Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O co chodzi z FuBu i Isamu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie jeden jest warty drugiego. FuBu cham, świnia i prostak ludzi nie okrada a to że sprzedaje yangi i banuje ludzi czasami za błachy powód to już jego sprawa jego serwer. IsAmU kiedyś siedział na ts'ie i forum FuBu, dodawał te swoje filmy rozmawiał z FuBu czy nie móglby go wypromować tak jak to teraz sie robi, FuBu się nie zgodził. Isamu chciał zrobić serwer i dobierał się powoli do FuBu jak mu to nie przeszkodzić. Wyszła ta jego mierna Pompa z gównem w płynie po kilku dniach upadła co już mało osób pamięta. Ma teraz Ravie i zrobił swoje grono wzaremnej adoracji i cisną każdego kto nie jest za nimi i tak naprawdę już przejeli gimbusiarnie na YT i każdy z poza ich grona jest już wrogiem, każdy serwer co startuje mówią że to jest gówno i napewno nie długo padnie, zobaczyli by na siebie, na forum burdel, doczekać sie admina na ts'ie aby wymienić konto itd też nie ma. Akcja z miszczem też była dobra IsAmU się wypiera że nic nie było i może logi pokazać na TV chociaż wiadomo że to grono kumpli i nikt nikogo nie wkopie wyczyścić i zmienić nie jest trudno.

Wszyscy są siebie warci :D

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obydwom tylko zalezy na kasie i slawie. Obydwoje robia przekrety. Obydwoje maja wszystkich i wszystko (oprocz kasy) w dupie.

Krotko i na temat. Nie nawidza sie nawzajem bo jeden, drugiemu zazdrosci, proste.

Opublikowano

Ostatnio byly jakies ddosy na divineworlds2 czy jakos tak oczywiscie gruby wszystko zwalil na isamu i nagle po jego rzekomej pomocy divine zaczal dzialac... tylko po jakiej pomocy jak on nic nie umie? Poprostu przestal ddosowac grubasek. Druga sprawa jest taka , jesli dowie sie ze ktos z topki odchodzi na ravie i chce wymienic eq albo sellnac konto za PLN to kasuje je lub zmienia pasy zmienia nick i po jakims czasie wystawia na allegro. Bylo baardzo duzo takich przypadkow, jakbyscie znali blizej grubego tez byscie nienawidzili tego czlowieka

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Każdy ma swoje zdanie , jednak tego zdanie nie mają ludzie ravii.

Isamu robi naprawde dobre filmy , jednak jego kanał powstał w pewnym stopniu na hajtowaniu FuBu.

Możliwy był by odzew z strony FuBu na samym początku , gdyby miał swoich ludzi których promuje.

Isamu promował ludzi , którzy zgadzali się z faktem że Fubu to złodziej , sęk w tym że oni mają to w dupie , czy on kradnie czy też nie.

Dla nich liczy się tylko wybicie na yt.

Jak ludzie mogą kogoś nie nawidzieć skoro ta osoba im nic nie zrobiła ?

Denerwuje mnie ten fakt że Ci youtuberzy dają taki przykład widzą , którzy zamiast sobie pomagać będą siebie wzajemnie hejtować.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

Opublikowano

Ludzie badzcie tolerancji, to nie jego wina ze jezdzi na wozko i jest totalnym debilem . A sorry jednak jego :)

Dlaczego y masz moda?

idz lizac dupe tenmie

@skoro moj post jest spamem to twoj tez .

Zreportowalem twoj post .

Opublikowano

Ludzie badzcie tolerancji, to nie jego wina ze jezdzi na wozko i jest totalnym debilem . A sorry jednak jego :)

Wozko?
I Ty masz moda?
Daj se siana kolego..

BTW. Haha dałeś mi 5% bo ci napisałem prawe?

Heh leci raporcik...

sygnaja.png
Opublikowano

dokladnie chodzi o popularnosc na yt i konkurencja serwerowa balmora i ravia, i oszustwa przekrenty pana fubu

to mojr zdanie , moim zdaniem ravia jest fajna ale malo nowosci daja wbijesz 99lv i nudy i konczysz g

re a balmora moim zdaniem jest dnem wodorosty poniewaz duzo dam przekrenty pewnego gm-ha-ga bo miec 189 brylek ciekawe

zapraszam na ravie

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Obrzucają się błotem. Atakują siebie nawzajem jak mogą tylko po to, aby konkurencja miała mniej graczy.

Wszystko dla kasy.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie no co to ma być? Kurwa wielki mod wyzywać może. Pewnie warna dostane przecież nic do tematu nie wnoszę. Też Fubu nie lubię, ale od moda jednak jakiejś kultury trzeba wymagać. Szczególnie na tak dużym forum.

Opublikowano

Raport :wub:

Czy wy jesteście skończonymi dysmózgami? Oglądałem film parę miesięcy temu - IsAmU : Wojna z FuBu zakończona, jedynie co to parodie Kiecola zostają, to nie jest żaden atak na FubuS'a. Pozdrawiam B)

Opublikowano

FUBU TO CIOTA I ZŁODZIEJ , OKRADŁ MAŁYSZA

PS. TheSzczepan4 pod nickiem Usama Su Kocken to również CIOTA i FRAJER :)

Jeśli znasz Server Metin2 ,taki jak NovaMT2 hard moze Medium .. Max lv 99 , 125 ..

Pisz mi na PW

ODWDZIĘCZĘ SIĘ

Opublikowano

bao bao

BaoBao się wyjebao :D

Tak na serio, FuBu sobie chciał zasłużyć na szacunek pomagając graczom Balmory rozdając różne rzeczy (każde wie o co chodzi xD).

Slyszałem podobno ze FuBu się chował w swoim mieście jak zobaczył jakiegoś "gimbusa" z kamerą w ręce. Nie wiem czy to prawda, cos takiego slyszalem :P

Opublikowano

od kiedy "Isamu" zaczął swoją karierę na YT to zaczęły się wyzwiska w stronę FuBu itp tak naprawdę nikt nie powiedział złego słowa o FuBu do póki "Isamu" się nie wpierdolił na YT

ten i ten gorzej jak dzieci w 10 roku życia

Opublikowano

FUBU TO CIOTA I ZŁODZIEJ , OKRADŁ MAŁYSZA

PS. TheSzczepan4 pod nickiem Usama Su Kocken to również CIOTA i FRAJER :)

Uwierz mi ,ze Malysz tez swiety nie jest i swoje za uszami ma.

Co do tematu poprzednicy wyjasnili.Konkurencja.Isamu namawial swoich widzow aby nie ogladali filmikow fubu.Troche to smieszne ;p

Srij9JT.png

Opublikowano

i dobrze, że Isamu zniechęca widzów fubu do oglądania jego filmów.

Isamu ma konto na mpc, więc niech sam wpadnie do tematu i to wszystko wam wytlumaczy.

Opublikowano

Gruby spotkał gracza i "No jak widziałem jak się męczy ten początkujący gracz to dałem mu kilka baryłek po 500kk"

Gdy grałem na Balmorze nie było że ktoś mnie okradnie Fubu lubił lizać tyłek więc szło się do niego i po 10 min wszystko było na swoim miejscu.

Fubu okradał swoich graczy po czym sprzedawał to co ukradł na allegro.Jeśli miało się coś dobrego (pro bony) to lądowało to na allegro a oddawał czysty item.

Jeśli miało się z nim układy można było mieć np. biologa podciągniętego o kilka misje do góry lub można było sprzedać to samo konto kilka razy.

Ludzie otwórzcie oczy ten zakłamany człowiek "Jarek" pseudo prawilniak to tak na prawdę najbardziej fałszywy człowiek jakiego kiedykolwiek poznałem.

On wydymałby nawet swoją rodzinę jeśli chodziło by o hajs. Pozdro dla kumatych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...