Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palla by Palavia - PixelBotPalladium.

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pokazuje sie ze musi odpocząć ale moim zdaniem jak za darmo takie cos to magia a w premium nie ma przerw...ja od wczoraj zrobilem 500 energii...

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra ja tam wole swojego bota który narazie nie wali alien ale zbiera szybciej paldium od tego

x

Opublikowano

a ja mam problem z : wszystko co do maila podaje kopiuje kod wklejam i ZERO reakci prosi o dalszy kod wogole sie nie wlacza :) kiedys mialem pixela fajnego ale przez pomylke skasowalem tamten to zbieral jak open

Opublikowano

Mam parę pytań, jeśli dziś pierwszy raz użyje tego bota to męczy się? czy przez 10 dni jest wszystko ok? mam 2 hangary, naprawi mi statek? czy po sprzedaniu pall wróci do zbierania?

Co do pixel botów, to są świetne, -ziomek- jeśli ten twój cały bot naprawde był by taki dobry jak piszesz , to do tego tematu nawet byś nie zajrzał

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widzialem wiele postow o tym ze wyskakuje okienko w ktorym trzeba pogad gmaila ale zadnej konkretnej odpowiedzi wiec moze ktos podpowie co zrobic jak wyskakuje mi okienko z napisem this program has been interupted by a fatal com error nie wiem co robic pomoze ktos ??

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ej ej ej

ja myślałem, że ta notka o tym, że jest niewykrywalny to ściema

niech ktoś kto używa tego bez zarzutu przez 2tyg sie wypowie, żadnych problemów nie macie z wykrywalnością ?

boje sie bana, a konto mam dobre, szkoda byłoby 5,5 tys godzin gry zaprzepaścić poprzez 1 niewypał z botem, którego mi wykryją na drugi dzień

podobno są teraz niezłe zabezpieczenia BP przed botami, które są wykrywalne natychmiast, a na konta perm, więc ?

Czy ten bot rzeczywiście jest NIEWYKRYWALNY i w 100% bezpieczny ?

Opublikowano

ej ej ej

ja myślałem, że ta notka o tym, że jest niewykrywalny to ściema

niech ktoś kto używa tego bez zarzutu przez 2tyg sie wypowie, żadnych problemów nie macie z wykrywalnością ?

boje sie bana, a konto mam dobre, szkoda byłoby 5,5 tys godzin gry zaprzepaścić poprzez 1 niewypał z botem, którego mi wykryją na drugi dzień

podobno są teraz niezłe zabezpieczenia BP przed botami, które są wykrywalne natychmiast, a na konta perm, więc ?

Czy ten bot rzeczywiście jest NIEWYKRYWALNY i w 100% bezpieczny ?

W 100% bezpieczny. On klika za ciebie myszką, a boty pakietowe (te które odpalałeś osobnym programem) nie. Z ich strony pixelbot wygląda jak zwykły gracz. Wątpię, że BP odnajdzie sposób na łapanie tych botów

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...