Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pranie air maxów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem i tak jak napisał kolega wyżej nie powinno się prać, jest ryzyko zniszczenia w sposób nie odwracalny obuwia.

Opublikowano

Nigdy! Nie pierz air maxów... Zniszczą ci się.

Takiego obuwia się nie pierze ...

Opublikowano

air max 1 atomic green

5e5371f4_atomicgreenam1wdywt.jpeg

Wilgotna ścierka (może być z szarym mydłem), albo szczoteczka do zębów (dobrze, jakby miała tył gumowy do języka, bo to świetnie sobie radzi z brudem). Tą "łyżwę" z boku też szczoteczką, bo wtedy jest mała szansa, że ten brud z łyżwy przesuniesz na materiał.

7m9a.png

Opublikowano

butów się nie wkłada do pralki tylko myje ręcznie

Opublikowano

Wilgotna ścierka (może być z szarym mydłem), albo szczoteczka do zębów (dobrze, jakby miała tył gumowy do języka, bo to świetnie sobie radzi z brudem). Tą "łyżwę" z boku też szczoteczką, bo wtedy jest mała szansa, że ten brud z łyżwy przesuniesz na materiał.

@EDIT: Masz tu jeszcze jeden sposób: Najbezpieczniejsze są preparaty do czyszczenia, do dostania w Deichmanie, czy innym obuwniczym oraz gumowa szczotka.

7m9a.png

Opublikowano

Prać możesz w pralce w 30stopniach.
Następnie jeśli będziesz chciał je tam wrzucić, owiń je w przesieradło, albo co tam masz, aby nic się im nie stało i wrzuć.

Ale jeśli nie chcesz, bo sie obawiasz pierz ręcznie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja maxy i wszelkie obuwie myje recznie, ew jezeli jebia ci buty po spoconych stopach, to plasterek cytryny wloz lub zajeb dezodorantem

1578140.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...