Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

B&R CWHook by Beater & Radek47[1.0]

Beater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cheat działa w 100% i był testowany na wielu komputerach m.i.z.

-xp x32

-vista x32

-win7 x32,x64

-win8 x64

został tak stworzony by najmłodsi nie potrafili go uruchomić,chociaż nie wiem co za problem pobrac odpowiednią wersje do mojej gry,wpisac w okienko "Cube" a potem nacisnąć browske i plik dll z hackiem po czym włączyć gre w trybie okno czyli nie pelno ekranowym i poczekać 15sec na uruchomienie cheata

@edit okej dzieki

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Cheat działa w 100% i był testowany na wielu komputerach m.i.z.

-vista x32

-win7 x32,x64

-win8 x64

został tak stworzony by najmłodsi nie potrafili go uruchomić,chociaż nie wiem co za problem pobrac odpowiednią wersje do mojej gry,wpisac w okienko "Cube" a potem nacisnąć browske i plik dll z hackiem po czym włączyć gre w trybie okno czyli nie pelno ekranowym i poczekać 15sec na uruchomienie cheata

działa także na Win xp x32 :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Witam, mam problem tego typu że cheat mi sie odpala i widzę go w grze, lecz nie mam tych strzaleczek aby rozwniąć opcje. Mam Win xp 32 bit. Już sobie poradziłem. Wielkie dzięki, fajny programik

http://www.swiatnerda.pl <----- sieć serwerów!

Opublikowano

Wszystko robię okej, ale wyskakuje okienko z błędem i kawałkiem logu o_o

Spróbuj innym injectorem albo nie odpalaj przez cubeluncher.exe tylko cube.exe.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Szczerze, to nie używam tego typu programów, ale dla testów czy po prostu zabawy, to czasami czemu by nie użyć :D

Działa świetnie, żadnych crashy nie było, nawet po kilku godzinach działania. MPC to ma dobry Coders Team ;] Dziękuje Wam i pozdrawiam ;]

Opublikowano

Wprowadzono Aktualizacje do Cube World cheat juz nie działa i jest wykrywalny.

//Zamykam

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...