prostu włączyc dzielenie łącza. Nie polecam też logowania się na jedno, od razu po 2. Kiedyś powiedziałem bajeczkę, że gram z bratem i możemy grac tylko w określonych godzinach, i najpierw ja a potem on. Raz wyszło, ale nie każdy może w to uwierzyc.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...